vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, karbo сказав: Навіть при знятті пільг ринок показує ріст покупців електричок. Всупереч політичному тренду. Нормальним трендом було б знаття заборон на розвиток будь-яких технологій. Але тоді в четвертий раз повториться історія, яка вже тричі відбувалася раніше ) Карочє, готуйся до банкрутства Люсіда в наступному році )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Мова йде за звичайні електричкі, чи вже за ті, що розробляють півд/корейці? Вони вже років 40 таке обіцяють ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Нормальним трендом було б знаття заборон на розвиток будь-яких технологій. Але тоді в четвертий раз повториться історія, яка вже тричі відбувалася раніше ) Карочє, готуйся до банкрутства Люсіда в наступному році )) Тобто отруювати жителів заради прибутку нафтових магнатів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Вони вже років 40 таке обіцяють ) Розробки ведуться, рано чи пізно такий стрибок відбудеться. І тоді твої двз лише в музеях та ідіотів будуть)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 22 хвилини тому, karbo сказав: Тобто отруювати жителів заради прибутку нафтових магнатів Все по чесному - хто їздить - той і отруюється. Здобутки йдуть разом зі збитками, як завєщав нам Талєб ) А не так, як з електричками, коли одні катаються без вихлопу, а іншим завозять металобрухт з помийки на утилізацію... Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, vadimv сказал: Все по чесному - хто їздить - той і отруюється. Здобутки йдуть разом зі збитками, як завєщав нам Талєб ) А нет так, як з електричками, коли одні катаються без вихлопу, а і ншим завозять металобрухт з помийки на утилізацію... Я учора подихав цим цілющим повітрям сидячи на хвості якогось ідіота )) Дякую, я сильно відвик від такої радості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Розробки ведуться, рано чи пізно такий стрибок відбудеться. Про стрибок був гарний анекдот часів Хрущова - що головне, щоб під час великого стрибка доганання і переганяння штани не впали ) Як це зараз відбувається у Фольксвагена... 5 хвилин тому, karbo сказав: І тоді твої двз лише в музеях та ідіотів будуть)) Прикннь, по музеях зараз стоять (заводяться і їздять) експонати, яким по 100 і більше років. А батареї Тесли перетворюються на сміття через 10 років. Їм явно місце не в музеї, а на смітнику. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, vadimv сказал: Прикннь, по музеях зараз стоять (заводяться і їздять) експонати, яким по 100 і більше років. А батареї Тесли перетворюються на сміття через 10 років. Їм явно місце не в музеї, а на смітнику. Батарея міняється. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, karbo сказав: Я учора подихав цим цілющим повітрям сидячи на хвості якогось ідіота )) А шо таке, в твою Теслу Святий Ілон зажав поставити HEPA-фільтр? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 минуту назад, vadimv сказал: А шо таке, в твою Теслу Святий Ілон зажав поставити HEPA-фільтр? ) У мене тойота І фільтр не рятує від постійного запаху ззовні Змінено 2 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Батарея міняється. І така тесла через 10 років має остаточну вартість 3000 $ ) Який цінний музейний експонат - подивіться на це люмінієве відро з тоною токсичного сміття всередині... Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, vadimv сказал: Про стрибок був гарний анекдот часів Хрущова - що головне, щоб під час великого стрибка доганання і переганяння штани не впали ) Це саме той випадок коли нафтові лоббі не дали розвивати електричкам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, vadimv сказал: І така тесла через 10 років має остаточну вартість 3000 $ ) Який цінний музейний експонат - подивіться на це люмінієве відро з тоною токсичного сміття всередині... Комфорт та безпека не вимірюється залишковою вартістю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, karbo сказав: У мене тойота Мені подобаються ці власники акцій, які не їдять ту баланду, яку самі виробяють, але намагаються запхати її іншим ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, karbo сказав: Це саме той випадок коли нафтові лоббі не дали розвивати електричкам Та да, єдиний спосіб "розвивати" електрички - це ж заборонити ДВЗ ) Щоб всі були щасливі - просто треба перестріляти всіх нещасних )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Комфорт та безпека не вимірюється залишковою вартістю. Вирішив з Марксом посперечатися про базис? Ну, успіхів тобі ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Мені подобаються ці власники акцій, які не їдять ту баланду, яку самі виробяють, але намагаються запхати її іншим ) У мене гібрид і купив задовго до буму електричок З певних причин я і зараз вагаюсь чи мені особисто вартує купити електричку, але це не заперечує їхню перспективу Таксі буде на електричних авто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Виішив з Марксом посперечастия про базис? Ну, успіхів тобі ) В тому базисі не враховували нервів, комфорт та здоров'я Хоча тоді і машин не було Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: У мене гібрид і купив задовго до буму електричок Це лицемірство - користуватися однією технологіїю і топити за іншу ) Але у фанатів електричок це чомусь часто і густо. 10 хвилин тому, karbo сказав: З певних причин я і зараз вагаюсь Нє, ви гляньте на нього - він ще вагається! Тобі мабуть потрібна законодавча заборона і кримінальна відповідальність, щоб переконатися у перспективах? ) 9 хвилин тому, karbo сказав: В тому базисі не враховували нервів, комфорт та здоров'я Впаяють тобі статтю за незаконне користування ДВЗ - будуть тобі і нерви і комфорт і здоров'я. ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Це лицемірство користуватися однією технологіїю і топити за іншу Я взяв гібрид коли електричок навіть не було в продажу. Тесла була диковинкою на дорогах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: , ви гляньте на нього - він ще вагається! Тобі мабуть потрібна законодавча заборона і кримінальна відповідальність, щоб переконатися у перспективах? Мені поки що моя стара тойота гібрид дає кращий економічний ефект. Я не такий багатий щоби зараз купувати нове авто та тримати його на прив'язі Ще пару років тому я би міг відбити ціну такої машини за рік легко Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, Invest-finans сказал: Нет. Я говорю о том, что Порошенко и Зеленский сделали все для того, чтобы руские напали. Что путин настолько мелочный, что обиделся на зеленского за шаржи на сцене и напал в 14м году? а петя будучи министром экономики то что ему сделал доказывая всем в свое время, что харьковские соглашения это клёво? Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Invest-finans сказал: и не хотелось бы попасть под ответный ядерный удар Вот! Правильно! и поэтому по питарам нужно одновременно массированный удар не менее 3500 ядерных боеголовок разной мощности с накрытием всей территории Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 56 минут назад, vadimv сказал: А батареї Тесли перетворюються на сміття через 10 років. Їм явно місце не в музеї, а на смітнику. думаю будущее все же за электричками...но не на батареях, а что то в виде термоядерного синтеза реактор))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз