Телесистемы Опубліковано: 3 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2014 за 2 литра "Старе Місто" отдам МФУ HP 2050 , картриджи закончились, пролежал после этого год, поэтому будет ли печатать не знаю, но сканер рабочий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
skytem Опубліковано: 3 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2014 Заберу. в личку напишите телефон и где забрать. спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kisil Опубліковано: 4 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2014 Буду второй в личку напишите телефон и где забрать. спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 6 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2014 всем, кто интересовался: к сожалению не могу найти его блок питания(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dumas@ukr Опубліковано: 6 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2014 всем, кто интересовался: к сожалению не могу найти его блок питания(( готов забрать без блока в любое время тел в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення