Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Освітній процес в умовах війни

Firetuf

Освітній процес в умовах війни  

43 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.
  • Опитування закрито 31.08.22 в 20:51

Рекомендовані повідомлення

11 минут назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/p/DdH2xosyG3u/

Ось третім пунктом я зараз і займаюсь. Мала з задоволенням пішла на курси, здала. Вже 3 роки їздить. Малий в ніяку. Вже примусово хочу його на тест записати, а щоб донька з дружиною його в СЦ відконвоювали. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/p/DdH2xosyG3u/

В мене дитина якось непомітно вивчила англійську без жодних зусиль з нашого боку ))) 
А що до ІТ - навіщо конкурувати з азіатами де "кожен суслік агроном програміст" якщо можна обрати іншу гарну сферу. 

Посилання на коментар

12 минут назад, Tochkin сказал:

В мене дитина якось непомітно вивчила англійську без жодних зусиль з нашого боку ))) 
А що до ІТ - навіщо конкурувати з азіатами де "кожен суслік агроном програміст" якщо можна обрати іншу гарну сферу. 

Пламбер. 💪 

Посилання на коментар

5 годин тому, Gonchik сказав:

Причина в тому, що у віці до 5-ти років батьки не привили бажання вчитись.

Про щведську стінку - краще гамак для повітряної йоги.

Читав Масару Ібуки "Після трьох вже пізно", де розповідається про заохочення дітей, ранній розвиток.

Чому виникло питання про шведську стінку.

1.  Зараз роблю ремонт в квартирі, встановив турнік 3 в 1 (бруси, прес). Якщо перевезу його в будинок, син буде бачити і захоче спробувати.

2. На дитячому майданчику, спостерігаючи за більш дорослими дітьми, малюк намагається підтягнутись на тренажерах як на турніку.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Читав Масару Ібуки "Після трьох вже пізно", де розповідається про заохочення дітей, ранній розвиток.

Чому виникло питання про шведську стінку.

1.  Зараз роблю ремонт в квартирі, встановив турнік 3 в 1 (бруси, прес). Якщо перевезу його в будинок, син буде бачити і захоче спробувати.

2. На дитячому майданчику, спостерігаючи за більш дорослими дітьми, малюк намагається підтягнутись на тренажерах як на турніку.

я своїм в будинку якраз в кутку в кімнаті стінку зі всім (навіть канат був) ставив, але на вулиці у них завжди знаходилось більше цікавих речей ніж в хаті по ній лазити. я би ставив все, а там видно буде чи зацікавить.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

По чому спеціалізується? 

хз. проте має місцеву канадську бумагу якої за звичай не можуть отримати іммігранти (окрім як через довгий та дуууже складний шлях), є в штаті на двох кар'єрах місцевих де лише перевіряє та підписує бумаги, має конкракти на свою фірму (сам собі фірма), їздить періодично на північ Канади де щось робить. і все це живучи майже весь час у Франції та їздячи там н 4-літровому канадському 4runner на болгарських номерах (має болгарську бумагу що авто екологічне та може їздити в Європі 😄). 
p.s. Хто не в курсі, зугугліть скільки буде коштувати у Франції яка-небудь звичайна канадська Мазда 3 2.5 турбо. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...