Toxa@ Опубліковано: 6 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2016 Welcome friend:rolleyes: Однодумці * за здоровий спосіб життя * будівельні технології/ будівництво/ дизайн * дозвілля, розваги * або, кому просто скучно Спільну тему для розмови знайдемо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roma1 Опубліковано: 8 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2016 або, кому просто скучно менi сумно поки не хильну чарочку, Ви часом чарочку не того? були б однодумцями на двох думали б, а може третього пошукали б. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 9 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2016 так как, Вам дружбу для чарочки или "по интересам"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roma1 Опубліковано: 9 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2016 без чарочки нет интереса, я коли пропущу келих другий так завжди люблю побалакати за здоровий спосіб життя iнакше ну нiяк. Не знаю як тс але я берусь навчити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 9 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2016 без чарочки нет интереса, я коли пропущу келих другий так завжди люблю побалакати iнакше ну нiяк. Не знаю як тс але я берусь навчити. Я горілку не вживаю із за психологічного принципу. Що до настоянок в розумній кількості "бейхеровка/ коньяк", навіть корисно для організму Також імпонує вино, гемоглобін+ Добавлено через 2 минуты так как, Вам дружбу для чарочки или "по интересам"? mamavera, Розкажіть про себе! Чим цікавитесь, які у вас інтереси? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 10 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2016 Що до настоянок в розумній кількості "бейхеровка/ коньяк", навіть корисно для організму Також імпонує вино, гемоглобін+ Бехеровка.... тогда я знаю и ценителя этого напитка и великолепного собеседника. Шарманшик и этой дивной штукой угостит, ей же и полечит и в процессе историю напитка поведает. Для этого нужно Строимдомовки посещать. Белоснежка, я Вас заметила по "спасибам", очень надеюсь увидеть Вас на весенней строимдомовке 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2016 Бехеровка.... тогда я знаю и ценителя этого напитка и великолепного собеседника. Шарманшик и этой дивной штукой угостит, ей же и полечит и в процессе историю напитка поведает. Для этого нужно Строимдомовки посещать. Белоснежка, я Вас заметила по "спасибам", очень надеюсь увидеть Вас на весенней строимдомовке На жаль не відвідую "Для этого нужно Строимдомовки посещать" більше теоретик, чим практикант:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 22 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 это аля сайт знакомства стал:D:D:D:D:rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 22 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 :Dэто аля сайт знакомства стал:D:D:D:D:rolleyes: А Ви як собі думали? Будете перша. Данні в студію.:D:lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 :D А Ви як собі думали? Будете перша. Данні в студію.:D:lol: Кристина 067 978 91 24... 093 979 16 61 вот часть данных))) какой я следак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 ахаха поразительная дидукция:D:D:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 Прийму - українською означає приберу з очей, видного місця і т.д. тов.Фройд засумнівався б, треба вона Вам, чи ні;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 и что как где все? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 и что как где все? Спрятались. после того, как узнали, что Мидом умеет пользоваться великим Гуглом:D:D:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 и что как где все? любуемся (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 Боги))))) не тем любуетесь))) :flag1:давайте говорить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 Спрятались. после того, как узнали, что Мидом умеет пользоваться великим Гуглом:D:D:D. Белоснежка, ты немного невнимательна;) Мой зоркий глаз увидел это не в гугле,а подписи Кристи Добавлено через 1 минуту любуемся (ссылка на изображение устарела) это Кристя? мой гугля не нашел:-x Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 да да Кристя))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 да да Кристя))) и нашел же vbteam)) видимо не одну комбинацию сделал с символами между цифр хороша Кристя хороша;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 и нашел же vbteam)) видимо не одну комбинацию сделал с символами между цифр хороша Кристя хороша;) скорее всего он уже видел тут меня))) но так как я девушка открытая можно меня в фб а не на олх найти))) я там позитифф Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 Прийму - українською означає приберу з очей, видного місця і т.д. тов.Фройд засумнівався б, треба вона Вам, чи ні А по моему все логично : безкоштовну "прийму" - пропоную за грошіwww.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3829810&postcount=6Сообщение от Toxa@ Цікаво, чи була би незвичайна підробка актуальна в наш час, ех поїхали *друг напрокат Тоха , без обид ( это шутка ):D - сами же просили або, кому просто скучно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 скорее всего он уже видел тут меня))) но так как я девушка открытая можно меня в фб а не на олх найти))) я там позитифф так открывайте уже все карты-фб) гляди и лж наладится. у меня все ок в этом, просто хочется иногда и глянуть на форумчан.да и разумный флирт-не грех) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 тда и разумный флирт-не грех) С друзьями нужно дружить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 хороша Кристя хороша как контратаки Лестера?)) или Калибра 92 года с гбо?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 так открывайте уже все карты-фб) гляди и лж наладится. у меня все ок в этом, просто хочется иногда и глянуть на форумчан.да и разумный флирт-не грех) вот как бы :rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення