Karalex Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 В 09.12.2024 в 15:37, Андрій Кєсарєв сказал: напряжение на батарее в этот момент 25.4в, а дуйчик для теста включал, нагрузить побольше. Треба під час навантаження міряти на вхідних клемах інвертора. Можливо велика просадка в кабелях і спрацьовує відключення. Який режим роботи інвертора, які напруги виставлені? Під 100а - це досить серйозні струми йдуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 23 часа назад, Semegen Igor сказал: занулити чи не можна? Я свій 3квт підєднував, нуль не розривав. Правда на свій лічильник ще не заглядав з таким питанням (він на дворі біля стовпа, не зручно дивитися). Аж цікаво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Semeniuk Oleksandr Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня Доброго дня, інвертор PowMr 4.2 коли працює з сонячними панелями обрізає використання сонячної енергії післа перевантаження працює норм і потім знов починає обрізати на графік видно про цю проблему, писав виробнику він відморозився, і може кто підкаже де можна знайти нову прошивку можливо вони вже мовчки виправили цю проблему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Star1111 Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 1 час назад, Semeniuk Oleksandr сказал: Доброго дня, інвертор PowMr 4.2 коли працює з сонячними панелями обрізає використання сонячної енергії а споживання е? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Semeniuk Oleksandr Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня Так все є. Споживання може бути 1.5квт сонце в зеніті панелі чисті а видае по снцю 300ват приблизно, а після перезавантаження с панелей починає брати на як потрібно Панелі в 2 стрінгі підключенні 18 шт по 9 в стрінгі вольтаж там 300 вольт +- зараз не скажу точно, але тещо треба. Панелі по 280 Ват Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Може відкрити й гарноо все передивитися на рахунок доброго контакту там де сонце входить. Глянути тепловізором - може де перегрів якийсь.... Може ще щось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Semeniuk Oleksandr Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 3 години тому, Karalex сказав: Може відкрити й гарноо все передивитися на рахунок доброго контакту там де сонце входить. Глянути тепловізором - може де перегрів якийсь.... Може ще щось... не думаю що діло в перегріві бо перезапуску починає працювати ок а хто перепрошивав інвертор на більш нову прошивку бо я майже на 100 відсотків впевнених що це програмна насправність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Star1111 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 час назад, Semeniuk Oleksandr сказал: а хто перепрошивав інвертор на більш нову прошивку бо я майже на 100 відсотків впевнених що це програмна насправність Навряд ви на нього найдете прошивку, можна спробувати з продавця струсити нову плату керування або прошивку, але не чув щоб їх прошивали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олексій Савченко Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) Доброго дня. В налаштуваннях є такий пункт. як на скрині. Що він означає. Бо в інструкції такого пункту немає. Ні в англомовній, ні в україномовній. Змінено 14 січня користувачем Олексій Савченко додавання питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Star1111 Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 35 минут назад, Олексій Савченко сказал: Що він означає. greenpowertalk.tech/threads/gibridni-invertori-vid-powmr-dosvid-vikoristannja-ta-vidguki.1190/post-29235 Змінено 14 січня користувачем Star1111 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня После скачков напряжения (зубр d6 не защитил) выбивает защиту питания замер на входных клеммах показал такой же самый новый инвертор нашелся за 7к гривен заморачиваться с ремонтом или просто поменять на новый? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня В 03.03.2025 в 10:34, Телесистемы сказал: После скачков напряжения (зубр d6 не защитил) выбивает защиту питания замер на входных клеммах показал такой же самый новый инвертор нашелся за 7к гривен заморачиваться с ремонтом или просто поменять на новый? Розібрати і тоді буде видно. В 5кватному я міняв раз всі по низькій напрузі і всі4 на інверторному плечі, ще пару резисторів. По запчастинах вийшло десь 1500грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня замість 3квт поставив вже собі 6,2квт інвертор. Купив б\в. Батарейки гелеві послідовно також б\в. Докупив ще 5 панелей 435вт. Поки на даху 3 панельки - 2шт580 і 1шт 435. В обід віддавали на сонечку 1,4 квт. Вчора в сонячний день витягнув з них майже 10квтгод. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 15 минут назад, Karalex сказал: Батарейки гелеві послідовно також б\в Балансири поставили ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня В 12.03.2025 в 21:14, Karalex сказал: В 5кватному я міняв раз всі по низькій напрузі і всі4 на інверторному плечі, ще пару резисторів. По запчастинах вийшло десь 1500грн Гарна історія коли для себе сам паяєш. А коли в сервіс - то ще за роботу. І гарантію ж якусь обов'язково захочеться. То про які 1500 грн ми говоримо ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня (змінено) 7 часов назад, dneprstab сказал: Балансири поставили ? в мене батарейок стареньких трохи є. Ємність там вже не дуже - є навіть 8 замість 45. Я їх тестував на ємність та підібрав більш менш. 2-3квт десь буде. В паралелі 3 комплекта по 4шт. На всяк випадок купив був балансир для двух акумів, коли в мене ще було на 24в. Зараз включений в одному плечі. Але я час від часу переміряю в різних режимах - різниця 2-3 десятих - це ні про що. Правда я не даю робити глибокий розряд - до 44в розряд, далі переходить на мережу і поки сонцем не підніме до 49в, працює від мережі а потім в режим SBU. Мрію про добрі акуми.) Змінено 27 березня користувачем Karalex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 7 часов назад, dneprstab сказал: Гарна історія коли для себе сам паяєш. А коли в сервіс - то ще за роботу. І гарантію ж якусь обов'язково захочеться. То про які 1500 грн ми говоримо ? Я, як будувався, то казав - паяльник має ручку, молоток має ручку, кельня має ручку - бери в руки і роби. ) Так і живу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 28 березня Поділитись Опубліковано: 28 березня (змінено) 11 часов назад, Karalex сказал: Я, як будувався, то казав - паяльник має ручку, молоток має ручку, кельня має ручку - бери в руки і роби. ) Так і живу. Якщо знаєш як робити. Апендицит теж теоретично нескладно видаляти 😅 Але окрім паяльника потрібен осцилограф мультиметр знання теорії роботи інвертора і ланок. А якщо історія про те як ви просто поміняли транзистори і все запрацювало - таке теж буває. Кажуть якщо мільйон абізян посадити за друкарки то вони зможуть теоретично і Гамлета видати. Ні на що і ні на кого не натякую не дай боже ... Змінено 28 березня користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 28 березня Поділитись Опубліковано: 28 березня (змінено) ремонтом апаратури займаюся вже 40 років, так що це не проблема, Починав ще колись з лампових телевізорів та радіол, потім переробляв та ремонтував закордонні телевізори, мобілки, компи.... Сінклер колись собі спаяв був. Коли то було. Як я тоді казав - ремонтую від плойки до ракети. 🙂 Але всьому вчився сам, що не розумів - питав в добрих друзів, які працювали в нас на радіозаводі, які завжди допомагали і ніколи не відмовляли. Мріяв в молодості навчатися в радіотехнічному, та не склалося. Змінено 28 березня користувачем Karalex 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 28 березня Поділитись Опубліковано: 28 березня 5 минут назад, Karalex сказал: ремонтом апаратури займаюся вже 40 років, так що це не проблема, Починав ще колись з лампових телевізорів та радіол, потім переробляв та ремонтував закордонні телевізори, мобілки, компи.... Сінклер колись собі спаяв був. Коли то було. Як я тоді казав - ремонтую від плойки до ракети. 🙂 Але всьому вчився сам, що не розумів - питав в добрих друзів, які працювали в нас на радіозаводі, які завжди допомагали і ніколи не відмовляли. Мріяв в молодості навчатися в радіотехнічному, та не склалося. То це інша справа 💪👌 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 28 березня Поділитись Опубліковано: 28 березня 5 минут назад, Karalex сказал: ремонтом апаратури займаюся вже 40 років, так що це не проблема, Починав ще колись з лампових телевізорів та радіол, потім переробляв та ремонтував закордонні телевізори, мобілки, компи.... Сінклер колись собі спаяв був. Коли то було. Як я тоді казав - ремонтую від плойки до ракети. 🙂 Але всьому вчився сам, що не розумів - питав в добрих друзів, які працювали в нас на радіозаводі, які завжди допомагали і ніколи не відмовляли. Мріяв в молодості навчатися в радіотехнічному, та не склалося. То це інша справа 💪👌 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slavik.gul Опубліковано: 28 березня Поділитись Опубліковано: 28 березня Доброго дня!Є інвертор powmp 3kw 24v,всередині пошкодився трансформатор (ct2 підписано на платі).В схемі знайшов,але там його маркування немає.На ньому написано 401-020000-00g,ні в пошуку ні на сайтах з радіо деталями нічого за цим не знайшов.ct1 точно такий самий,робочий.Що можна туди поставити чи де замовити?Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня (змінено) 22 часа назад, slavik.gul сказал: Доброго дня!Є інвертор powmp 3kw 24v,всередині пошкодився трансформатор (ct2 підписано на платі).В схемі знайшов,але там його маркування немає.На ньому написано 401-020000-00g,ні в пошуку ні на сайтах з радіо деталями нічого за цим не знайшов.ct1 точно такий самий,робочий.Що можна туди поставити чи де замовити?Дякую. Ви серйозно вирішили що це типовий транс і можна на кардачах його купити ????? Є варіант розкинути карти і вгадати який трансформатор саме вам потрібний , бо всі ж знають маркування напамять. Але краще зробити фото проблемного транса на платі. Транс можна перемотати- ви паяльником бачу володієте , тож зварити в окропі і розібрати транс не проблема. Розмотаєте порахуєте кількість витків.Обовязково напрямок і початок-кінець. Або ж шукати донора Змінено 29 березня користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slavik.gul Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня В загальному зайняло день роботи.Розмотати,порахувати витки,намотати новий провід.Після установки не запустилось нічого,замінив ще один конденсатор на платі керування(до якої підключається дисплей).p.s.акб від пилососа підключав на хвилину для тесту🙂 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз