Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, XL.pro сказав: Вставить і Вадим може, ви авто купіть))) А Вадім уже купив? Мені і так стидно вже по Берліну їздить, добре що зараз в селі, тут поки норм:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, seksinika сказав: ты только пальцы на буквы вставить можешь. Моя ти зайка, я так три рази женився, так що йди нафіг, цей номер більше не пройде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В когось пігулки закінчились. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, BugS сказав: В когось пігулки закінчились. А вам не набридло слухати виключно про машини? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: А вам не набридло слухати виключно про машини? Колись набридло, тому не хожу на авто.юа. Але на психіатричний я теж не підписувався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, BugS сказав: Колись набридло, тому не хожу на авто.юа. Але на психіатричний я теж не підписувався. Ви завжди можете покинути цей благословенний форум і перейти на той же reibert, де тусуються уйобіща на кшталт Сексінки:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви завжди можете покинути цей благословенний форум і перейти на той же reibert, де тусуються уйобіща на кшталт Сексінки:) не треба ускладнювати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Не допоможе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 20 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви завжди можете покинути цей благословенний форум і перейти на той же reibert, де тусуються уйобіща на кшталт Сексінки:) На Райберте уже давно даже твой Никнейм забыли, там такой мусор как ты больше нескольких дней не держится, а ты и есть просто некчемный и ни кому не нужный мусор !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Единственное создание на форуме удостоенное подобной участи . Димончик жги дальше, покажи себя во всей красе, главное что бы ладошки не болели . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, seksinika сказав: На Райберте уже давно даже твой Никнейм забыли, там такой мусор как ты больше нескольких дней не держится, а ты и есть просто некчемный и ни кому не нужный мусор !!! Никчемный пишется через И. Зайка, надеюсь после общения со мной ты хоть русский выучишь:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз