US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 годин тому, sergio сказав: Ну, українці не однієї національності з тими хто створив другу українську республіку зі столицею в Умані. 😏 www.instagram.com/reel/DL7O-fUsD_p/?igsh=OTYzdWQ5aTBjMHY1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 часа назад, US7IGN сказал: Бгг. Завжди. Обираючи прокацапських депутатів та президентів це ж не Україна , а нав'язані кацапощелепною макиївською наволоччу кацапогауляйтери Україна рвалася геть від москви Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Думаю, чим далі таких ситуацій буде більше. 💪 https://www.facebook.com/share/r/16retPKCfq/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, sergio сказав: Думаю, чим далі таких ситуацій буде більше. 💪 https://www.facebook.com/share/r/16retPKCfq/ а звідки тих титушок вам завозять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 42 хвилини тому, sergio сказав: Думаю, чим далі таких ситуацій буде більше. 💪 https://www.facebook.com/share/r/16retPKCfq/ Угу ... Проект Закону про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо вдосконалення відповідальності за погрозу або насильство щодо військовослужбовця та образу його честі і гідності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Угу ... Проект Закону про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо вдосконалення відповідальності за погрозу або насильство щодо військовослужбовця та образу його честі і гідності тобто підстави для громадянської війни вже скоріше є, ніж їх немає? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: тобто підстави для громадянської війни вже скоріше є, ніж їх немає? Я не знаю майбутнього, шансів що пронесе, як на мене, все менше ... надія на анунаків ... або що підари здохнуть, всі й одразу ... Рік тому, коли про це вже їм прямим текстом говорилося, тих підстав не було, чи складно було передбачити? Чи то владі потрібно прутнем у лоба отримати, для розуміння ... чи поки досить на картонках написати? Трєвожнєнько ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 минут назад, US7IGN сказал: а звідки тих титушок вам завозять? То хіба у Львові? Цікаво чо той ТЦКашник на тротуарі симулює, а машина на дорозі стоїть?! 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: тобто підстави для громадянської війни вже скоріше є, ніж їх немає? На всіх тюрем не вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Чи то владі потрібно прутнем у лоба отримати, для розуміння для розуміння чого? там професіонали працюють, все робиться свідомо та навмисно. 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Трєвожнєнько ... цікаво сьогодні від помічниці почув - я не хочу про те все думати бо не можу ( 2 хвилини тому, sergio сказав: На всіх тюрем не вистачить. тюрьми то для криміналу, а для політичних табори завжди знайдуться. українці для українців їх колись вже будували... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, DmiVady сказал: Я не знаю майбутнього, шансів що пронесе, як на мене, все менше ... надія на анунаків ... або що підари здохнуть, всі й одразу ... Рік тому, коли про це вже їм прямим текстом говорилося, тих підстав не було, чи складно було передбачити? Чи то владі потрібно прутнем у лоба отримати, для розуміння ... чи поки досить на картонках написати? Трєвожнєнько ... Метеорологічні група у вайбері нашого підльвівського району. 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Метеорологічні група у вайбері нашого підльвівського району. 💪 серед прикордонників почастішали випадки самогубства. важко мабуть українцям в спину стріляти... regionews.ua/ukr/news/volyn/1756908731-na-volini-bilya-kordonu-z-polshcheyu-znayshli-mertvim-viyskovosluzhbovtsya-dpsu 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Метеорологічні група у вайбері нашого підльвівського району. 💪 Це ви для форумних стукачів засвічуєте? Виверти мозку людини - цікава штука ... чим більш читаю про це, тим більш цікавіше ) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: для розуміння чого? там професіонали працюють, все робиться свідомо та навмисно. Я все ж, чим далі, тим більш думаю про бритву Хенлона ... і не тільки про наших ... Трамп, який на старті посрався з технократами, мене навіть більш засмутив ніж потужно-незламні ... військовий Трамп то біде ще те буде ... Пригадалося ... "...Человеку, воспитанному в традициях европейского рационального мышления, ужасно хочется, чтоб общественные процессы были подчинены какому-то осмысленному плану; пусть злодейскому, человеконенавистническому, но всё же разумному, в смысле — рациональному. Ему легче допустить, что миром правит продуманное на много ходов вперед злодейство, чем признать очевидное: миром правит бардак — глупость, полнейшая некомпетентность и поразительная, не укладывающаяся в обычную голову безответственность Лиц, Принимающих Решения". © 5 хвилин тому, US7IGN сказав: цікаво сьогодні від помічниці почув - я не хочу про те все думати бо не можу ( Дівчатам так можна) дівчатам з бородами та татушками теж ) а нам - ні 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Дівчатам так можна) дівчатам з бородами та татушками теж ) а нам - ні 😉 але ж голосують та обирають гундосих саме вони 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Пригадалося ... згоден, але я теж вмикаю дурника та за можливості роблю все чужими руками, спостерігаю за іншими і знаю хто і що насправді стоїть за всіма процесами ... це як світ повний магії для тих хто не знає фізики ... самообманом не займаюся, вибачте ... Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 минут назад, US7IGN сказал: серед прикордонників почастішали випадки самогубства. важко мабуть українцям в спину стріляти... regionews.ua/ukr/news/volyn/1756908731-na-volini-bilya-kordonu-z-polshcheyu-znayshli-mertvim-viyskovosluzhbovtsya-dpsu Некуй дрімати в секреті. Чуваки недавно виходили. Стрімили в закритій ТГ групі. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: але ж голосують та обирають гундосих саме вони А нам казали, що Коти ) а дівчата тільки галочки у білютнях ставлять))) З вами гарно, але каву я допив, після тиру перепочив, і тре ще до басейну встигнути, поки такі цивілізаційні зручності у нашому місті доступні. От як стану, як Серджіо, алігархом - побудую собі басейн на ділянці ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Некуй дрімати в секреті. Чуваки недавно виходили. Стрімили в закритій ТГ групі. 😺 справа в тому що таких з іншого боку приймати не будуть. та і взагалі скоро проблема буде з того боку пройти. систему цифрову для в'їзду до ЄС для чого зробили? одразу покаже у кого заборона (ну як заборона, таке ж фуфло як і "в розшуку", але ж працює) на виїзд і автоматично заблочить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, DmiVady сказал: Це ви для форумних стукачів засвічуєте? Виверти мозку людини - цікава штука ... чим більш читаю про це, тим більш цікавіше ) Я все ж, чим далі, тим більш думаю про бритву Хенлона ... і не тільки про наших ... Трамп, який на старті посрався з технократами, мене навіть більш засмутив ніж потужно-незламні ... військовий Трамп то біде ще те буде ... Пригадалося ... "...Человеку, воспитанному в традициях европейского рационального мышления, ужасно хочется, чтоб общественные процессы были подчинены какому-то осмысленному плану; пусть злодейскому, человеконенавистническому, но всё же разумному, в смысле — рациональному. Ему легче допустить, что миром правит продуманное на много ходов вперед злодейство, чем признать очевидное: миром правит бардак — глупость, полнейшая некомпетентность и поразительная, не укладывающаяся в обычную голову безответственность Лиц, Принимающих Решения". © Дівчатам так можна) дівчатам з бородами та татушками теж ) а нам - ні 😉 Що цікаво Львівську групу Повістки за допомогою ботів так засрали, що дізнатись з неї практично нічого не можна, а в нашій Вайбер групі , пишуть навіть не те де стоять, а де тільки збираються стояти. 😎 Форумським стукачам-є такий гриб відсосиновик. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 минуты назад, US7IGN сказал: справа в тому що таких з іншого боку приймати не будуть. та і взагалі скоро проблема буде з того боку пройти. систему цифрову для в'їзду до ЄС для чого зробили? одразу покаже у кого заборона (ну як заборона, таке ж фуфло як і "в розшуку", але ж працює) на виїзд і автоматично заблочить. В Білорусі не приймуть? Поки, що один говнонапрямок, то Польща. А дочого тут "на виїзд"? Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: А нам казали, що Коти ) а дівчата тільки галочки у білютнях ставлять))) так вони разом діють. тільки коти хоч за гроші, а дівчата за лайно. ніхто за них вибір не робить, він завжди усвідомлений. ніхто навіть не намагається його не приймати. Понюхайте, це імпортний, ви такою не нюхали. (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: а в нашій Вайбер групі , пишуть навіть не те де стоять, а де тільки збираються стояти. 😎 Форумським стукачам-є такий гриб відсосиновик. 😺 край партизанської слави 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: В Білорусі не приймуть? Поки, що один говнонапрямок, то Польща. А дочого тут "на виїзд"? підори, як інтернаціонал, мають тенденцію у всіх країнах об'єднуватися. до ZUS прикрутили прикордонний реєстр. всі прикордонні реєстри вже разом крутяться. потрібно зовсім трохи - додавати до нього "в розшуку" з українського реєстру рабів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 минуту назад, US7IGN сказал: підори, як інтернаціонал, мають тенденцію у всіх країнах об'єднуватися. до ZUS прикрутили прикордонний реєстр. всі прикордонні реєстри вже разом крутяться. потрібно зовсім трохи - додавати до нього "в розшуку" з українського реєстру рабів Всі хто при пам"яті і так з Польші валять. Їпашити, щоб за койку і харч тільки вистачило заплатити?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 1 час назад, DmiVady сказал: З вами гарно, але каву я допив, після тиру перепочив, і тре ще до басейну встигнути, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 26 хвилин тому, Canton сказав: Хyйовий сорт у вас на підвіконні росте значить. Могли б ще і на діскотєку в клуб піти:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз