Фрай Опубліковано: учора в 19:39 Поділитись Опубліковано: учора в 19:39 подивився на великому моніторі і ще раз у захваті від схожості з натуральним матеріалом. Браво! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26.09.2025 в 19:42, reedstone сказав: В общем ничего особенного, как делают камень из бетона думаю многим известно, здесь нет никакого новаторства, единственное новшество это способ покраски, а точнее нанесение лицевого слоя на бетон.Я старался максимально приблизить искусственное к настоящему круто дійсно. ви красавчик. скільки часу на один кут пішло? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reedstone Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, МаТраС сказал: круто дійсно. ви красавчик. скільки часу на один кут пішло? Трудно сказать. там всего 8 кв, ну мож недели две "гуляючи".Больше всего отняло времени нанесения лицевого слоя, я ведь не использовал красок, лицевое покрытие это тоже бетон с минеральными пигментами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, reedstone сказав: Трудно сказать. там всего 8 кв, ну мож недели две "гуляючи".Больше всего отняло времени нанесения лицевого слоя, я ведь не использовал красок, лицевое покрытие это тоже бетон с минеральными пигментами. ніхелюнкі собі. я й не знав ,що такий є бетон.. потрохи теж балуюсь саморобним декором.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз