Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Потрібна допомога в реєстрації повідомлення про будівництво. Нестандартна ситуація..

StalkerAM

Рекомендовані повідомлення

Они еще письмо прислали.

В общем, пришел конверт, в нем письмо ГАСК и одна копия повидомлення (высылал им две). И листочек "опис вкладення" (с датой), что я им отсылал.

Письмо такое:

 

"Шановний /я/!

Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Київській (далі - Інспекція) області розглянуто подане Вами повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об"єкта "Будівництво приватного житлового будинку" за адресою: /наш адрес, правильный/.

Повідомляємо, що з 25.07.2012 р. набули чинності зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 р. № 466, які передбачають нову редакцію повідомлення про початок виконання підготовчих робіт. В зв"язку з цим форма повідомлення за якої Ви звернулись до ІДАБК у Київській області /такого-то числа/, згідно поштового штампу, не відповідає формі повідомлення, яка передбачена постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2012 р. № 653 "про внесення змін до порядку виконання підготовчих робіт і Порядку виконання будівельних робіт".

Додаток повідомлення 2 арк.

 

В.о. начальника інспекції"

 

Скачал с сайта Раді новое повидомлення. Навскидку - очень похоже. Я то перепишу, и отошлю, но что мне за это будет? В письме своем (с исходящим номером) они сами признали факт получения Повидомлення и сами зафиксировали дату получения.

 

Отправили письмо они в средине октября, мне письмо передали в конце октября - ноябре.

 

Здесь возможны 2 варианта:

 

1. Вы действительно подали Повидомлення по старой форме, не действительной на момент отсылки Повидомлення.

 

Если это так, то Вас оштрафуют.

Причем справедливо.

Постанова обязывает Вас отправлять Повидомлення по форме, указанной в приложении к Постанове, в редакции, действующей на момент отправки Повидомлення.

 

2. ГАСК Киевской области в мошеннических действиях дошел уже до уровня вокзальных наперсточников.

 

ГАСКовцы могут объявить форму Повидомлення и Декларации не действительной даже при отсутствии какой-то скобки (кавычки), которая была случайно вытерта при заполнении Постановы.

Или вытерлось уточнение о заполнении такого-то пункта (за наявности).

 

Мне пытались именно по таким основаниям признать форму Декларации не соответствующей Постанове.

Так что для начала разберитесь, подали Вы Повидомлення по действующей форме, или нет.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Подскажите, а что это за код и где его взять

" код об'єкта____________________________________________.

(згідно з Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018-2000)" ???

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Natali111, вот тут можно посмотреть budstandart.ua/read/document_body/id/3095423?mode=print

если хотите, могу вам чуть позже сказать какой у меня код, мне это повидомлення заполняли в архитектурном бюро..

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
Вирішив відписатися чим усе закінчилося. Отже на останній розмові з інспектором, яка відбулася у кінці січня (і про яку писав вище), інспектор сказав, що пришле штраф почтою, на що я відповів, що буду спростовувати оскільки здав повідомлення 04.12.12, а він зареєстрував його в місцевій інспекції тільки 15.01.13. Оскільки повідомлення про штраф так і не прийшло, то я провірив інормацію на головному сайті ДАБК. Виявилося, що моє повідомлення зареєстроване. Як так сталося не знаю, думаю, можливо вийшов термін для виписування штрафу. Їм, здається, дається 10 робочих днів на якусь відповідь. А наша розмова було в кінці січня і навіть від 15.01.13 уже вийшов цей термін. От не знаю тепер тільки чи потрібно надсилати повідомлення у місцевий орган, пожежникам..., оскільки виходить, що по закону це потрібно було зробити на протязі 7 днів після реєстрації повідомлення. За це передбачена якась відповідальність? і чи може це потім якимось чином випливти при здачі в експлуатацію?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Oxana75, подскажите, а как вы уведомляли "місцеві органи, а також державні органи у сфері пожежної та техногенної безпеки". Их тоже с уведомлением? Или отправили и все?

Отправила письма с уведомлением

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

От не знаю тепер тільки чи потрібно надсилати повідомлення у місцевий орган, пожежникам..., оскільки виходить, що по закону це потрібно було зробити на протязі 7 днів після реєстрації повідомлення. За це передбачена якась відповідальність? і чи може це потім якимось чином випливти при здачі в експлуатацію?

 

Только не после регистрации, а после отправки уведомления в ГАСК. Думаю, лучше отправить сейчас, а показывать ли потом эти квитанции об уведомлении - сообразите потом, по ходу дела. Может, не будут в лупу разглядывать даты, помашите бумажками и все. :)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...