Salesman Опубліковано: 18 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2014 Продам Орбитрек для занятием спортом орбитрек БУ продаю по ненадобности. цена:950грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GAlIon Опубліковано: 22 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2014 предложу 500 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assist Опубліковано: 23 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2014 на третьем фото видно ремешок подгулявший... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 27 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2014 предложу 500 грнМало на третьем фото видно ремешок подгулявший...нечего там не подгулявший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 27 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2014 Продам Орбитрек для занятием спортом орбитрек БУ продаю по ненадобности. цена:950грн Где находится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 27 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2014 Где находится? Киев, Позняки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GAlIon Опубліковано: 28 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2014 Я ж правильно понимаю, это ж чистая механика? Новое нонейм МадеИнЧайна в Эпике на Беличах сегодня видел за 790 грн. Как на счет 600 грн? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 29 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2014 Я ж правильно понимаю, это ж чистая механика? Новое нонейм МадеИнЧайна в Эпике на Беличах сегодня видел за 790 грн. Как на счет 600 грн? Механика, насчет 600 не как. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ямаська Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Предложу 700 грн. Если там нормальный ремешок, готова забрать!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 31 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Предложу 700 грн. Если там нормальный ремешок, готова забрать!!! цена 950грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Что за модель и какой граничный вес? Я так понимаю он без счетчика метража и калорий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 31 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Что за модель и какой граничный вес? Я так понимаю он без счетчика метража и калорий? честно не подскажу точно модель, счетчик есть он на батарейках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Электронный блок куда делся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 честно не подскажу точно модель, счетчик есть он на батарейках. Ну думаю где-то на нем должны быть опознавательные знаки. Поищите, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 31 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Электронный блок куда делся?Не куда он не девался просто его собрал и сфоткал, а после одел и блок. Ну думаю где-то на нем должны быть опознавательные знаки. Поищите, пожалуйста. Хорошо буду возле него поищу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 б.у. подобные по 700 можно взять, Вы уж простите. Жду пока цена будет падать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 31 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 б.у. подобные по 700 можно взять, Вы уж простите. Жду пока цена будет падать Все норм пока продаю по 950грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 3 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2014 Ну думаю где-то на нем должны быть опознавательные знаки. Поищите, пожалуйста. Вот свежее фото: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 14 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 еще в наличии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 22 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 еще в наличии. продаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 30 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 Ждет своего покупателя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 7 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2014 Ждет своего покупателя.Еще в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 17 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 Орбитрек 950грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 2 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Орбитрек 950грн Орбитрек в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Salesman Опубліковано: 23 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2014 Все еще продается, не спешно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз