vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 1 година тому, karbo сказав: Окремі комюніті обмежують використання бензинових смердючок у містах. Чи в рекреаційних зонах. А окремі ще обмежують туристам можливість проживання і доступу ) Це дуже демократично, я вважаю )) Всі тварини рівні, але деякі тварини рівніші за інших ) 1 година тому, karbo сказав: Тримай свого дизель в своїх Сумах. Гадаю, там ще довго не буде обмежень. Хоча, це не точно))) В Сумах зараз нічого робити, крім як ловити дрони. Змінено 18 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: окремі ще обмежують туристам можливість проживання ) Це дуже демократично, я вважаю )) А давай я поживу у твоєму житлі просто так і ти ще мені будеш доплачувати Зловживання гостинністю господарів це для тебе прояв демократії? Змінено 19 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 10 минут назад, karbo сказал: Уроди спаскудили абсолютно нейтральну символіку і ти погоджуєшся з цією забороною, кацапські уроди спаскудили російську мову, її варто теж обмежити в користуванні, але ти якогось хрена тут її вживаєш. він виключно відповіда мовою співромовника . кацапомова - то мова кацаппопропаганди , мова імперських наративів . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 15 годин тому, karbo сказав: Уроди спаскудили абсолютно нейтральну символіку і ти погоджуєшся з цією забороною Якби ж у тому фільмі була лише символіка. Нє, там повноцінна пропаганда - "Убийте їх усіх!" Там понад три години розжовується нєзатєйліва мисля, що окремі особі можуть тільки сратися між собою і весь час продувати таким же всратим негідникам, але з кулеметами. А от якщо вони згуртуються навколо фюрера і всі, як один підуть в гітлерюгенд - тоді й настане світле майбутнє. Якось так виглядає головна ідея фільму. 15 годин тому, karbo сказав: кацапські уроди спаскудили російську мову, її варто теж обмежити в користуванні, але ти якогось хрена тут її вживаєш. Я вживаю її у коментах тих, хто сам її вживає. Вживати там українську я вважаю недоцільним. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Только что, Бездомный сказал: він виключно відповіда мовою співромовника . кацапомова - то мова кацаппопропаганди , мова імперських наративів . Тут на сайті всі розуміють українську і жодних причин переходу на кацапську не спостерігається 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: вживаю її у коментах тих, хто сам її вживає. Я це не заперечую))) 1 минуту назад, vadimv сказал: Вживати там українську я вважаю недоцільним. А я вважаю недоцільним використання бензинових двигунів в майбутньому При тому ти проти кацапів нібито, але сприяєш поширенню язьіка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Якби ж утому фільмі була лише символіка. Нє, там повноцінна пропаганда - "Убийте їх усіх!" Там понад три години розжовується нєзатєйліва мисля, що окремі особі можуть тільки сратися між собою і весь час продувати таким же всратим негідникам, але з кулеметами. А от якщо вони згургуються навколо фюрера і всі, як один підуть в гітлерюгенд - тоді й настане світле майбутнє. Якось так виглядає головна ідея фільму. Виживання завжди завдяки об'єднанню зусиль відбувається. Що тебе не влаштовує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 14 годин тому, karbo сказав: А давай я поживу у твоєму житлі просто так і ти ще мені будеш доплачувати Взагалі-то туристи навпаки оплачують власникам за проживання. Просто так окупанти живуть. І ще вимагають доплачувати. 14 годин тому, karbo сказав: Зловживання гостинністю господарів це для тебе прояв демократії? Статтю 13 перечитуй частіше: 1. Кожна людина має право вільно пересуватися і обирати собі місце проживання у межах кожної держави. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: загалі-то туристи навпаки оплачують власниками за проживання. Просто так окупанти живуть. І ще вимагають доплачувати У вигляді свиней які вважають що за все вони платять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Статтю 13 перечитуй частіше: 1. Кожна людина має право вільно пересуватися і обирати собі місце проживання у межах кожної держави. Та вже бачив статус людина)) все чекав коли цих кретинів пи здити будуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 хвилини тому, karbo сказав: А я вважаю недоцільним використання бензинових двигунів в майбутньому Ти спочатку знайди їм повноцінну заміну ) І не в "майбутньому", я вже зараз, коли топиш за їхню заборону. 3 хвилини тому, karbo сказав: При тому ти проти кацапів нібито Так, я проти кацапів, і не "нібито" 3 хвилини тому, karbo сказав: але сприяєш поширенню язьіка Хто б ото казав, але не той, хто сам тут постійно постить цілі простирадла з кацапських сайтів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 6 хвилин тому, karbo сказав: Виживання завжди завдяки об'єднанню зусиль відбувається. Що тебе не влаштовує? Мене не влаштовує "гуманістичний" заклик всіх повбивати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Ти спочатку знайди їм повноцінну заміну ) І не в "майбутньому", я вже зараз, коли топиш за їхню заборону Тобі треба ти і шукай, мене влаштовує така тенденція 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Хто б ото казав, але не той, хто сам тут постійно постить цілі простирадла з кацапських сайтів Я не обмежую себе в джерелах інформації 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Мене не влаштовує "гуманістичний" заклик всіх повбивати. Щоби вижити треба вбити ворогів, або скоритися їхній волі. Тут правда перетрахають жінок, знищать все що можна, але шанс вижити буде Змінено 19 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому texty.org.ua/fragments/116568/ukrayina-zbuduvala-novi-efektyvni-ukriplennya-shcho-mozhut-zupynyty-rosijski-vijska-osint-doslidnyk/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 7 часов назад, vadimv сказал: Мене не влаштовує "гуманістичний" заклик всіх повбивати. все за Моше / Мойсеєєм / Мусою / Мозесом Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 1 час назад, karbo сказал: Щоби вижити треба вбити ворогів, або скоритися їхній волі. Тут правда перетрахають жінок, знищать все що можна, але шанс вижити буде не буде - буде як з тими , хто пішов під ярмо у 1920 - соловки , Голодомор , Норільськ , Воркута , Колима , Кенгір , е.т.с. розмовляли українською , чорна піхота розмовляла українською , е.т.с. тільки зараз кацапи прагнуть "остаточного вирішення українського питання" Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: не бкуде - буде як з тими , хто пішшов під ярмо у 1920 - соловкі , Голодомор , Норільськ , Воркута , Колима , Кенгір , е.т.с. розмовляли українською , чорна піхота розмовляла укранською . тільки зараз кацапи прагнуть остаточного вирішення "українського питання" Вадим проти захисту, він навіть російською тут, щоби максимально толерантно до кацапів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 46 хвилин тому, karbo сказав: мене влаштовує така тенденція Звісно тебе влаштовує, що за твій комфорт розплачується здоров'ям хтось інший. 45 хвилин тому, karbo сказав: Я не обмежую себе в джерелах інформації То чого ти обмежуєш інших ) 23 хвилини тому, karbo сказав: Вадим проти захисту Ніт, він проти вбивств. Захист - то трохи інше. 23 хвилини тому, karbo сказав: він навіть російською тут, щоби максимально толерантно до кацапів То мене тут за толерантність постійно банять? ) Змінено 18 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Звісно тебе влаштовує, що за твій комфорт розплачується здоров'ям хтось інший. Так влаштований розподіл праці, місця проживання. Напевне треба тим іншим щось міняти в своєму житті, якщо це їх не влаштовує. Або змиритися. До пори до часу усіх влаштовувало забруднення Китаю. Зараз раптом зрозуміли, що це призвело до залежності від нього. Змінено 18 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 7 минут назад, vadimv сказал: То чого ти обмежуєш інших ) Я не обмежую, а цікавлюсь причинами такої шизофренії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: З тими хто не користується що робити? Додавати в пігулки канабіс ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 1 година тому, karbo сказав: У вигляді свиней які вважають що за все вони платять Не подобається - плати сам. 1 година тому, karbo сказав: Та вже бачив статус людина)) все чекав коли цих кретинів пи здити будуть. То Декларацію прав людини кретини писали? Оце ти видав камінаут ) Змінено 18 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, karbo сказав: Або змиритися. Ну то мабуть тобі доведеться змиритися з вихлопом ДВЗ і з банкрутством Люсіда ) Успіхів )) 13 хвилин тому, karbo сказав: Я не обмежую, а цікавлюсь причинами такої шизофренії Не бачу ніякої "шизофренії" в тому, щоб відповідати оркам на оркському нарєчії. На ельфійську вони не заслуговують. Змінено 18 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз