Igor_M Опубліковано: 2 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 залию на днях армопояс будівельники кажуть,що монтувати плити можна буде вже через два дні підскажіть ,будь-ласка, чи варто іх слухати? Я б не поспішав... в результаті обговорення (в моїй темі) дійшов висновку, що принаймні 5 днів треба зачекати... Тим більше за такої температури бетон "схвачуватися" буде повільніше (начебто)... До речі, ви антифриз будете в бетон додавати.... тут практично всі радять це робити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarko Опубліковано: 2 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 залию на днях армопояс будівельники кажуть,що монтувати плити можна буде вже через два дні підскажіть ,будь-ласка, чи варто іх слухати? Якщо звичайний бетон, то мабуть зарано - літом було б нормально. Хіба давай прискорювач застигання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S.A.Y. Опубліковано: 2 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 ... Хіба давай прискорювач застигання. ... Тим більше за такої температури бетон "схвачуватися" буде повільніше (начебто)... До речі, ви антифриз будете в бетон додавати.... тут практично всі радять це робити... Вчіть матчастину! Бгг. Тужавіння. Прискорювач тужавіння. ...До речі, ви антифриз будете в бетон додавати.... тут практично всі радять це робити... Че за хрень? Антифриз или противоморозные добавки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 2 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 Вчіть матчастину! Бгг. Тужавіння. Прискорювач тужавіння. Че за хрень? Антифриз или противоморозные добавки? добавки(присадки) так-прямо на заводі дають а про "тужавння" перший раз чую) давайте перефразую якщо з протиморозними добавками і "тужавінням"-два дні до плит буде достатньо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S.A.Y. Опубліковано: 2 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 добавки(присадки) так-прямо на заводі дають а про "тужавння" перший раз чую) давайте перефразую якщо з протиморозними добавками і "тужавінням"-два дні до плит буде достатньо? Чого Ви з мене знущаєтесь? :D Тужавіння - так на банці й написано! :D:D:D Не буде. Щонайменше - тиждень. .. Чи три... Щоб цвях не дряпав. А Ви опалубку не знімайте. І робіть її з добрячих дрючків. Тоді не впаде навіть якщо через день пригрузити. До весни - щонайменше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Че за хрень? Антифриз или противоморозные добавки? ну блин... вроде ж не на научной конференции... чё к словам придираться? это ж вроде одно и то.... Я ежели начну писать изящным литературным языком с точным поименованием технических терминов, то этого никто читать не станет... даже мне самому через день будет противно...:rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S.A.Y. Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 ну блин... вроде ж не на научной конференции... чё к словам придираться? это ж вроде одно и то.... Я ежели начну писать изящным литературным языком с точным поименованием технических терминов, то этого никто читать не станет... даже мне самому через день будет противно...:rolleyes: Как вы яхту назовете - так она и поплывет. (с) Называйте вещи своими именами и меньше придется удивляться, что Вас неправильно поняли. Общепринято антифризами называть жидкость из системы охлаждения автомобиля. Если Вы своему работяге скажете налить антифриза в бетон, не сомневайтесь, что он нальет туда тосол. Вот я и уточнил: не пропустил ли я новых веяний в частном строительстве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 3 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Как вы яхту назовете - так она и поплывет. (с) Называйте вещи своими именами и меньше придется удивляться, что Вас неправильно поняли. Общепринято антифризами называть жидкость из системы охлаждения автомобиля. Если Вы своему работяге скажете налить антифриза в бетон, не сомневайтесь, что он нальет туда тосол. 100% так і буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Если Вы своему работяге скажете налить антифриза в бетон, не сомневайтесь, что он нальет туда тосол. +100 мои бы так и сделали... забираю слова назад... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 3 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 +100 мои бы так и сделали... забираю слова назад... та пусте) з ким не бувае Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БуДзилла Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 так быстро лудше не монтировать плит,даже с ускорителем схватывания,да простят меня коллеги строители Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S.A.Y. Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 так быстро лудше не монтировать плит,даже с ускорителем схватывания,да простят меня коллеги строители Знаете какая у меня проблема при профессиональном общении с форумчанами? Наличие необоснованных предрассудков. Кто-то что-то сказал, а, поскольку все строители - сволочи, то верим не им, а своим забобонам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 так быстро лудше не монтировать плит,даже с ускорителем схватывания,да простят меня коллеги строители сьогодні заливаю армопояс заказав бетон м-300 п-3 дзвонив на завод,звязувався з завідоючою хімлабораторіі пояснив проблему(щоб швидше і мороз не пошкодив) разом вирішували додали до бетону "берамент а-1" вона також пообіцяла ще щось там начаклувати сказала- за 4 дні 50 відсотків міцності,якщо накрию поліетиленом також домовились,що вона залие кубіки міцності і після 4 -х днів скаже результат. сьогодні четвер,в понеділок я хочу монтувати плити від усіх відвідувачів хочу почути аргументи(виходячи з вище написаного) можна чи не можна???тільки будь-ласка обгрунтовано. наприклад, скільки міцності повинен набрати бетон ,щоб можна було приступати до монтажу плит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 в цю штуку заливаем бетон і з неї виливаем в опалубку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БуДзилла Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 а вы только плиты уложить планируете,или продолжить строительство,заготовить кирпич наверх? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 а вы только плиты уложить планируете,или продолжить строительство,заготовить кирпич наверх? я планую змонтувати плити і у той самий день завантажити цеглу для продовження будівництва Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БуДзилла Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 мы плиты через неделю монтировали,но сверху ничем не пригружали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 .....наприклад, якої міцності повинен набрати бетон ,щоб можна було приступати до монтажу плит? хтось з цим може допомогти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Embongo Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 А зачем армопояс для кирпичного дома? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 А зачем армопояс для кирпичного дома? у мене пиріг стіни: пів цегли + 2 см повітряний прошарок+10 мінвата+цегла якраз на цій стіні з цегли будуть лежати плити як не крути армопояс потрібний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 я планую змонтувати плити і у той самий день завантажити цеглу для продовження будівництва Ну це вже ви занадто... звичайно, таким макаром ви мене переженете, але не варто плити навантажувати в той же день... Ви ж плити на розчин будете класти... горизонталь "ловити"... а якщо відразу цеглою пригрузите, то розчин видавить... дайте хоч день-два встоятися... або хоч по пів-піддона розподіліть на різні плити (ПОСЕРЕДИНІ)... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S.A.Y. Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 Ну це вже ви занадто... звичайно, таким макаром ви мене переженете, але не варто плити навантажувати в той же день... Ви ж плити на розчин будете класти... горизонталь "ловити"... а якщо відразу цеглою пригрузите, то розчин видавить... дайте хоч день-два встоятися... або хоч по пів-піддона розподіліть на різні плити (ПОСЕРЕДИНІ)... Не слухайте його. Жодного разу не посередині. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 Не слухайте його. Жодного разу не посередині. а як?) сподівався від вас почути конкретних порад стосовно останньоі теми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 а як?) сподівався від вас почути конкретних порад стосовно останньоі теми Так, дійсно, чому не посередині? Я по-дилетантськи розмірковував, що при цьому буде рівномірний розподіл навантаження, а якщо покласти на край панелі, то буде додаткове навантаження на ще не "затужавівший" розчин... Тоді як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burguy30 Опубліковано: 5 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 це слово "тужавіння" цікаво,який літератор його придумав) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз