Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

Витратив більше місяця часу, щоб розібратися з профнастилом. На мої розміри покрівлі різні постачальники (серед яких маса посередників) пропонували різні ціни на різні матеріали.

 

З чого я зробив висновок, що багато профнастилу роблять з китайського матеріалу, не визначаючи ні назви виробника, ні бренду. Хоча Китай великий і метал може надходити різний.

Все, що умовно називають "Китай" продають по різній ціні, восновному від 230 до 280 грн за квадрат. 

 

Частина продавців продає "Словаччину", "Україну" та "Туреччину", у комерційних пропозиціях також не вказуючи бренд

 

Представник "Світ покрівлі" менеджер Володимир 096 5639193 сам знайшов мої контакти у тендерах на  /www.materialy.ua/

Після чого став наполегливо телефонувати та пропонувати порахувати покрівлю за моїми кресленнями.

 

За два тижні я таки надіслав йому креслення, після чого він прислав відносно цікаву комерційну пропозицію, де вказав що продає "Туреччину". По ціні було щось подібне на пропозиції від інших постачальників на "Словаччину" і "Україну". Дорожче за "Китай". Я погодився, тиждень обдумавши, бо ж справді, фірма має представництва у Києві, Сарнах, сторінку з відгуками на гугл картах, пропонує оплату на ФОП Хільчишин Віктор Дмитрович, який справді зареєстрований як посередник у продажі виробів з металу.

 

Менеджер наполіг на 100% передоплаті і пообіцяв привезти за кілька днів. В обумовлений час ні дзвінка, ні товару. Я телефоную - машина не завантажилась вашим матеріалом а іншим, до вас приїде в п'ятницю. В четвер дзвонить інша жінка, типу "логіст", прийміть машину в четвер у 17-00. Машина таки приїхала, але в 19-00 з умовами вивантажити негайно. Перед цим був ще один дзвінок від "логіста", що гарантія на профнастил не приїде, а її вишлють пізніше Новою поштою.

Виявилося що машина їхала з Вишневого, не зі складу "Світ покрівлі", а від ТОВ "Тайл". Машина наймалася через кількох посередників, де ніхто не знав реального отримувача коштів. При вивантаженні я звернув увагу на маркування на зворотній стороні листів - Ferrogal. Уже в спокійній обстановці погуглив і знайшов що це українська торгова марка, яку зареєстровано на львівщині. Її можуть друкувати на різних матеріалах.

 

Так звану "гарантію" на 5 років привезли через 4 дні. У ній вписано неіснуючу видаткову накладну (не ту, яку видали на цей товар, хоча я звертався до продавця не брехати і видати саме ту накладну з тими датами і номером), вказане не те замовлення (інший номер і дата).

 

Менеджери фірми "Тайл" на мій запит відповіли, що матеріал "Ферогал" "Ferrogal" - це Китай.1whe9mkq.jpg.d10354a1bf57e1a8b7fe9e47b00fac3d.jpg

iprop-ua.com/tm/1whe9mkq/

 

У чому претензія до Світ покрівлі, менеджера Володимира і Хільчишина Віктора Дмитровича:

1. Менеджер Володимир збрехав, коли надав комерційну пропозицію, вказавши виробника матеріалу - Туреччина. 

2. Менеджер Володимир не надав телефон Хільчишина Віктора Дмитровича, на рахунок ФОП якого прийшло 100% передоплати і який формально вілповідальний за свою фірму і найнятих людей.

3. Менеджер Володимир Світ покрівлі ввів мене в оману, порушивши права споживача, без погодження і уточнення замінивши турецький матеріал на китайський, що виявилося уже після вивантаження.

4. Менеджер Володимир продовжив викручуватися і обманювати, читав мою претензію, проте не зв'язав з керівником, не повернув різницю в ціні між китайським і турецьким матеріалом. Фактично переграв своїх конкурентів та мене завдяки афері та обману.

 

Застереження до інших потенційних покупців - ринок будматеріалів дикийі складний, походження матеріалів приховується. Особливо це стосується металу на металочерепицю та профнастил. Покупець сам не може визначити реального виробника, маркування не надає такої інформації, також невідома реальна товщина металу, товщина цинкового покриття і якість фарб, полімерів. Китаєм можна назвати будь-що. Аналогічно Туреччиною чи Словаччиною можна назвати Китай, виграти конкуренцію і продати гірше по ціні кращого, при цьому вважати, що за це зійде з рук. Не майте справи з такими аферистами-продавцями, найкращий варіант - взагалі до них не звертатися. І бути надзвичайно пильними з іншими продавцями, особливо під час війни.

 

 

0-02-05-eb80ce9a74285fd3978bb17d6636945d0bddada5d9762bd6407b7a607e28ceaf_ddcde04d28d96399.jpg

  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Це просто развод якийсь. Але хочу ТС заспокоїти про те що метал виробництва Туреччина і Китай по якості приблизно однаковий.. На ТАЙЛі не пам'ятаю щоб була Туреччина, але як виробник прокату металлу норм. Ціна на метал формуєтся по декільком параметрам. Основні з них це товщина металу і кількість цинку на кв.м. У Туреччини та України 100гр, у Китая до 100 гр. Гарантій на вироби з цього металу не надаються заводами. Представники заводів від себе можуть виписувати гарантію, але 99,9% цього ні хто не робить. Багато металів такого класу не мають маркування і тут робота проходить тільки на довірі. Ціна як для такого металу завищена, можна було взяти Італію з цинком 140гр. Але що маємо то маємо.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...