Sharkan Опубліковано: 14 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2017 Наближається весна - час відновлювати будівельні роботи. Виникло питання по влаштуванню фасаду. Є два варіанти - баранець або структурна фарба. Площа - десь приблизно 200 квадратів. Структурна фарба виходить десь у два рази дешевше. Питання до форумчан - хто має якісь відгуки про даний тип покриття ? Наскільки важлива якість поверхні під структурну фарбу ? Будинок з газоблоку, поштукатурений (доволі якісно) штукатуркою Ceresit CT-24 та погрунтовано. От і думаю що робити далі...баранець тут зрозуміло...технологія відкатана. А от з фарбою не все зовсім ясно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Высотник Опубліковано: 14 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2017 Если красить, то это дешевле, минимальная трудоёмкость, можно сделать самому без наёмных работников. Поверхность под покраску должна быть практически идеальной (несмотря на то, что краска структурная), в отличии от барашка, где мелкие огрешности подготовки допустимы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 15 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Поверхность под покраску должна быть практически идеальной (несмотря на то, что краска структурная), в отличии от барашка, где мелкие огрешности подготовки допустимы. На цей момент мені вже вказуєте мені не Ви один. І це мене дуже дивує. В принципі, структурна фарба, як і баранець, мала би ці всі недоліки поверхні сховати...Чому цього не відбувається - я не розумію. Я колись взагалі хотів був фарбувати просто фарбою фасад. Так сказали що треба структурну - щоб недоліки всі поховати... А тут - на тобі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Наближається весна - час відновлювати будівельні роботи. Виникло питання по влаштуванню фасаду. Є два варіанти - баранець або структурна фарба. Площа - десь приблизно 200 квадратів. Структурна фарба виходить десь у два рази дешевше. Питання до форумчан - хто має якісь відгуки про даний тип покриття ? Наскільки важлива якість поверхні під структурну фарбу ? Будинок з газоблоку, поштукатурений (доволі якісно) штукатуркою Ceresit CT-24 та погрунтовано. От і думаю що робити далі...баранець тут зрозуміло...технологія відкатана. А от з фарбою не все зовсім ясно Финишный слой это не только эстетика, но и защита фасада от воздействия агрессивной внешней среды. Не зря же на всех фасадных покрытиях пишут "декоративно-захисний шар". Выделенное слово играет ключевую роль в беспроблемном сроке эксплуатации фасада. В этом плане барашек даже мелкой фракции не сравним с любой структурной краской. Это данность, с которой нужно смириться. Теперь о грустном. Если Ваш дом просто оштукатурен, то Вам гарантированно нужно делать армировку по всей плоскости. Особенности газоблока в том, что на любой, даже самой супер качественной штукатурке рано или поздно появятся трещины, который будут как "бельмо на глазу", забиваться грязью и чернеть. Это Вам подтвердит любой опытный маляр на форуме. А если прагматично, то да, структурная краска намного дешевле, как в работе, так и по материалу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 16 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Финишный слой это не только эстетика, но и защита фасада от воздействия агрессивной внешней среды. Не зря же на всех фасадных покрытиях пишут "декоративно-захисний шар". Выделенное слово играет ключевую роль в беспроблемном сроке эксплуатации фасада. В этом плане барашек даже мелкой фракции не сравним с любой структурной краской. Это данность, с которой нужно смириться. Теперь о грустном. Если Ваш дом просто оштукатурен, то Вам гарантированно нужно делать армировку по всей плоскости. Особенности газоблока в том, что на любой, даже самой супер качественной штукатурке рано или поздно появятся трещины, который будут как "бельмо на глазу", забиваться грязью и чернеть. Это Вам подтвердит любой опытный маляр на форуме. А если прагматично, то да, структурная краска намного дешевле, как в работе, так и по материалу Та ні...ніяких тріщин там немає і не буде. Будинок вже декілька років стоїть - немає ніяких тріщин. До речі, СТ-24 має в собі фіброволокно. Тобто про тріщини і мови немає. Тим більше при адекватном фундаменті, армопоясах і т.д. тобто все по технології. Стосовно зовнішнього середовища...треба подумати . Баранець пилюкою також забивається... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Та ні...ніяких тріщин там немає і не буде. Будинок вже декілька років стоїть - немає ніяких тріщин. До речі, СТ-24 має в собі фіброволокно. Тобто про тріщини і мови немає. Тим більше при адекватном фундаменті, армопоясах і т.д. тобто все по технології. Стосовно зовнішнього середовища...треба подумати . Баранець пилюкою також забивається... Вера - страшная штука) По секрету, намочите фасад и внимательного его осмотрите, по мокрому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Вера - страшная штука) По секрету, намочите фасад и внимательного его осмотрите, по мокрому я так наспор 100 уе выиграла - хозяин таки увидел то, что там будет, микротрещинки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Є два варіанти - баранець або структурна фарба Чем глубже и толще структура, тем лучше для фасада. Особенно на солнечных сторонах... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serdme Опубліковано: 20 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 Также волнует это вопрос. Есть Черновой слой с армирующей сеткой, но он не ровный, нужно наносить второй - выравнивающий, наверное тоже с сеткой, а потом думать барашек, короед или структурная краска. Внутри дома использовал структурную краску - остался очень доволен качеством и износостойкостью. Думаю для наружных работ также есть достойные варианты из красок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rimotit Опубліковано: 25 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2017 По армировке с сеткой делают уже финишную чистовую перетяжку без сетки, если сетка уже сделана с перехлёстом как положено и нет растрескиваний можете не переживать. Лучше всё-же применять декоративную штукатурку, она предназначена для фасада и выступает в роли защиты и декорации. Удачи) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз