Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нотаріальне посвідчення договорів купівлі-продажу нерухомого майна

Репей

Рекомендовані повідомлення

Кабинет министров одобрил отмену пенсионного сбора при первой покупке жилья, сообщил премьер-министр Денис Шмыгаль в своем Telegram-канале. Такое решение правительство приняло на заседании 23 сентября 2020г

ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів від 23 09.2020 р. № 866

Особа повинна мати документи, що підтверджують звільнення від сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування”.

особа придбаває житло вперше, що підтверджується заявою фізичної особи про те, що вона не має та не набувала права власності на житло (в тому числі не приватизовувала, не успадковувала, не отримувала у дар, не купувала, зокрема як частку в спільному майні подружжя), та відомостями з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (з урахуванням відомостей з невід’ємної архівної складової частини цього Реєстру про набуття, зміну і припинення речових прав на нерухоме майно, про внесені зміни до відповідних записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно) про відсутність зареєстрованих за такою особою прав власності на житло, а також даними про невикористання житлових чеків для приватизації або використання їх для приватизації частки майна державних підприємств і земельного фонду.

Документом, що підтверджує невикористання житлових чеків для приватизації державного житлового фонду, є довідки з місць проживання (після 1992 року);

:(Вот и непонятно - где брать довідки з місць проживання (після 1992 року) що підтверджує невикористання житлових чеків для приватизації державного житлового фонду ??? В городах и селах огласно штампов в паспорте о реестрации місць проживання (після 1992 року)???

Но в селах - нет державного житлового фонду. А если город остался на территории Крыма???

Может ли кто дать разъяснения по этому вопросу?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...