Yusha Опубліковано: 28 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2020 Уважаемые форумчане! Порекомендуйте, пожалуйста, где в Киеве и окрестностях купить качественную рассаду томатов, перца, баклажанов для теплицы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 23 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2024 Підніму тему, в цьому році починаю вперше висаджувати на грядках, розсаду не підготував. Буду вдячний якщо дасте контакти де можна купити якісну розсаду гарних сортів помідорів, полуниці та інших овочів і ягід. Бажано в Києві щоб без пересилок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 24 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2024 8 годин тому, vovapk сказав: Підніму тему, в цьому році починаю вперше висаджувати на грядках, розсаду не підготував. Буду вдячний якщо дасте контакти де можна купити якісну розсаду гарних сортів помідорів, полуниці та інших овочів і ягід. Бажано в Києві щоб без пересилок на ринку біля м. Лісова, там багато всього але якість вам підкаже лише ваш досвід але все ж краще мабуть у блогерів з пересилкою, проте може бути складно з наявністю і знову ж таки пересилка а от чи займаються розсадою садові центри, то питання. Полуницю, ягідні то в них не проблема знайти, а от розсаду овочів не зустрічав. по селах взагалі є люди які вирощують розсаду на продаж і публікують об'яви в місцевих групах чи ви в самому Києві будете ту розсаду висаджувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2024 23.04.2024 в 23:47, vovapk сказав: Підніму тему, в цьому році починаю вперше висаджувати на грядках, розсаду не підготував. Буду вдячний якщо дасте контакти де можна купити якісну розсаду гарних сортів помідорів, полуниці та інших овочів і ягід. Бажано в Києві щоб без пересилок Да на кожному ринку будуть ту розсаду продавати, але чи будуть рости у Вас на грядках ті сорти, що купили питання)) краще в місцевих групах питати...я трішки виростила, але основну частину буду брати на Бучанському ринку і в місцевій групі також вже попитала)) якось покупала з пересилкою у спеців розсаду ( зкс) помідорів- дорого виходить(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз