Василь 22 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Як скинути налаштування до заводських? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 23 хвилини тому, Василь 22 сказав: Як скинути налаштування до заводських? А інструкція що пише? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anime Shinigami Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 панство, можливо хтось знає - з чим може бути пов'язана помилка 72? вчора зранку інвертор запищав, вимкнувся, включиався і побачив ось цю помилку. Сьогодні ситуація аналогічно повторилась, причому це ніяк не через світло, бо його навіть не вимикали. Помилка зникає через хвилини 2 і далі все працює як і раніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 годину тому, Anime Shinigami сказав: з чим може бути пов'язана помилка 72? А що пише інструкція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anime Shinigami Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 година тому, sanyas15 сказав: А що пише інструкція? Сонячний контролер зупиняється через низький заряду батареї. правда не можу зрозуміти до чого тут сонячний контролер, якщо панелів у мене немає, а батарея повністю заряджена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silence777 Опубліковано: 31 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2025 В 15.09.2024 в 22:13, Imsoma сказал: Залив на файлообмінник прошивку 15.27. Вона в мене зараз стоїть Qhttps://fex.net/ru/s/oyfxbn6 Для скачування копіюйте посилання без Q на початку. Здравствуйте. Можете еще раз выложить эту прошивку? Как обстоят дела с 15.32? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomer UA Опубліковано: 2 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2025 Доброго дня, soc 99%, і далі до 100 не йде. Не можу налаштувати моніторинг по wi fi, тільки по блютузу з'єднується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Terio Teres Опубліковано: 9 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2025 (змінено) 20.11.2024 в 18:17, M.D. сказав: Dyness відповів на запит та надав інструкцію для налаштування батареї B4850 з інвертором MUST PV18-5048 VHM, відмітивши, що для PV18-5248 PRO налаштування аналогічне. Dyness B4850 battery and MUST PV18-5048 VHM Setup (start&shut down).pdf 1 \u041c\u0411 · 223 завантаження Тільки от у 5048VHM/5248 Pro розпіновка 5L/6H, а тут 4H/5L Змінено 9 листопада 2025 користувачем Terio Teres Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Terio Teres Опубліковано: 9 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2025 14.11.2024 в 17:25, M.D. сказав: Може комусь буде корисно. У мене зв'язка MUST PV18-5248 PRO та батарея Dyness B4850. Писав запит в підтримку Dyness та MUST для допомоги в комунікації двох прстроїв. Відповіла підтримка MUST, що для мого інвертора потрібно в пункті 41 вказати 1, що відповідає батареям Dyness. І приклали зображення з таблицею. Я знаходив її до цього на англомовних форумах, але в жодній інструкції до must'ів її немає. На самій батареї положення DIP перемикачів 0010. Ну і по кабелю, відповідно, потрібно перевіряти відповідність жил та обтиснути порібний варіант. Собі зробив кабель, але в комплекті з батареєю був якийсь універсальний кабель, що виявився звичайним патчкордом UTP (568B). В ньому між інвертором та батареєю співпадають лише 2 жили синя (CANH) та біло-синя (CANL). Інвертор бачить батарею, тому роблю висновок, що спілкування між пристроями відбувається по двом проводникам. На інверторі розпіновка CAN 5L/6H, на батареї 4H/5L. По цій схемі обжимати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Хамаза Опубліковано: 12 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2025 (змінено) Вітаю шановні! Бачу що тема майже рік на паузі, можливо хтось відповість. Бажаю взяти в користування Must PV18-3224 VPM. В мене встановлена і налаштована невелика система з сонячнім полем, але інвертор на 1.5 кВт. Хочу трішки її розігнати. І тут проблема...почав ізучати ринок інверторів, де зіткнувся з моментом відсутності режиму SUB в Мастах саме в категорії до 3,2 кВт. Більшу потужність не розглядаю, бо обмежуе сонячне поле. Передивився багато інструкцій споживачів від продавців, і в жодній SUB не знайшов, але в інеті знайшов одну (буде знизу). Чи є взагалі модифікації Мастов з ничкочастотним входом PV, 24/до 3-3,2кВт з функцією SUB? Можливо хтось порадить іншого виробника! Дякую! Інструкція_користувача_Сонячний..pdf Змінено 12 листопада 2025 користувачем Михаил Хамаза Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий Максимов Опубліковано: 13 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2025 Добрый день. Помогите решить проблему. Установлен инвертор MUCT и сборка 7 ячеек от Лиафа с БМС. При отсутствии нагрузки напряжение на батарее и инверторе одинаковые, мультиметр показывает такое же значение. При отключении сети и включении инвертора на нём повышается показатель напряжения и он отключается по ошибке 03- слишком высокое напряжение аккумулятора. Но на БМС и мультиметре роста напряжения нет. Разница доходит до 2-3 вольт. При зарядке всё одинаково.Предел зарядки на инверторе приходится выставлять 27 вольт, и то не всегда помогает. Подскажите, пожалуйста, куда копать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 13 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2025 (змінено) В инверторе копать. Батарея не причем. Болты аккумулятора на текстолите инвертора хорошо затягивали? Текстолит изгибается и смд компоненты рядом с силовыми контактами (резисторы в частности) могут треснуть/оторваться. Змінено 13 листопада 2025 користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий Максимов Опубліковано: 13 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2025 Спасибо, проверю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yegorkin Опубліковано: 29 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2025 В 09.11.2025 в 12:52, Terio Teres сказал: На інверторі розпіновка CAN 5L/6H, на батареї 4H/5L. По цій схемі обжимати? Так, схема робоча, Must з Dyness потоваришували - splash.kiev.ua/must/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Геннадий Щербаков Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня В 17.08.2024 в 22:38, Imsoma сказал: До MustPro близько місяця користувався Anern Evo 4200. Виставив його на продаж через постійний гул вентиляторів. Саме смішне що вже коли покупець замовив інвертор на олх я зміг побороти того карлсона в останній день перед відправкою. Если не секрет - как побороли "карлсона" ? С недавних пор поставил резервное питание на дом (без солнечных панелей) с Anern-4,2 и тоже постоянная работа вентиляторов при подключенной сети. Но интересны три момента: 1) Постоянная работа вентиляторов идет только, когда питание подается от сети. Я понимаю ещё, когда идет зарядка АКБ, но вентики не выключаются, когда АКБ уже полностью заряжен и нагрузка минимальная. Дует реально холодный воздух 2) При работе от аккумов всё нормально. Включение вентиляторов периодические при повышении нагрузки, потом снова выключаются 3) Если я выключаю сеть, выключаю инвертор и после заново их включаю - инвертор начинает работать нормально: вентилятор включается только при повышении нагрузки и также самостоятельно отключается, но.... только до того момента пока не пропадет электричество в доме (графики отключений). Далее работает на аккумах - также все норм. Но только появляется сеть - начинается зарядка, вентиляторы включаются и дальше уже не выключаются даже после окончания зарядки АКБ и почти нулевой нагрузке.... Пробовал играться с настройками из инструкции - ничего. Да там особо и ошибиться то не как..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) В 06.01.2026 в 20:47, Геннадий Щербаков сказал: С недавних пор поставил резервное питание на дом (без солнечных панелей) с Anern-4,2 и тоже постоянная работа вентиляторов при подключенной сети. Но интересны три момента: 1) Постоянная работа вентиляторов идет только, когда питание подается от сети. Я понимаю ещё, когда идет зарядка АКБ, но вентики не выключаются, когда АКБ уже полностью заряжен и нагрузка минимальная. Дует реально холодный воздух 2) При работе от аккумов всё нормально. Включение вентиляторов периодические при повышении нагрузки, потом снова выключаются 3) Если я выключаю сеть, выключаю инвертор и после заново их включаю - инвертор начинает работать нормально: вентилятор включается только при повышении нагрузки и также самостоятельно отключается, но.... только до того момента пока не пропадет электричество в доме (графики отключений). Далее работает на аккумах - также все норм. Но только появляется сеть - начинается зарядка, вентиляторы включаются и дальше уже не выключаются даже после окончания зарядки АКБ и почти нулевой нагрузке.... Пробовал играться с настройками из инструкции - ничего. Да там особо и ошибиться то не как..... Настройки не помогут. У меня инвертор другой марки, и всё то же самое. Я задавал вопрос на форуме, - все отмолчались. Похоже, смирились... Змінено 8 січня користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romanenko Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Колеги, вітаю, я тут новенький. Може, в когось була така пара MUST PV18-5548 ECO та Dyness DL5.0C Думаю, питання звичайні, може дасте посилання на рішення. 1) часто і гучно працюють вентилятори. 2) оптимальні налаштування для батареї 3) інтерфейсний CAN кабель і як зрозуміти, що він правильно підключений 4) підібрати wifi модуль для моныторингу (казали, що наче налаштування за S/N) Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romanenko Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Налаштував. SOC працює. Кабель найтовший з тих, що йшли в комплекті. Паралельні жили. 41 - Протокол 17 4) все ще цікавить wifi модуль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олександр Багірян Опубліковано: В четвер в 21:48 Поділитись Опубліковано: В четвер в 21:48 Вітаю, хтось підключав Must PV19-6048EXP, 48 В, 120 А, 6000 Вт до Dyness DL5.0C? чи там там само як і з PV18? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олександр Багірян Опубліковано: В четвер в 21:52 Поділитись Опубліковано: В четвер в 21:52 10.01.2026 в 12:15, Romanenko сказав: Налаштував. SOC працює. Кабель найтовший з тих, що йшли в комплекті. Паралельні жили. 41 - Протокол 17 4) все ще цікавить wifi модуль а ви в Києві знаходитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yegorkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 29.01.2026 в 23:48, Олександр Багірян сказал: хтось підключав Must PV19-6048EXP, 48 В, 120 А, 6000 Вт до Dyness DL5.0C? Кажуть, що для підключення підійде звичайний прямий комп'ютерний кабель, на відміну від PV18. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз