Viks Опубліковано: 6 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 У мене також тепер "JOTUL I570+акумуляційна маса" А почему стекло такое грязное? Сосной балуетесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 6 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 Чем Вы обшивали дистрибьютор? Йотуловцы обшили фольгированной ватой 3 см. А почему стекло такое грязное? Сосной балуетесь? Ничего другого на стройке не оказалось, а продемонстрировать работу как-то надо было. И чем планируете облицовывать? Как-то так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 7 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Слава Щ., парузапитань по твоїй топці. 1. Як організували подачу воздуха під топку, з надвору заводили чи з кімнати. 2. Який у вас димохі і чим підключали, нержавійкою чи стальними трубами. ( викладіть фото) 3. Якими трубами робили розводку гарячого повітря і як підключали до дистрибютора, гофрами чи колінами. 4. Скільки йотуловці запросили у вас за виконану роботу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarik07 Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Також цікавить питання відносно комина. Ви йгого гільзували? Чим підключена топка до комина? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Слава Щ., парузапитань по твоїй топці. 1. Як організували подачу воздуха під топку, з надвору заводили чи з кімнати. 2. Який у вас димохі і чим підключали, нержавійкою чи стальними трубами. ( викладіть фото) 3. Якими трубами робили розводку гарячого повітря і як підключали до дистрибютора, гофрами чи колінами. 4. Скільки йотуловці запросили у вас за виконану роботу. 1. З підвалу, що поверхом нижче. 2. Димохід в середній несучій стіні, загільзований термостійкою неіржавкою AISI-409, ф200, 1 мм, трійник - неіржавка AISI-409, ф200, 1,5 мм, від топки до трійника - чорна труба + коліно 2 мм. 3. Оцинкованою трубою SPIRO Ø125 з колінами. 4. Встановлення та підключення топки - 1100 грн, підключення одного місця підводу теплого повітря, не залежно від довжини - 460 грн, мінус вартість буріння перекриття, мені бурила третя сторона буровою машиною (ф160 - 110 грн.) - так виходить рівненько, а йотулівці пропонували продовбати перфоратором. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 1. З підвалу, що поверхом нижче. 2. Димохід в середній несучій стіні, загільзований термостійкою неіржавкою AISI-409, ф200, 1 мм, трійник - неіржавка AISI-409, ф200, 1,5 мм, від топки до трійника - чорна труба + коліно 2 мм. А закидайте меня тапками Почему на дымоход таки нерж ( в марку стали не вдаюсь) , а на первую деталь, которая встречает так сказать первую температурную нагрузку-чернуху 2мм????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viks Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 А закидайте меня тапками Почему на дымоход таки нерж ( в марку стали не вдаюсь) , а на первую деталь, которая встречает так сказать первую температурную нагрузку-чернуху 2мм????? Труба 2мм возможно не так быстро прогорит как 1мм нержавейка Нержавейка от конденсата - а конденсата после поворота быть не должно Труба возможно шла в комплекте + таблетки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Труба 2мм возможно не так быстро прогорит как 1мм нержавейка А труба основная с стали 20, толщиной скажем 3-4.5мм насколько быстрей прогорит чем н.ж. 1мм х.з какой марки стали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 (змінено) А закидайте меня тапками Почему на дымоход таки нерж ( в марку стали не вдаюсь) , а на первую деталь, которая встречает так сказать первую температурную нагрузку-чернуху 2мм????? Закидываю. Это (ссылка устарела) для подключения дымоходов, йотуловцы привезли. Она температуру держит лучше нержавейки, но боится конденсата. Мне же изготовили тройник 1,5 мм с отсекателем конденсата, конденсат потечет вниз по трубе уже из кислотостойкой стали AISI 321, в котельную, этажом ниже, где будет стоять ревизия и сбор конденсата. Змінено 7 жовтня 2012 користувачем Слава Щ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Закидываю. Это (ссылка устарела) для подключения дымоходов, йотуловцы привезли. ссылка не открылась на счет специальной черной трубы ... п.с. вопрос не просто из повода под... ть пользователя, сколько в плане на будующее понять, на сколько есть смысл заморачиваться с н.ж. или кинуть весь дымоход из гостовской трубы, скажем 219х4.5 ст.20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 ссылка не открылась на счет специальной черной трубы ... Да, действительно, но ссылку я привел правильно, это Строимдом неправильно переправляет. Ниже привожу скриншот страницы. п.с. вопрос не просто из повода под... ть пользователя, сколько в плане на будующее понять, на сколько есть смысл заморачиваться с н.ж. или кинуть весь дымоход из гостовской трубы, скажем 219х4.5 ст.20 Она не термостойкая и не кислотостойкая, я думаю, что не смотря на толщину, она у Вас быстро сгниет. И как Вы будете монтировать ее? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leon_ Опубліковано: 9 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2012 1. З підвалу, що поверхом нижче. 2. Димохід в середній несучій стіні, загільзований термостійкою неіржавкою AISI-409, ф200, 1 мм, трійник - неіржавка AISI-409, ф200, 1,5 мм, від топки до трійника - чорна труба + коліно 2 мм. 3. Оцинкованою трубою SPIRO Ø125 з колінами. 4. Встановлення та підключення топки - 1100 грн, підключення одного місця підводу теплого повітря, не залежно від довжини - 460 грн, мінус вартість буріння перекриття, мені бурила третя сторона буровою машиною (ф160 - 110 грн.) - так виходить рівненько, а йотулівці пропонували продовбати перфоратором. Слава. Підкажіть, будьласка, контакти (можна в приват) цієї "третьої сторони" з буровою машиною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 9 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2012 Слава. Підкажіть, будьласка, контакти (можна в приват) цієї "третьої сторони" з буровою машиною. (ссылка устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 11 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2012 В кінцевому результаті в мене кошторис склав приблизно 4000 у.о зелених. Невключаючи що багато чого старався сам зробити (транспорт, свій інструмент і трохи рук). В цілому каміном задоволений невраховуючи поки що деяких нюансів (запах паленого, звукоізоляція, чисте скло).Саме більше що мені в І570 сподобалось що всі деталі які всередину вставляються разом із дверкою важуть майже так само як її корпус.Такого в дишевих топках НЕМА, бачив я топку яку реально перегріли а Йотул я палю круглосуточно недаваючи їй остити. Будинок в мене не утеплений і утеплювати я його незбираюсь так як оброблений він крошкою.Площа будинку біля 300м2. Стано м на середину жовтня я мусів включати своє стареньке чугунне опалення і спалив вже десь 80кубів газу а так обходжусь дровами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spirtik Опубліковано: 11 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2012 avtovas, На скільки я знаю, Ви не гільзували димохід. Чи заглядали в ревізію, як там справи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarik07 Опубліковано: 11 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2012 Шановний avtovas, якщо можете уточніть - які проблеми зі звукоізоляцією і чому запах паленого??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 12 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 Звукоізоляція, приклад, ось сижу я зараз на третому поверсі і чую як на другому Шустер веде свою програму а вмене в будинку люблять дивитись її. Запах паленого, хтось тут на форумі створював тему на рахунок паленого ось палю я вже другий тиждень а запах ще є хоч уже менший. Попалю ще місяць якщо надалі буде ,буду детальніше заглядати в топку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spirtik Опубліковано: 12 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 avtovas, На скільки я знаю, Ви не гільзували димохід. Чи заглядали в ревізію, як там справи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 12 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 avtovas, На скільки я знаю, Ви не гільзували димохід. Чи заглядали в ревізію, як там справи? ні в ревізію незаглядав а що я там мав побачити? , перед встановленням топки був коменяр димохід почистив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spirtik Опубліковано: 12 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 а що я там мав побачити Я не знаю що . Просто тут, як я помітив, більшість гільзують димоходи от мені і цікаво чи є якісь проблеми? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 12 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 ні не гільзував бо перше небачу необхідності під деревяний котел гільзувати димохід , а по друге , комин у мене разом із вент каналами йде а у верху сходиться в один канал. Такий мені дістався комин можливо колись перороблю ,порібно дах переробляти комин розбирити новий ставити , а так вже надоїло переробляти під ту грьобану Європу як колись люди жили і будували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarik07 Опубліковано: 12 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 Можливо у Вас декілька вентиляційних каналів сходяться в один і окремо димохідний - так колись будували. Якщо вентиляційні канали йдуть поруч з димохідним перегородка між ними 12см - для безпеки будинку димохід варта гільзувати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 13 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2012 ні, в мене по центру димохід а по бокам вентиляція а на верху (приблизно 2.5м) сходяться в один центральний. Якщо я загільзую то перекрию вентиляцію а так порібно переробляти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarik07 Опубліковано: 13 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2012 не знав, що так буває... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avtovas Опубліковано: 13 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2012 Реальні фото без фотошопа за користуванням топки 6днів 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз