Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Хлібна камера "по білому"

Andrew Sh.

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, як реалізовується цегляна духовка в цегляній печі, яка ще називається "хлібна камера по білому"?

Я знаходжу тільки проекти з ХК (хлібна камера) "по чорному", тобто, там де вогонь і дим проходить крізь цю ХК і запікати можна тільки після догорання. Або ще з металевими духовками. Але металеві не так приваблюють, як цегляні, мені здається, тепло від цегли м'якше і приємніше для готування ніж від металу.

Піч 4*2,5. 

Чи можливо над шамотним ядром, над хайлом, з тієї ж самої шамотної цегли домурувати духовку?

Типу так:

Screenshot_12.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
В 09.09.2022 в 20:37, Andrew Sh. сказал:

Чи можливо над шамотним ядром, над хайлом, з тієї ж самої шамотної цегли домурувати духовку?

замонаешься греть.  А  таки нагревши не будет румянца на пирогах.

  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...