Walduk! Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Умер Путин и попал прямо в ад. Черти его спрашивают: - Владимир Владимирович, мы вас очень уважаем, особенно за стабильность в Чечне. Как вы предпочитаете чтобы вас поджаривали? Выбирайте сами! - Только на газе Газпрома! - Почему именно на газе? - А чтоб хохлам меньше досталось! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Некто Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 ...российским именем... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 (ссылка на изображение устарела) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snezinochka Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Як умру, то поховайте мене на Рублівці, Бо не хочуть мого тіла кляті українці… Гнали мене із престолу, гнали, як гандона… Немав часу, та й забув я з золота батона… Утікав я вертольотом з свого Межигір’я, По дорозі розлетілось моє кодло з пір’я… Упирався… та не здався отому Майдану, Сам собі своїм указом вирив довгу яму. Закопайте мене в землю, забудьте образи, На могилу покладіть мого унітаза. І на ньому прив’яжіть з триколору банта, Бо народ уже несхоче такого гаранта… Друг мій, Путін, ляснув щиро мене по мордяці… …Поруч мене ви повісьте «ригів» на гіляці. Нехай вітер тіла їхні день і ніч гойдає, Хай Украйна таких падлів більше і не знає! Признаюся, українці: президент я хуїв! Поруч мене хай спочинуть Захарченко і Клюєв. Після себе я залишив одні лиш руїни… Хочу, щоб і Симоненка вигнали з країни! Бо якщо за ним вам йти — «труден путь и долог». Він такий же комуніст, як я геніколог. І за мною в Україні ніхто не заплаче, Бо смертей Небесной Сотні ніхто не пробачить… Лиш пробачте, українці, жителів Донбасу… Що довірили країну мені…ПІДА*АСУ… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Предстaвляете, кaк было бы зaмечaтельно, если бы спaм пришел в реaльную жизнь? Звонок в дверь: "Почтa". Открывaешь - a тaм не почтa, a шлюхи! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Или чувак в белом халате с инструментом для увеличения члена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 (ссылка на изображение устарела) 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Я русский бы выучил только за то, Чтоб дружно скандировать: Путин х@йло! (с) та для этого необязательно даже учить русский! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sunnira Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Новая технология выборов - на избирательных участках вывешиваются мишени с лицами кандидатов, избирателям выдаются дротики. Самый задроченный кандидат не проходит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NVP Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Звонок из России в Украину. В Украине снимают трубку: — Слава Україні! Голос на другом конце провода, в России: — Ой, хватит, прекратите это ваше… украинец: — Что наше? русский: — Ну вот это ваше… непонятно что… украинец: — Что наше? Не пойму! русский: — Ну вот это «Слава Украине» украинец: — Героям Слава! 21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Велифер Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 огурцы!... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 (змінено) Похоже, это уже международная классика, типа - оле, оле, оле ну, какой сейчас матч, без путин х.ло или путин п.да.ас? Змінено 23 квітня 2014 користувачем Имбирное печенье путин хотел войти в историю, но похоже, он в нее вляпался, :-) некоторые, считают, что ему идет отчество выкрикиваемое фанами 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Надо что-то с добкиным придумать.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Прикольно иметь младшую сестру, которая доказывает всем что она старший брат! 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Trifle Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Прикольно иметь младшую сестру, которая доказывает всем что она старший брат! Признаюсь, пришлось прочитать второй раз, чтобы понять :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neo901 Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Не мое, сперто (С) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Надо что-то с добкиным придумать.. Главное предохраниться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Украина объявила, что откроет Чернобыль для туристов. Говорят, это как Диснейленд, только двухметровая мышь - настоящая! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Руслан_ Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 :grin: 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Сделайте мир краше. Граффити. (ссылка на изображение устарела) 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 24 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2014 Надо что-то с добкиным придумать.. Согласен, а то каждое утро при выезде с Палладна на пр. Победы его рожа на борде без зеленки настроение мне портит на весь день 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз