MaxS Опубліковано: 11 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2009 В последние две недели что-то глючит. Иногда до пяти одинаковых сообщений приходит одновременно. Безсистемно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2009 12:42 рекорд. 12 одинаковых сообщений. Это у меня одного так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snitsar Опубліковано: 12 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2009 У меня тоже самое, только уже месяц наверное. Почему так не разобрался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 13 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2009 У меня нету. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Moroz Опубліковано: 13 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2009 Отключите в профиле автоподписку и уведомление на мэйл. Офф. Энди, (ссылка на изображение устарела) улыбнуло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2009 Отключите в профиле автоподписку и уведомление на мэйл. Я не против автоподписки. Просто иногда приходит по 2-12 одинаковых сообщения. Но в основном нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 13 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2009 Отключите в профиле автоподписку и уведомление на мэйл. Офф. Энди, (ссылка на изображение устарела) улыбнуло. Ну, это гланды ректально. Пишут именно о возможных дупах при подписке. Меня тоже улыбнуло. Очень точно отражает моё отношение к этим брозверям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Moroz Опубліковано: 13 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2009 Ну, это гланды ректально. А что, гламурненько... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 13 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2009 (змінено) Упс. Дуп... Змінено 13 листопада 2009 користувачем AndyAntonov Упс. Дуп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 15 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2009 Пока характер данного бага непонятен. Мне всегда приходило одно уведомления, посему сложно даже воссоздать ситуацию, в которой данное действие случается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 19 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2009 Характер данного бага может быть зарыт в движке. Со вчерашнего дня у меня аналогичная фигня происходит с уведомлениями на Харьковфоруме. У него тот же движок. Здесь такого не происходит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз