olimpiya Опубліковано: 2 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2022 Добрый день, нужно купить казан на 8 литров из чугуна, толстостенный. Чтоб готовить первые блюда на костре (мангале). Какого производителя лучше выбрать? Слышала, что чугун разного качества. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2022 В свое время много покупал в казан/мангал у них такой есть с крышкой сковородкой но он вижу сильно подорожал kazan-mangal.com.ua/kazany-tatarskie Правда, в нем плов нормально, овощи, а для шурпы или ухи я брал у них на выставке люминий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olimpiya Опубліковано: 3 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2022 Ага, спасибо, посмотрю еще у них Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 4 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2022 Я брав чавунний казан на 18 літрів, такий ось : biol.com.ua/shop/chugunnaya-posuda/kazany/kazan-tatarskij-chugunnyj-s-duzhkoj-i-kryshkoj/ То дуже задоволений. Єдине - після використання помити і одразу ж змастити жиром задля уникнення виникнення іржі. Ну і важкий, з отовою стравою одному тягти дуже важко. А так - бімба! Бограч в ньому варю на тандирі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 4 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2022 Первые блюда готовим в алюминиевом. Он не окисляется. А уже плов - то в чугунном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз