Фрай Опубліковано: 27 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2020 когда-то увлёкся коптилкой горячего копчения, потом охладел надолго, приелось что-ли? а сегодня чего-то захотелось приготовить и опять рыбку. Сказано-сделано, чистим, потрошим По-бырику маринад, оливковое маслице, чуток гранатового соуса, чуток соевого, соль, перчик, кинзы в брюшко и в холодильник на часок Достаю, тщательно насухо обтираю салфетками и на решетку. Ой, а щепу куда подевал не помню, пришлось настрогать топориком со сливы, яблоню жалко. Никогда до этого со сливой не коптил. дрова в мангале перегорели и можно ставить коптилку как только пошел дым засекаю время, достаточно 20-25 минут до готовности вот остыла, а мы уже поужинали вином с креветками кушать будем завтра, на следующий день вкус намного насыщеннее у кого есть хороший рецепт, делитесь, плиз? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2020 (змінено) наконец-то дошла очередь к рыбке почти сутки доходила в нулевом отсеке, но запах... не передать! на вкус тоже ничего, боялся за сливу, цвет конечно не ольховый, но тоже сойдет. в принципе люблю золотистый. Если коротко то теперь так и буду делать, сегодня коптить, завтра кушать. ) Змінено 28 червня 2020 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 28 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2020 Після коптіння, особливо гарячого, завжди необхідно вивішувати рибку чи ковбасу, м'ясо на одну добу для вирівнювання смаку. Відразу після коптіння смак ще дуже сильно насичений димом, їсти такий продукт просто неможливо. Завжди дивували чудаки які вживають копченості відразу. Це ж не шашлик, але після 0,5-1-1,5 л їм вже байдуже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2020 та нормально и горячим, но вкус не тот что завтра)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз