Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Гибридный инвертор powMr 3.2 кВт — возможно кто то пользовался?

Buek

Рекомендовані повідомлення

В 09.12.2024 в 15:37, Андрій Кєсарєв сказал:

напряжение на батарее в этот момент 25.4в, а дуйчик для теста включал, нагрузить побольше.

Треба під час навантаження міряти на вхідних клемах інвертора. Можливо велика просадка в кабелях і спрацьовує відключення. Який режим роботи інвертора, які напруги виставлені? Під 100а - це досить серйозні струми йдуть.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 часа назад, Semegen Igor сказал:

занулити чи не можна?

Я свій 3квт підєднував, нуль не розривав. Правда на свій лічильник ще не заглядав з таким питанням (він на дворі біля стовпа, не зручно дивитися). Аж цікаво.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Доброго дня, інвертор PowMr 4.2 коли працює з сонячними панелями обрізає використання сонячної енергії післа перевантаження працює норм і потім знов починає обрізати на графік видно про цю проблему, писав виробнику він відморозився, і може кто підкаже де можна знайти нову прошивку можливо вони вже мовчки виправили цю проблему.

IMG_5886.png

IMG_5885.png

Посилання на коментар

1 час назад, Semeniuk Oleksandr сказал:

Доброго дня, інвертор PowMr 4.2 коли працює з сонячними панелями обрізає використання сонячної енергії

а споживання е?

Посилання на коментар

Так все є. Споживання може бути 1.5квт сонце в зеніті панелі чисті а видае по снцю 300ват приблизно, а після перезавантаження с панелей починає брати на як потрібно
Панелі в 2 стрінгі підключенні 18 шт по 9 в стрінгі вольтаж там 300 вольт +- зараз не скажу точно, але тещо треба. Панелі по 280 Ват

Посилання на коментар

Може відкрити й гарноо все передивитися на рахунок доброго контакту там де сонце входить. Глянути тепловізором - може де перегрів якийсь.... Може ще щось...

Посилання на коментар

3 години тому, Karalex сказав:

Може відкрити й гарноо все передивитися на рахунок доброго контакту там де сонце входить. Глянути тепловізором - може де перегрів якийсь.... Може ще щось...

не думаю що діло в перегріві бо перезапуску починає працювати ок
а хто перепрошивав інвертор на більш нову прошивку бо я майже на 100 відсотків впевнених що це програмна насправність

Посилання на коментар

1 час назад, Semeniuk Oleksandr сказал:

а хто перепрошивав інвертор на більш нову прошивку бо я майже на 100 відсотків впевнених що це програмна насправність

Навряд ви на нього найдете прошивку, можна спробувати з продавця струсити нову плату керування або прошивку, але не чув щоб їх прошивали

Посилання на коментар

Доброго дня. В налаштуваннях є такий пункт. як на скрині. Що він означає. Бо в інструкції такого пункту немає. Ні  в англомовній, ні в україномовній.

IMG_20250114_171035.jpg

Змінено користувачем Олексій Савченко
додавання питання
Посилання на коментар

35 минут назад, Олексій Савченко сказал:

Що він означає.

greenpowertalk.tech/threads/gibridni-invertori-vid-powmr-dosvid-vikoristannja-ta-vidguki.1190/post-29235

Змінено користувачем Star1111
  • Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

После скачков напряжения (зубр d6 не защитил) выбивает защиту питания

замер на входных клеммах показал

image.thumb.png.1b10b35de648c8ccde2f7a86c7bc5910.png

такой же самый новый инвертор нашелся за 7к гривен

заморачиваться с ремонтом или просто поменять на новый?

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
В 03.03.2025 в 10:34, Телесистемы сказал:

После скачков напряжения (зубр d6 не защитил) выбивает защиту питания

замер на входных клеммах показал

такой же самый новый инвертор нашелся за 7к гривен

заморачиваться с ремонтом или просто поменять на новый?

Розібрати і тоді буде видно. В 5кватному я міняв раз всі по низькій напрузі і всі4 на інверторному плечі, ще пару резисторів. По запчастинах вийшло десь 1500грн

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

замість 3квт поставив вже собі 6,2квт інвертор. Купив б\в. Батарейки гелеві послідовно також б\в. Докупив ще 5 панелей 435вт. Поки на даху 3 панельки - 2шт580 і 1шт 435. В обід віддавали на сонечку 1,4 квт. Вчора в сонячний день витягнув з них майже 10квтгод.

Посилання на коментар

В 12.03.2025 в 21:14, Karalex сказал:

В 5кватному я міняв раз всі по низькій напрузі і всі4 на інверторному плечі, ще пару резисторів. По запчастинах вийшло десь 1500грн

Гарна історія коли для себе сам паяєш.
А коли в сервіс - то ще за роботу. І гарантію ж якусь обов'язково захочеться.
То про які 1500 грн ми говоримо ?

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 часов назад, dneprstab сказал:

Балансири поставили ?

в мене батарейок стареньких трохи є. Ємність там вже не дуже - є навіть 8 замість 45. Я їх тестував на ємність та підібрав більш менш. 2-3квт десь буде. В паралелі 3 комплекта по 4шт. На всяк випадок купив був балансир для двух акумів, коли в мене ще було на 24в. Зараз включений в одному плечі. Але я час від часу переміряю в різних режимах - різниця 2-3 десятих - це ні про що. Правда я не даю робити глибокий розряд - до 44в розряд, далі переходить на мережу і поки сонцем не підніме до 49в, працює від мережі а потім в режим SBU. Мрію про добрі акуми.)

Змінено користувачем Karalex
Посилання на коментар

7 часов назад, dneprstab сказал:

Гарна історія коли для себе сам паяєш.
А коли в сервіс - то ще за роботу. І гарантію ж якусь обов'язково захочеться.
То про які 1500 грн ми говоримо ?

Я, як будувався, то казав - паяльник має ручку, молоток має ручку, кельня має ручку - бери в руки і роби. ) Так і живу.

Посилання на коментар

11 часов назад, Karalex сказал:

Я, як будувався, то казав - паяльник має ручку, молоток має ручку, кельня має ручку - бери в руки і роби. ) Так і живу.

Якщо знаєш як робити.
Апендицит теж теоретично нескладно видаляти 😅

Але окрім паяльника потрібен осцилограф мультиметр знання теорії роботи інвертора і ланок.
А якщо історія про те як ви просто поміняли транзистори і все запрацювало - таке теж  буває.

Кажуть якщо мільйон абізян посадити за друкарки то вони зможуть теоретично і Гамлета видати.
Ні на що і ні на кого не натякую не дай боже ...

Змінено користувачем dneprstab
Посилання на коментар

ремонтом апаратури займаюся вже 40 років, так що це не проблема, Починав ще колись з лампових телевізорів та радіол, потім переробляв та ремонтував закордонні телевізори, мобілки, компи.... Сінклер колись собі спаяв був. Коли то було.  Як я тоді казав - ремонтую від плойки до ракети. 🙂 Але всьому вчився сам, що не розумів - питав в добрих друзів, які працювали в нас на радіозаводі, які завжди допомагали і ніколи не відмовляли. Мріяв в молодості навчатися в радіотехнічному, та не склалося.

Змінено користувачем Karalex
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Karalex сказал:

ремонтом апаратури займаюся вже 40 років, так що це не проблема, Починав ще колись з лампових телевізорів та радіол, потім переробляв та ремонтував закордонні телевізори, мобілки, компи.... Сінклер колись собі спаяв був. Коли то було.  Як я тоді казав - ремонтую від плойки до ракети. 🙂 Але всьому вчився сам, що не розумів - питав в добрих друзів, які працювали в нас на радіозаводі, які завжди допомагали і ніколи не відмовляли. Мріяв в молодості навчатися в радіотехнічному, та не склалося.

То це інша справа 💪👌

Посилання на коментар

5 минут назад, Karalex сказал:

То це інша справа 💪👌

Посилання на коментар

Доброго дня!Є інвертор powmp 3kw 24v,всередині пошкодився трансформатор (ct2 підписано на платі).В схемі знайшов,але там його маркування немає.На ньому написано 401-020000-00g,ні в пошуку ні на сайтах з радіо деталями нічого за цим не знайшов.ct1 точно такий самий,робочий.Що можна туди поставити чи де замовити?Дякую. 

Посилання на коментар

22 часа назад, slavik.gul сказал:

Доброго дня!Є інвертор powmp 3kw 24v,всередині пошкодився трансформатор (ct2 підписано на платі).В схемі знайшов,але там його маркування немає.На ньому написано 401-020000-00g,ні в пошуку ні на сайтах з радіо деталями нічого за цим не знайшов.ct1 точно такий самий,робочий.Що можна туди поставити чи де замовити?Дякую. 

Ви серйозно вирішили що це типовий транс і можна на кардачах його купити ?????
Є варіант розкинути карти і вгадати який трансформатор саме вам потрібний , бо всі ж знають маркування напамять.
Але краще зробити фото проблемного транса на платі.
Транс можна перемотати- ви паяльником бачу володієте , тож зварити в окропі і розібрати транс не проблема.
Розмотаєте порахуєте кількість витків.Обовязково напрямок і початок-кінець.
Або ж шукати донора

Змінено користувачем dneprstab
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

В загальному зайняло день роботи.Розмотати,порахувати витки,намотати новий провід.Після установки не запустилось нічого,замінив ще один конденсатор на платі керування(до якої підключається дисплей).p.s.акб від пилососа підключав на хвилину для тесту🙂

PXL_20250407_075711448.jpg

PXL_20250407_104019280.jpg

PXL_20250407_104028131.jpg

PXL_20250407_153413726.jpg

PXL_20250407_153707959.jpg

• Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...