Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

serviks

Пользователи
  • Публікації

    537
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем serviks

  1. 16 минут назад, vadimv сказал:

    А на пропанагдонских каналах до сих пор употребляют "В Донбассе".

    Там у них и "народ Донбасса" даже есть.

    Україньке солідне видання "Дзеркало тижня" до війни постійно використовувало "в Донбасі", хтось там був дуже принциповий в цьому питанні. Після початку війни, здається, пишуть правильно. 

    • Лайк 1
  2. 4 часа назад, Сергей НСТ сказал:

    Снова? 🤣

    Лётчик-космонавт Александр Лазуткин в интервью радиостанции «Эхо Москвы» заявил: «А что касается вопроса „были ли американцы на Луне“ скажу следующее: — „Для меня этот вопрос не существует. Американцы были на Луне“. То, что происходит в нашем обществе или американском по этому вопросу, это вопрос прежде всего социальный. Видно, что многим эта тема интересна, и на этом играют средства массовой информации. Конечно, не могу не согласиться, что это ещё и результат снижения образованности нашего общества»

    • Лайк 2
  3. 1 час назад, XL.pro сказал:

    "Персонажа" представили как - эпидемиолога, главу национальной медицинской палаты Украины. И даже не в этом смысл. Повторно процитирую часть его мыслей:

    - из-за изменений в S-белке … эпидемиологическая эффективность вакцин снизилась;

    - заболевший вакцинированный пациент на 88% застрахован от тяжелого течения болезни, от госпитализации и от смертельного исхода;

    - вакцинированный пациент все таки болеет в легкой форме;

    - вакцинированный пациент принимает участие в эпидемиологическом процессе распространения болезни.

    Где он не прав или с чем Вы принципиально не согласны?

     

    По-моему все это наблюдается сейчас.

    Звучить все логічно, але чути це від того хто називає речовину із Росії найкращою вакциною у світі... не додає якось переконливості... Я Вам більше довіряю) Доречі, персонаж голова громадської організації яку хто завгодно може зареєструвати і назвати, наприклад "Головний епідеміолог світу".

    • Лайк 3
  4. 10 часов назад, igorrius сказал:

    пропаганда - это призыв к какому то действию или бездействию , Вы увидели призыв к чему либо ?

    Не зовсім - це розповсюдження інформації з метою формування необхідної суспільної думки. В даному випадку "спеціаліст" хвалить російську "вакцину" формуючи позитивне ставлення до країни-агресора.

    • Лайк 5
  5. 5 часов назад, XL.pro сказал:

    С 2:23 минуты:

     

    Цей персонаж піарник російської псевдовакцини з сумнівною медичною освітою. Просто жах скільки таких персонажів в Україні розповсюджують російську пропаганду. 

  6. 1 час назад, Yull сказал:

    А шановна пані не має Жодної наукової роботи по даній темі, жодної наукової статті не написала, тільки по якимось шоу ходить але чомусь вона для вас авторитет. Чому доречі? Бо має науковий ступінь? У нас на жаль науковий ступінь може і Ківа мати.Он в останньому інтерв"ю вона стверджує що інтерферон допомагає від зараження (виробники назоферона радісно плескають в долоні), хоча вже останній бабульці на лавочці зрозуміло що всі "антивірусні" розлекламовані препарати дл одного місця. Вона там взагалі багато перлів наговорила)

     

    Ще пані плутає віруси та бактерії і, взагалі, складається таке враження, що окрім російських вчених для неї немає авторитетів, ну, може ще кубинських.

    Те що пані каже "в Росії та на Україні "- це взагалі, дрібниці для  вірусолога інституту НАН України.

    Щодо того що вона вірусолог інституту мікробіології та вірусології НАН України, то тут взагалі нема чому дивуватися, бо у нас і Янукович президентом був, а Зеленський зараз президент, чим вона гірша?

     

     

     

    • Лайк 4
  7. 24 минуты назад, InSAn сказал:

    Ті, хто малює цю статистику щодо хворих і померлих, розпилюють щось на вулицях. Іноді руками тих, хто не знає, що робить, – наприклад, двірників. Люди дихають і хворіють. Можливо, на їхніх кістках осідають різні речовини і утворюють металевий каркас. І потім цей каркас резонує з випромінюванням 5G.

    Білл Гейтс планує створити 5G-цифровий концтабір. За допомогою вакцини в людину проникає генномодифікована суміш, і в тілі утворюється імплант. Він контролюватиме всі показники організму і виконуватиме завдання ззовні. Але головне – через нього можна буде "майнити криптовалюту". Тобто, вакцинований, сам того не знаючи, стане фабрикою для видобутку біткоїнів.

    project.liga.net/projects/ukrainian_anti_vaccination_ua/

    Яких вам ще антивакцинаторів не вистачає?

     

    Щось слабо розпилюють, якийсь ефект слабкий)) Треба попросити хай інтенсивніше розпилюють, бо щось малувато антивакцинаторної "дічі", якось оригінальності не вистачає, все одне й те саме))

    • Хаха 1
  8. В 24.07.2021 в 20:33, Kirill_Dnepr сказал:

    Кстати, давно жду, когда ж они додумаются, что чтобы не платить зелёный тариф, достаточно просто отключать частников по линиям, где много батарей, в пиковые солнечные дни.

    Это же чистый профит, сэкономил выплату по ЗТ, считай заработал.

     

    Тогда тема заиграет новыми красками.

    Хто і кого відключить? Основний обсяг виробництва електроенергії по ЗТ це юридичні особи. Найбільша генерація, якщо не помиляюсь, у Ахметова і найбільша кількість розподільчих компаній у його власності. Всі інші розподільчі компанії переважно у приватній власності. Не впевнений, що держава буде тиснути на їх власників заради копійчаної економії (відключення домогосподарств фізичних осіб).

  9. «Гуща событий» (The Thick of It) - чудовий британський комедійний серіал про британських чиновників.  Дивився в перекладі, здається, ozz.tv російською з величезною кількістю ненормативної лексики, яка (ця лексика) дуже добре сприймалась у цьому серіалі))

    • Лайк 1
  10. Что-то я упустил этот волнительный момент. Перепутать их сложно - тростниковый ведь карамельного цвета, почти коричневый...

    Це нерафінований коричневий, а рафінований не відрізняється від виготовленого з цукрових буряків.

    Зараз ціну на нього не знаю, але, дійсно, був час коли він був дешевшим ніж буряковий і це стало однією з причин закриття багатьох українських цукрових заводів, бо дешевше було завозити ніж виробляти.

    • Лайк 5
  11. П.С. Сижу у прудика, отужинал.

    Пока вечером после работы скупался взял пиваса, бердичевское...

    Жажда была всю дорогу.

    Дома открыл, плеснул...

     

    Фсё, больше не лезет!

    Редко когда бутылку осилить могу. Фуфло это, а не пиво!

    А настоящего за раз пару бокалов.

    Только не говорите мне за так званное «крафтовое»! :grin:

    Спробуйте "Пшеничне" або Преміум, бо "Хмільне" та "Лагер" взагалі не дуже схоже на класичне пиво.

    • Лайк 1
  12. Behind Her Eyes /В її очах/2021 р.

    www.imdb.com/title/tt9698442/

     

    Британський психологічний тріллер з елементами містики.

    Я, особисто, був трохи скептично налаштований щодо цього мінісеріалу, бо не великий фанат "містичних трилерів", але з другої серії мені було вже важко відірватись від екрану.

    Інтригуючий сюжет, прекрасні актори і досить несподівана розв'язка.

    • Лайк 5
  13. Постановка/Staged

    www.imdb.com/title/tt12369754/

    Очень неплохой комедийный сериал с Дэвидом Теннантом, Майклом Шином.

    О актерах, вынужденных работать удаленно из-за эпидемии коронавируса.

    Серии очень короткие (15 минут), так что долго ждать шуток не придётся)

  14. У цьому плані я (просто для себе) ось чого не можу зрозуміти: колективний Захід (США і Європа) проводять політику, вигідну для США і Європи (із загальних міркувань розумного егоїзму). Чому ті, хто підтримує їхню лінію, вважають, що і для України теж буде з цього користь?

    Просто є вдалі приклади, такі як Польща, яка теж підтримувала "лінію колективного Заходу".

    Де зараз Польща, а де Україна?

    • Лайк 1
  15. Нарешті прийшла черга санвузла на другому поверсі (всі попередні роботи роботи по першому поверху виконав Сергій зі своєю командою ще у 2015/16 роках)

    Знову хочу подякувати Сергію за чудово виконану роботу, допомогу у виборі та придбанні сантехніки за приємними цінами.

    Все, як завжди, чітко оперативно і професійно!

    • Лайк 1
  16. Просто мене бісить Коли кажуть що економічно обґрунтований тариф це 348. Наскільки я знаю собівартість вироблення електрики на атомних електростанціях близько 50 60 копійок за кіловат, беремо націнку атомної електростанції ну нехай буде 1грн за кіловат Ну ще транспортування копійок 50 . звідки береться ціна 348 я ніяк не розумію

    Підприємства сплачують тариф на передачу Укренерго 353,00 грн. за мВт ., ще є тариф на розподілення який сплачується обленерго в залежності від класу напруги, ну і плюс сам тариф на електроенергію. 1,68 - була б шикарною ціною для підприємств за підсумками грудня, враховуючи те, що нічного тарифу по такій схемі як для населення для підприємств не існує, він вже включений в цю цифру.

    Якщо ринок повноцінно запрацює, то нічний тариф відмінять, точніше він буде вираховуватись не просто як - 50%, а в залежності від поточної ситуації на ринку, як, втім і інші години доби, або в залежності від того як споживач домовиться з постачальником.

    Проте якщо подивитись на весь цирк, що відбувається зараз, то дуже сумнівно, що щось запрацює, бо притомні пояснення чому саме такі ціни встановлені відсутні.

    Скоріш за все, як зазначали деякі дописувачі, це буде лише приводом для купівлі у козломордих дешевої електроенергію "для захисту незаможних громадян". Те саме відбувається з ринком природного газу.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...