Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sirio entry (частотник для насоса)-трохи негативу.

sah79

Рекомендовані повідомлення

[quote="Gudvin;5326825"]включает насос, а отображаемое давление стоит на месте -2.9 бар. Думаю, может грязь попала в датчик давления?[/quote] Проблема в датчике протока - при перекрытом кране показывал значение 0.3 л/мин/ Отключил программно. Кому нужно, сервис-мануал:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 4 роки потому...

підкажіть будь ласка. є sirio універсальній. налаштував. 4 робочий тиск. бак 100 літровий, дельта 0.5. частота від 30 . запускаю. накачав 4 атмосфери. таймут 10 секунд і вимкнувся. це ок. відкриваю кран у душі, починає падати тиск. доходить до різниці в дельті включається насос. доходить до 4 атмосфер скидає частоту тиск навіть починає падати. він не підвищує частоту, а я так розумію знову по тайм ауту відключає. хотілося б коли водорозбір щоб на низькій частоті працював. все перечитав. залишився момент кр кі параметрів . хлопці пишуть, що допомогає. Що це за константи і як їх розрахувати для своєї системи. дякую

Посилання на коментар

2 години тому, alex_mz сказав:

Що це за константи і як їх розрахувати для своєї системи.

Це коефіцієнти PID контроллера, які впливають на швидкодію.

Ви поставили великий ГА, тому тиск змінюється дуже повільно і швидше за все треба збільшити Кі.

Посилання на коментар

19 часов назад, volomoto сказал:

Це коефіцієнти PID контроллера, які впливають на швидкодію.

Ви поставили великий ГА, тому тиск змінюється дуже повільно і швидше за все треба збільшити Кі.

Цілий день експериментував . Якщо частоту стоп зробити 35 то відкритий кран для шлангу насос не вимикається . Но тоді коли закриваю кран дуже довго виключається . Якщо підвищую  частоту то зменшується час відключення якщо вище частота, то при 40 вже не регулює потік як частотник . Просто виключає . 
для регулювання кр і кі. Бажано розуміти що це я кручу и на що воно впливає. В інструкції 0 розтлумачення даних параметрів Дякую. 

Посилання на коментар

2 години тому, alex_mz сказав:

Цілий день експериментував . Якщо частоту стоп зробити 35 то відкритий кран для шлангу насос не вимикається . Но тоді коли закриваю кран дуже довго виключається . Якщо підвищую  частоту то зменшується час відключення якщо вище частота, то при 40 вже не регулює потік як частотник . Просто виключає . 
для регулювання кр і кі. Бажано розуміти що це я кручу и на що воно впливає. В інструкції 0 розтлумачення даних параметрів Дякую. 

Вам не потрібно гратися з частотою
просто встановіть її від min до max
kp - це коефіцієнт пропорційності, а ki - коефіцієнт інтеграла нахилу
тому спробуйте спочатку погратися з kp - коли ви почнете краще працювати двигун, тоді спробуйте ki для точного налаштування, ви можете почати з коротких кроків - два вгору або вниз за раз

Посилання на коментар

4 години тому, alex_mz сказав:

ru.m.wikipedia.org/wiki/ПИД-регулятор

Или смотрите на инглише, инфы много. На украинском к сожалению мало, никто не переводит 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...