waleri Опубліковано: 7 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2012 А зачем мне именно такой мерседес, я и на шкоде поезжу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 8 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2012 Помогаем продавать, подымаем тему и цену! Куплю за 1050грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Луизиана Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Время поджимает с выбором. 1200грн.,покупаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 25 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Время поджимает с выбором. 1200грн.,покупаю. Вы нашли ее в продаже за 900 грн? По прежнему в силе мои условия: Если находите именно такую модель в любом магазине (интернет магазине) и там подтверждают ее наличие (а не только она висит у них на сайте), я вам отдаю ее на 200 грн. , нет, на 300 грн. дешевле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Станислав, вы путаетесь в показаниях. Луизиана предложила 1200, значит, по вашей логике, нужно было спросить: вы нашли ее в Инете за 1500? Тогда ваши минус 300 в теме. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 25 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Станислав, вы путаетесь в показаниях. Луизиана предложила 1200, значит, по вашей логике, нужно было спросить: вы нашли ее в Инете за 1500? Тогда ваши минус 300 в теме. Действительно, не спроста Вы Ревизор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Луизиана Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Когда была куплена ваша поверхность,или какой гарантийный срок остался? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 25 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Когда была куплена ваша поверхность,или какой гарантийный срок остался? В начале сентября. Гар. талон не заполнен, дату продажи можно поставить любую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Луизиана Опубліковано: 30 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2012 ап! 1250! ап! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Луизиана Опубліковано: 3 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2012 АП! 1300 ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 28 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2013 Тема еще актуальна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз