SantehnikPPR100 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) Ну то виставте флоат так само як балк. Але то всеж таки забагато 28.6.. Я ж про це і попереджав, краще 28. А ще краще 27.6 В цих аккумуляторах треба кришку знімати і дивитись шо по ячейкам за напруги. Погано, що нема блютуза в бмс Змінено 14 листопада користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) 3 минуты назад, SantehnikPPR100 сказал: Ну то виставте флоат так само як балк. Але то всеж таки забагато 28.6.. Я ж про це і попереджав, краще 28. А ще краще 27.6 Так в тому то і прикол, що ставити щоб воно постійно тримало його 28.6 - то забагато. На 27 акум, я гадаю, чудово почувається а різниця в soc невелика. Якщо поставити навіть 28, то це буде лише 14 і bms-ка скоріш за все не увімкне балансування (я так і не знайшов точно яка саме там). Виходить якесь замкнене коло. Ну або я чогось не розумію. Змінено 14 листопада користувачем zanzibar corp. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 5 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: В цих аккумуляторах треба кришку знімати і дивитись шо по ячейкам за напруги. Погано, що нема блютуза в бмс там була версія з блютузом, але мені тоді здавалося що то "свістоперделкі". хто ж знав тоді що є такі нюанси у зв'язці з інвертором... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2 часа назад, SantehnikPPR100 сказал: В цих аккумуляторах треба кришку знімати і дивитись шо по ячейкам за напруги. Погано, що нема блютуза в бмс Незрозуміло. Хіба БМС не відслідковує напругу на елементах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) Спойлер Відслідковує, і балансує, мабуть, але не каже нікому 🤪. Але балансує дуже малим током (сотні міліампер зазвичай) - якщо комірки по напрузі дуже відрізняються то воно буде вічно балансувати... Тим більш бачте шо відбувається - бмс не дає зарядити до 100% , бо , мабуть одна з комірок батареї овер чардж в процесі заряду. Змінено 15 листопада користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 16 листопада Поділитись Опубліковано: 16 листопада (змінено) В 15.11.2025 в 01:13, ashim1990 сказал: Незрозуміло. Хіба БМС не відслідковує напругу на елементах? Наскільки я зрозумів пасивна БМС почне балансувати напругу лише при досягненні верхніх її значень (14.2-14.4). А якщо наш інвертор ніколи до цих значень не буде заряджати (а я так розумію, так воно і відбувається) - то і балансування взагалі не буде відбуватися. Змінено 16 листопада користувачем zanzibar corp. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 16 листопада Поділитись Опубліковано: 16 листопада В 15.11.2025 в 01:26, SantehnikPPR100 сказал: Показать контент Відслідковує, і балансує, мабуть, але не каже нікому 🤪. Але балансує дуже малим током (сотні міліампер зазвичай) - якщо комірки по напрузі дуже відрізняються то воно буде вічно балансувати... Тим більш бачте шо відбувається - бмс не дає зарядити до 100% , бо , мабуть одна з комірок батареї овер чардж в процесі заряду. Тут ще питання про отой режим "прожарки"/вирівнювання батареї періодичного який типу для свинця в пунктах меню 30+. Бачу в мануалі, що можна виставити цілком адекватну напругу і іноді, раз на місяць там, доводити до 28.8: >від 25.0 В до 31.5 В для моделі 3.2KVA 24V Чи він не буде працювати якщо тип батарей USE? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 16 листопада Поділитись Опубліковано: 16 листопада 26 минут назад, zanzibar corp. сказал: Наскільки я зрозумів 🤐 3,4х4=13.6х2=27.2😑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 17 листопада Поділитись Опубліковано: 17 листопада (змінено) В 16.11.2025 в 12:06, SantehnikPPR100 сказал: 3,4х4=13.6х2=27.2😑 о, тобто хтось тестував бмс-ку в цих акумах (а як, у них же не розбірний корпус?). а я не відкрив спойлер :). а лінк на цей відос, бо щось не можу знайти по назві? Змінено 17 листопада користувачем zanzibar corp. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз