Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моя стройка - zx50 в Ворзеле с заморочками

standov

Рекомендовані повідомлення

54 минуты назад, standov сказал:

Храні госоподь жипітю.

Після удару по Одесі вирішив подивитися що в мене з генератором. Вийвилося що він рік стоїть з залишками палива (да-да, мудак).

Очікувано генератор не завівся (стартер крутить але навіть не намагається хапати), додатково з якихось трубок тече паливо. За допомогою жипіті, ітеративно по наявним симптомам та з експериментами по її інструкціям, встановлено що в карбюраторі залипла голка/поплавок і ймовірно соленоїд. Знову таки за її допомогою карбюратор зняв, максимально все прочистив, соленоїд справді напівмертвий (заліпає) але генератор завівся.

Я дізнався яа виглядає карбюратор і подивився в середину свого інверторного напівкитайця.

Храні госопдь жипітю. Але соленоїд тепер треба шукати 

PXL_20251214_115051472.jpg

image-1765713763861.jpg

PXL_20251214_133336509.MP.jpg

IMG_20251214_151021_319.jpg

Screenshot_20251214-171757.png

Прикольно. Треба буде й собі спробувати віброплиту так реанімувати. В мене з паливом в баку вона запускалася раніше, а минулого літа не схотіла.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Vikctor сказал:

Прикольно. Треба буде й собі спробувати віброплиту так реанімувати. В мене з паливом в баку вона запускалася раніше, а минулого літа не схотіла.

я ніколи особливо не парився стосовно наявності бензу, раз в пару місяців так чи інакше доводилося заводити то мабуть того вистачало, а тут після останнього збільшення ємності АКБ та сонячних генератор рік його не чипав ну і мабуть то вже перебор. Бензу мабуть взагалі роки два ) Але так то карбюратор в середини дуже чистенький виявився, в порівнянні з тим що мені жипитя підсовувала з ютюбу, ні іржі ні якихось прям значних осадів, а от шток в соленоїді закис

Посилання на коментар

7 часов назад, vbb сказал:

image.png.d8d788aae76a5f021ab860c8282cc2ec.pngimage.png.8467eac6dd1f39693cfe2faf1c186411.png

Я пробував, допомагає на годину, там в середині вже схоже каша і воно не розборне, вичистити нереально

Посилання на коментар

34 хвилини тому, standov сказав:

Я пробував, допомагає на годину, там в середині вже схоже каша і воно не розборне, вичистити нереально

Отим що дбя карбюратора, залити  - воно швидко сохне - залишається пил - видути компрессором

Посилання на коментар

39 минут назад, vbb сказал:

Отим що дбя карбюратора, залити  - воно швидко сохне - залишається пил - видути компрессором

Шо видути, звідки. Соленоїд нерозбірний.

Пс. Нема в мене компрессора

file_000000003cd871f680b52c22523379c0.jpg

Посилання на коментар

ну от там де шток ходить - туди бризкаєте очисник - так шоб хлюпало
потім туди ж дуєте повітрям - нема компресору то купіть в балончику (згодиться в побуті)

image.thumb.png.80263aae77a31a82b701154c30a018da.pngimage.thumb.png.477ba811e5402d770376454ee44c8f6f.png

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...