Mikloshill Опубліковано: 29 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 що входить в цю ціну? Аll inclusive:): робота, алюмінієвий профіль, німецька гума;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sheva-egor Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 А ось той пристрій з газового балону, то шашличниця, гриль чи коптилка? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 30 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Той пристрій hend meyd шашличниця. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 30 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Да простят меня наши садоводы Саша POSITIFF и Николай Васильевич niсkvas но им еще учится и учится обрезать деревья у Ужгородского зеленхоза:D: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 31 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2016 "быть и натяжным и подвесным потолкам". тоже подумываю себе натяжные потолки но мне про это думать рано Ну ждем фото, интересно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 5 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2016 Добро пожаловать в весенний, цветущий Ужгород! 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 6 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2016 цветущий Ужгород красотищщщееее.... Да, есть много красоты, которые мы, к сожалению, не замечаем в суете.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 6 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2016 (змінено) Да, есть много красоты, которые мы, к сожалению, не замечаем в суете.... Да с согласен. Вот к примеру у меня тесть с тещей живут в пгт Межгорье так когда я ему показываю фотографии сделанные из окна ихнего дома он удивляется красоте. Змінено 6 квітня 2016 користувачем Mikloshill 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 7 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Погода и природа не перестает радовать, в городе начинается бум туристов. Сакура одна из визитных карточек Ужгорода. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Да скоро у Вас «Сакура-Фест» с Графом Сакурой во главе Почти как в Японии . Наши японские партнеры без ума от действа цветения сакуры... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 7 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Природа,погода, цветочки это хорошо но стройку продолжать надо. Выкопали траншею под кабель от счетчика ЕЕ до закладной трубы ввода в дом, закупил кабель ВВГ нг 4x4 ЗЗЦМ-50м., труба полиэтиленовая d25-30м., завтра будем затягивать. На фотографии видно воду это у нас такой уровень грунтовых вод Третья фотография это дорога до нашего дома. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDoc Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 А на второй фотке- главный инспектор? Вот мне интересно- как это в Ужгороде весна, а на юге Украины-ну.. совсем не весна, скажем так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Вот мне интересно- как это в Ужгороде весна, а на юге Украины-ну.. совсем не весна, скажем так Не знаю, как на юге, но абрикосы у нас во всю цветут. С сакурами конечно похуже будет.)))Как впрочем и с туристами... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sheva-egor Опубліковано: 11 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2016 (змінено) . На фотографии видно воду это у нас такой уровень грунтовых вод . Высоко УГВ- плохо , низко- плохо. Вчера законили бурить колодец на участке(два дня бурили с утра до ночи), так до ближайшего родничка было 20 метров, для страховки пробурили на 26. Змінено 11 квітня 2016 користувачем sheva-egor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 11 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2016 А на второй фотке- главный инспектор? Вот мне интересно- как это в Ужгороде весна, а на юге Украины-ну.. совсем не весна, скажем так Не знаю как на юге, но у нас уже вполне себе летняя погодка. Весну как-то пропустили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 11 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2016 А на второй фотке- главный инспектор? Да инспектор еще тот, везде им полно;). Выходные прошли по плану в городе очень красивО: 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 22 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2016 красотище, что сказать, весна... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 22 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2016 красотище, что сказать, весна... Теперь зацвела голубая акация, вьется по виноградникам и старым зданиям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 25 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2016 Весна....Утро.... Карпаты....:D 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 25 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2016 Это сегодня у Вас такое????? КРАСОТИЩЕ........ В столице жалуются на жару сегодняшнююю :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 25 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2016 Это сегодня у Вас такое??? Да, это перевал. В городе у нас +5 с утречка было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 25 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2016 Да, это перевал. В городе у нас +5 с утречка было. Ничего себе.... Все наверно на летнюю резину переобулись, а тут такое.... Во Львове тоже снег шел, друг звонил....В Киеве сейчас тоже что-то хмуриться.... Невже зыма???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 25 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2016 Все наверно на летнюю резину переобулись, а тут такое.... Все переобулись только я тормоз не успел, еще на зимней катаю:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2016 Все переобулись только я тормоз не успел, еще на зимней катаю:D. Зимова - це не страшно. У нас по вулиці деякі генії ще на шипах їздять... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
URA-YURA Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 Все переобулись только я тормоз не успел, еще на зимней катаю:D. Вы не одиноки в своей гениальности ;) я тоже жду снега ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз