Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фасадна краска для покраски квартири.

BoomerS

Рекомендовані повідомлення

На вихідних купив в епіцентрі 2 відра (9 і 2,7л) фасадної краски для покраски стін в квартирі (в тому числі спальні). Коли купував не звернув увагу, консультант сказав, що можна її використовувати і для внутрішніх робіт. Коли приїхав додому задумався чи можна. Шукаю по різних форумах пишуть 50% категорично не можна 50% що краще не буває. Фарба Kompozit Premium Fasad. Назад здати не вийде оскільки затонована ( Тільки прошу не роздувати тему відповідями типу вона фасадна значить не можна або яка різниця вся фарба хімія значить можна. Хочеться побачити відповіді людей які реально в цьому розуміються.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я покрасила фасадной краской стены внутри дома. Ничего с моей семьей не произошло. Живем в этом два года, краска ведет себя нормально, ну и мы все тоже здоровы.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Себе дома фасадной краской я покрасил бы только тогда,когда лично прочитал на упаковке,что её можно использовать и для внутренних работ,а не со слов продавца.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1. я бы такие вопросы задал технологу или представителю производства который смог бы аргументировать

2. исходя из сертификата тут kompozit.ua/serts/?type=show&id=1971 "Фарба не містить розчинників та інших шкідливих речовин, без запаху, не горюча. " исходя из описания - рекомендуется для влажных помещений "Рекомендуется для окраски фасадов жилых, торговых, промышленных, складских и других зданий, железобетонных изделий и монолитно-каркасных конструкций, а также помещений с повышенной влажностью. "

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...