AleKSEYII Опубліковано: 5 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2022 Доброго часу доби всім! Є в невеликій кількості, перший в цьому році, весняний мед. Качав в кінці травня, перед акацією. Свіжовідкачаний мав жовтуватий відтінок. Наразі закристалізувався. Має білий колір, консистенція густої сметани. Кристали невеликі. Мед смачний та ароматний. В цьому році добре виділяла верба. Після верб непогано цвіли сади. Всі ці медоноси і дали перший медозбір. Моя пасіка знаходиться в екологічно чистій місцевості Житомирської області. Вартість 170 грн/л або 500 грн/3 л. Мій телефон (099) 733-36-35, Олександр. Можу доставити по лінії метро за попередньою домовленістю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyashik Опубліковано: 5 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2022 Що наступне будите качати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 5 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2022 Акацію відкачав вже. Наступна качка це, напевно, липа або суміш липи із різнотрав'ям. Сонях в мене майже не сіють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 14 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 В наявності є липа. Смачна та ароматна! Вартість 250 грн/л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 2 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 Пропоную мед із різнотрав'я. Смачний та корисний Моя пасіка знаходиться в екологічно чистому регіоні Житомирської області. Вартість 150 грн/л. Можу доставити по лінії метро. Тел. (099)733-36-35, Олександр. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyashik Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Доброго! А скільки така баночка зараз коштує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 7 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 Доброго дня. Вартість за 3 л 400 грн. Мед можу доставити як в скляній банці (взамін) так І в пластикових харчових відерцях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 29 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2022 В наявності є крем-мед. Вартість 200 грн/л. Кристали не відчуваються. Виготовляється шляхом розбивання кристалів завдяки системному перемішуванню, при цьому мед не втрачає своїх властивостей, тобто залишається медом. Будь-які домішки відсутні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 В 29.11.2022 в 09:23, AleKSEYII сказал: В наявності є крем-мед. Вартість 200 грн/л. Кристали не відчуваються. Виготовляється шляхом розбивання кристалів завдяки системному перемішуванню, при цьому мед не втрачає своїх властивостей, тобто залишається медом. Будь-які домішки відсутні! З якого меду (на основі) цей кремчик? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 27 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2022 Суміш весняного та різнотрав'я, приблизно в рівних частках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 18 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 В наявності мед із різнотрав'я та травневий 2022 року. Вартість 100 грн/л. Можу доставити по лінії метро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 22 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 (змінено) Є травневий мед. Качав перед акацією. Моя пасіка знаходиться в екологічно чистій місцевості Житомирської області. Мед ароматний. Кристалізується вже. Вартість 150 грн/л. Можу доставити по лінії метро або відправити по НП. Він на передньому плані. Змінено 22 червня 2023 користувачем AleKSEYII Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 3 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 Також є акацієвий. Можу доставити по лінії метро в домовлений час або відправити по НП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 22 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 липня 2023 Вже є липа. Качав тиждень тому. Має також аромат гречки, посіяв на невеликій ділянці. Багато знайомих хотіли гречаного. Липа і гречка цвіли одночасно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 31 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 Нагадаю, можу доставити по лінії метро. Від 3-х літрів знижки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 2 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 В 03.07.2023 в 11:41, AleKSEYII сказал: Також є акацієвий. Можу доставити по лінії метро в домовлений час або відправити по НП. А що з цінами? Липа, акація, різнотрав'я.....??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 2 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 Різнотрав'я по 150 грн/л, липа та акація по 200. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ната_ДнДз Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 (змінено) Здравствуйте! А можно 1л акация+2л липа.Мы-в Днепропетровской обл.,так что НП.Спасибо! Змінено 15 серпня 2023 користувачем Ната_ДнДз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 19 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2023 Доброго вечора. Так, можна. Якщо ще потрібний мед то повідомте свої дані. В понеділок можу відправити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 19 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2023 Велике дякую, трошки забувся відписатися, як раз діло було під Медовий Спас))) Рекомендую. Хай щастить! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 20 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2023 Дякую за відгук. Смакуйте на здоров'я! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 4 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 Також ще є в невеликій кількості торішній: весняний та акацієвий. Вартість 100 грн/л від 3 л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 2 часа назад, AleKSEYII сказал: Також ще є в невеликій кількості торішній: весняний та акацієвий. Вартість 100 грн/л від 3 л. Орієнтовно ціну доставки не знаєте? Харків. Укрпоштою відправляєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 4 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 Відправляю Укрпоштою, OLX-доставкою. Покупець замовив у Харків: 25 комісія та 35 доставка. Є тільки обмеження по вазі (до 30 кг) та габаритах (до 70 см найбільша сторона). При замовленні на сайті Ви зможете бачити розмір комісії та вартість доставки. Якщо ще маєте питання то залиште свій номер телефону, я відповім у месенджер Вам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 28 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2023 Ще раз дякую AleKSEYII, дуже смачний мед і дуже ввічлива та порядна людина.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз