Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Щаслива кузня" - двери "Бизон"

engeneer

Рекомендовані повідомлення

Недавно столкнулся с нестандартной задачей - изготовлением дизайнерского светильника из светодиодного "шланга" для коворкинга BeeWorking в Голосеево. По замыслу, световая линия должна была крепитьсяк оцинкованной проволоке, подвешенной на стальных крюках определённого размера, их требовалось около сорока штук. Ни одно из покупных изделий не подходило по параметрам (подобные крюки продают для подвеса велосипедов).
Знакомые металлисты, которые не раз выручали в решении сложных задач, назвали срок две недели, что никак не устраивало заказчиков (объект сдавался и счёт шёл уже на часы) и цену, которая ну никак не вписывалась в смету. 
В этот критический момент вспомнил о соседях - "Щасливой кузне" в Счастливом. Созвонился, через полчаса был у них. В результате кронштейны были изготовлены и покрашены в рекордные три дня по цене вдвое ниже - и объект был спасён.
Браво!   

Крепление 06.jpg

Кронштейн.jpg

Смайлик-01.jpg

Смайлик-02.jpg

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 роки потому...

Долучаюсь до позитивного відгуку, замовляв в них бронедвері ще в 2018 році в квартиру, замовляв по своєму бажанню, обирав товщину металу, в середині конструкцію, з карманом під замки, врізну накладку, потім купив сам замки та циліндр, тільки підказали які потрібні по розміру, завозив їм у село Щасливе на підприємство і вони їх встановили, можна було новою поштою відправити, але мені було цікаво подивитись двері перед отриманням. Двері вийшли міцні, якщо аналогічне брати готове у інших відомих виробників, то вийшло би дорожче. Думаю у виробництва великий потенціал по дверям, основу добре варять, але треба подивитись як конкуренти роблять в плані зломостійкості конструкції від кіличного ножа та інших методів злому, та нормальних замків, бо я замовляв їм по свої схемі і зі своїми замками яки вибирав по форумах шукаючи інформацію, готових в них таких немає на жаль, в базі взагалі замки типу апекс чи кале.

Раджу двері прокачані по своїй конструкції в них замовляти покуривши форуми про злам замків та відео на ютубі

запамʼяталась менеджер в клітчату рубашку на їх виробництві з двома котами в офісі))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...