Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Тандем видеонаблюдение+охранная сигнализация

uafisher

Рекомендовані повідомлення

Дабы не засорять другую тема раздела, решил создать новую тему. Совестное использование и установка видеонаблюдения и охранной сигнализации. Может кому-то пригодиться для принятия решения.

Итак:

Можете детальніше пояснити що в себе включає спостереження +сігналка ?

Дякую.

Якщо стоїть сигналізація це добре. Вона має сповістити КОГОСЬ про факт несанкціонованого доступу. Сповіщення може бути як власнику, так і на пульт охоронної фірми. Яка має (!) оперативно виїжджати при тривозі - спрацюванні або зникнення сигналу. МАЄ ключове слово.

Крім того, непоодинокі випадки, коли злочинці сами охоронці...

Якщо є відеоспостереження це добре. Система може фіксувати події. ПОДІЇ. Вона може про них ІНФОРМУВАТИ. Вона дає змогу в режимі реального часу своїм оком власника майна подивиться - чи відбувається зараз щось, чого не має бути. А до заробленого свого майна люди відносяться ретельно.

Це не беручи до уваги всіх інших позитивних моментів, це окрема тема.

Мову зараз веду про тандем сигналізація+відеоспостереження.

 

Переваги перед сигналізацією відеоспостереження має. А точніше має інші можливості і властивості.

На мій погляд найкращий варіант це поєднання двох систем. А саме є можливість перевірити стан речей при надходженні сигналу тривоги - шляхом візуального контрою. Дістали телефон - і все видно: чи дійсно маскі-шоу, чи "ложняк".

Особливо коли стоїть автономна GSM сигналізація. Приклад. Їх безліч. Приходить власнику будинку СМС - спрацювала така-то зона на дачі. 2-га година ночі, на дворі пурга. До дачі 30 км. Власник після дня народження). Що йому робити з цим СМС??? Телефонувати сусідам-пенсіонерам по дачі? Мовляв - сходи подивись поночі, чи не має в моєму будинку бандюг? Вони підуть? Щоб вони йому трубою по голові дали?

Чи може їхати самому? Летіти, тримаючи рядом біту/монтіровку/базуку. От весело. Особливо, якщо авто зупинять для перевірки - і під газом, і зі зброєю... Вкрадений котел меркне. Що ще? Можна вмовити тверезого сусіда, який хоче пограти в командос. Сусіда треба підбирати неодруженого. Щоб по-перше тільки одна сім'я трусилась весь цей час, а по друге - навряд чи дружина сусіда відпустить свого чоловіка на такий вояж.

Остається варіант зателефонувати у міліцію/СБУ/приватну охоронну фірму. Звісно достатньо їм сказати, що вам прийшла тривожна СМС і вони відразу виїдуть по вказаному адресу))) Треба тільки просто зателефонувати..)

 

А люди бувають їздять так по декілька разів за ніч!!!! На ложняки. І навіть з нашого форуму.

І навіть пультова охорона- по перше: може не виїхати відразу, по друге - на третій-п'ятий раз уже ніхто нікуди може не поїхати.

 

Якщо є можливість перевірити що відбувається дійсно - то все стає трошки інакше. І реакція, і заходи, і можливості.

 

І навіть якщо під'єднати до сигналізації ревун, прожектори, інше (до речі це можна під'єднати і до відеоспостереження) то що це міняє? По суті? Бо сигналізація лише спрацьовує, не даючи розуміння про дійсне положення речей. Но коли це поєднати - ефект сінергії)

 

Чому багато слів. Просто мені жалько людей, які ось так щось ставлять, маючи хибне враження безпеки, і навіть не уявляючи як все це реалізувати і що робити.

І це не заклик не ставити сигналізації. Бажаєте поставити - ставте. Бюджет дозволяє ставити одне - ставте. Що краще - є варіанти, відеоспостереження не тільки ради цього є сенс встановлювати. Але треба знати і попереджати про такі аспекти. І якщо не має можливості зараз установить щось одне, чи обидві систему - можна здійснити хоча б прокладку кабелів. Щоб потім не кусати локті.

І робіть це ПРАВІЛЬНО. Не так як "можна зробити", а як вірно. Бо інколи таке бачиш, що думаєш - як так можна робити і від кого такий "захист"- виключно від зайців стрибунів?

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А люди бувають їздять так по декілька разів за ніч!!!! На ложняки.

глупости это, никто так не делает чтобы несколько раз за ночь.. отключается датчик или зона с ложным срабатыванием и все. или уменьшается чувствительность датчика которую сам хозяин перед этим настроил по незнанию(думал как лучше) на максимальную чувствительность срабатывания.

В остальном обычные комнатные датчики движения если их не ставить на улице или на сквозняке - работают всегда без проблем.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую. Приблизно я і намагаюсь вирішити такі задачі. У знанні обладнання яке призначено для відеоспостереження та сигналізації я повний "нуль" , та хотів би поглибити свої знання в даній сфері. Можете написати які пристрої необхідні для монтування систем вказаних у назві цієї теми ?

Дякую .

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

глупости это, никто так не делает чтобы несколько раз за ночь..

В остальном обычные комнатные датчики движения если их не ставить на улице или на сквозняке - работают всегда без проблем.

Глупость что? Что нет безотказных систем? Что нет ложняков по ночам? Всё это может быть у совершенно разных исполнителей, на совершенно разном оборудовании.

 

Дабы долго не дискутировать на тему "Я нашёл безотказную на 100% систему, и даже НАСА не может круче меня", спрошу - какой гарантийный срок вы даёте на своё оборудования, в т.ч. GSM сигнализацию?

Вот ответьте одним предложением: "срок гарантии - столько-то месяцев". Так - сколько? Какой срок, в течении которого вы гарантируете правильную работу оборудования, и после которого могут быть неисправности, за которые ни вы, ни поставщики ответственности не несут? А потом уже можно говорить про отсутствие ложных срабатываний.

 

И это при учёте правильного монтажа, правильной компоновки в целом, отсутствия внешних воздействий, а также правильной эксплуатации. А это всё тоже влияет на работу любых систем, и тут не так важно найти виновного, как иметь возможность дублирующего метода информированности, проверки.

 

Добавлено через 8 минут

Можете написати які пристрої необхідні для монтування систем вказаних у назві цієї теми ?

Дякую .

Головний прилад та периферія. Це у двух словах. Для сигналізації це централь або інший модуль (на пульт чи автономний)+датчики+засіб зв'язку.

Для відеоспостереження, у більшості випадків, це відеореєстратор чи комп'ютер +камери.

Вибір конкретних моделей залежить від бюджету, задач та вимог і технічної можливості встановить той чи інший варіант. Стосовно сигналізації на пульт треба цікавитись обладнанням після того, як Ви вирішите питання вибору охоронної організації - різні вимоги.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Глупость что? Что нет безотказных систем? Что нет ложняков по ночам?

нет совсем глупых людей. да и техника надежнее чем вы пишите.

 

Добавлено через 1 минуту

Так - сколько? Какой срок, в течении которого вы гарантируете правильную работу оборудования, и после которого могут быть неисправности,

еще одна глупость.. даже обьяснять не стану, видно с электроникой у вас нелады.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

еще одна глупость.. даже обьяснять не стану, видно с электроникой у вас нелады.

Когда заканчиваются аргументы - переходят на личности...

 

Задал вопрос - ответа нет. Так хоть промолчите, вместо сотрясения воздуха в своей грубо-"профессиональной" манере а-ля "все неучи, один я граф Монте-Кристо". Вы назвали это глупостью, следовательно меня глупцом. Или извольте аргументировать, или заткнитесь и извинитесь.

То что вы балабол, я давно заметил.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Когда заканчиваются аргументы - переходят на личности...

кто переходит? я вам ответил что так как вы пишите в реальности практически не бывает, вероятно вы просто придумали такой сценарий, но это ваше дело.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...