Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

когда вы отопление включаете?

Vikki

Рекомендовані повідомлення

02.10.2025 в 09:42, DimaF сказав:

Ну завтра потеплеет, и неделя тепла точно еще будет, а то и больше)

Выключать придется все равно.

А в мене тим виличний термодатчик від котла займається вже 10 років. Справляється відмінно. :)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, porterlv сказав:

А в мене тим виличний термодатчик від котла займається вже 10 років. Справляється відмінно.

яка температура виставлена, як критерій увімкнення?

Посилання на коментар

2 минуты назад, porterlv сказал:

А в мене тим виличний термодатчик від котла займається вже 10 років. Справляється відмінно. :)

Нам так не жить..((

Посилання на коментар

17 хвилин тому, outdoor24 сказав:

То скалдно згадати і розказати. Півроку грався, щоб було добре. Нахил кривої, макс/мін подача, зміщення, затримка, гістерезіс ітд. Та і залежать ті налаштування від конкретного котла і в його інструкції описано. Головний прикол в тому, що термодатчик коштує копійки. Раз налаштував і забув на роки.

Посилання на коментар

40 хвилин тому, porterlv сказав:

То скалдно згадати і розказати.

За криві і інші то зрозуміло. Моє питання про параметр D.46 межа зовнішньої температури для відключення опалення (якщо котел Protherm).

Посилання на коментар

2 хвилини тому, outdoor24 сказав:

параметр D.46 межа зовнішньої температури для відключення опалення (якщо котел Protherm).

У мене Космогаз. Я хз що там у вашого. У мене мін подача +25, Старт при зовнішній +20 але завдяки нахилу кривої, чутливості (затримка) і поправочним параметрам при +20 воно звичайно навіть не думає стартувати. В будинку постіно +21 тримається.

* брав рекомендовані виробником стартові параметри під свої умови а далі уже підганяв під тепловтрати свого будинку. Але то було 10 рків тому, пригаду. лише що півроку грався. Інерційність при опаленні підлогами дика.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, outdoor24 сказал:

В протерме вроде зашита +20 тоесть если на улице выше то котел не включится в режиме кривой

Посилання на коментар

20 минут назад, outdoor24 сказал:

Моє питання про параметр D.46 межа зовнішньої температури для відключення опалення (якщо котел Protherm).

Перепроверил, все же 22 стоит не 20, я этот параметр не менял но был уверен что там 20

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...