Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yukon

Пользователи
  • Публікації

    468
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

1 767 переглядів профілю

yukon's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • Популярность
  • 10 комментариев
  • Уже год на форуме
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

932

Репутація

  1. По перше, хто захоче помирита за інтереси Молдови. Звідси випливає по друге, якщо все ж таки порішать питання, як пояснити хлопцям що йшли на смерть, що мол дякую всім, тепер виходимо. По третє хто буде годувати населення на 99% ватанів? Ну і по четверте, щоб щось таке вирішувати треба бути об'єктом політики, а ми, нажаль, суб'єкт, що скажуть великі дяді, то і будемо робити.😁
  2. Мій кум був таким тцкшником до повномасштабки у Фастові. Зріст 1,8+., вага 110+., після ато, операція на спині, не відчуває ногу. Зараз запросили на влк, плюс до всього діагностували цукровий діабет. Я це до того, що можливо не зовсім правильно судити про здоров'я людини, дивлячись на зовнішній вигляд.
  3. По ходу, його скривдив здоровань в радянській формі, в будинку не добудові з некрасивим інтер'єром😁
  4. Підтримую ідею. Дивлячись на то, як користуються автоматом в учебках мобіки, представляю шо б бомбили такі мобіки фабами, після місячних курсів😀
  5. Ви перемогли, як то кажуть " пусть всьо будєт так как ти захочєш")
  6. Як раз по бумагам, журналам, анкетам всі стандарти НАТО готові на 99%😁
  7. Да ніхуя не все гаразд, працює через жопу, але щоб щось змінити.... Ну от приклади із життя 1) урок орієнтування, сидимо в класі, викладач толково і по ділу вчить, як знаходити сторони світу, по сонцю по місяцю. Тут його погляд падає на стенд на стіні, а там написано, що нуль над рівнем моря визначається за рівнем Чрного моря. Викладач офігіває, в цей час в клас входить полковник, начальник, всі кричать Героям Слава, викладач звертає увагу пооковника, що рівень океану визначається за рівнем Балтійського моря. Полковник відповідає, не моргнувши оком, що то він наказав замінити, бо ненавидить кацапів. У всіх, крім полковника а***, всі промовчали. 2) стрільба на полігоні. Після відстрілу патронів необхідно здати повний цинк по*** яких гільз, прям ржавих, жовтих, зеоених, 7.62, 5.45. Питання на хуя, хер його зна 3) метання гранат. Замість гранат на склад треба повернути відповідну кількість кілець. І по фіг, що замість кільця можна використати проволоку, шприц обрізаний, іголку від шприца, булавку. Питання, що вам дає наявність кілець від гранат? І так на кожному кроці. Це система, вона так працює, і іменно ця система захищала весною 22-го Київ, звільняла Харківщину і Херсон. Якщо цю систему зломати, одночасно не включивши іншу, встане вся армія. Ми в той же момент програємо війну. Таке моє бачення за два місяці в армії.
  8. Я вже другий місяць в армії, так сказать все пізнаю ізнутрі. Коли був цивільним, то розмишляв десь так же. По суті - поки не доторкнешся в натурі, до арійського життя, доти будеш писати всяку маніловщину за все хороше, проти всього поганого, і обурюватись чому ж це не працює.
  9. Хто цей поважний пан, і де він проходить службу?
  10. Вояка може бути у "відпустці", тому не хоче зайвої уваги до своєї скромної персони зі сторони всп
  11. Шо за серіал? Трошки відстав від життя, звиняйте))
  12. Враховуючи, що він із Бецика, я б здивувався, якби він був не в 72-й)))
×
×
  • Створити...