SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ну то виставте флоат так само як балк. Але то всеж таки забагато 28.6.. Я ж про це і попереджав, краще 28. А ще краще 27.6 В цих аккумуляторах треба кришку знімати і дивитись шо по ячейкам за напруги. Погано, що нема блютуза в бмс Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, SantehnikPPR100 сказал: Ну то виставте флоат так само як балк. Але то всеж таки забагато 28.6.. Я ж про це і попереджав, краще 28. А ще краще 27.6 Так в тому то і прикол, що ставити щоб воно постійно тримало його 28.6 - то забагато. На 27 акум, я гадаю, чудово почувається а різниця в soc невелика. Якщо поставити навіть 28, то це буде лише 14 і bms-ка скоріш за все не увімкне балансування (я так і не знайшов точно яка саме там). Виходить якесь замкнене коло. Ну або я чогось не розумію. Змінено 1 година тому користувачем zanzibar corp. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: В цих аккумуляторах треба кришку знімати і дивитись шо по ячейкам за напруги. Погано, що нема блютуза в бмс там була версія з блютузом, але мені тоді здавалося що то "свістоперделкі". хто ж знав тоді що є такі нюанси у зв'язці з інвертором... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз