BlackLion Опубліковано: 30 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2015 - Светка, я тебя не понимаю, как Вы можете с мужем так жить!? Как можно спать в разных комнатах? - Ну и что? Если ему вдруг захочется, он тихонечко свистит... - Очень остроумно! А если вдруг захочется тебе? - Всё очень просто - тогда уже я ему громко кричу: "Коля, ты случайно не свистел??" 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 30 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2015 Птицы, прилетевшие на зимовку из России в Турцию мешают отдыхать другим птицам. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2015 Как правильно ездить на классике Автоваза 2 (Полная версия) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 1 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2015 Папа приходит с работы, в дверях его встречает радостный ребенок. — Папа, привет! Ты мне что-нибудь купил? — Нет, малыш, сегодня ничего не купил… Сына поворачивается и уходя, холодно бросает маме: — Иди, встречай, там твой муж пришел!:D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 1 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2015 — На чужом несчастье счастья не построишь! — Да не прятала я твой виски. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 1 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2015 Если часто и много употреблять какой-то продукт, то он надоест. Вопрос: что не так с пивом?.. Жена в поте лица консервировала овощи, а муж, развалившись в кресле, любовался на этот закат. Долго и бессмысленно ходили цыгане по вагону, пока не поняли, что это товарняк. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 1 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2015 Спокойствие! Только спокойствие!!! (С) 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Фима решил таки написать брату в Одессу. "В штате Айова усе хорошо. А жаль!.. Какая могла бы получиться рифма..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 [spoiler=;оргазм....:D] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Зустрілися троє друзів і пішли в просте кафе на обід. - Може деруни замовимо – каже перший. - Ні я котлети з гречкою візьму – каже другий. - Я буду голубці – каже перший. - А я фарширований перець – каже третій. Приносять замовлення, друзі їдять, говорять, і тут в котлеті коротке кручене волосся. - Офіціант!!! Що в мене в котлеті робить волосся. - Розумієте, наш повар афганець, ну однорукий і котлети він на груді катає. Той повеселів, став їсти другу котлету, а друзі йому – що ти робиш, почекай. - Нє, нє хлопці, все добре, просто страшно думати, як він вам голубці і перець фарширований робив.:lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 - Скажіть, а у вас є миш'як ? - Пробачте, а для чого він вам потрібен ? - Чоловіка хочу отруїти. - В такому випадку я не можу вам його відпустити. Тоді жінка дістає з своєї сумочки фотографію, на якій її чоловік сфотографований в дуже цікавій позі зі своєю коханкою - жінкою того самого фармацевта! - А, ну раз у вас є рецепт...:D - І пам'ятайте, діти! Ті, хто буде вчитися на "4" і "5", потраплять до раю. А ті, хто будуть вчитися на "2" і "3", - в пекло! - Марія Іванівна, а що, закінчити школу живим не можна? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 По статистике, 95% людей, домывая посуду, думают: "....ля, ещё же сковорода..." 17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 У женщины спрашивают:"Почему ваш брак так долго держится? Она: я никогда не говорила: "Не туда!" :D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Присутствует мат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Деревенский магазин горел.....но никто не спешил его тушить.....все ждали....когда сгорит та самая ТЕТРАДКА.. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 А москитка, отлив, подоконник в комплекте? :D Двойной стеклопакет с аргоном и ионным покрытием, профиль на пять камер, нем.фурнитура, а, и жалюзи еще 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Улыбочка)) Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 личинка моториста 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 GIF!!! 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 номінант на премію Дарвіна youtu.be/5-PPWXtrJ8c 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zoook Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз