vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 27 хвилин тому, рыбак сказав: Тогда зачем люди жертвуют самым дорогим - своей жизнью , ради " грош цены" , я понять не могу. Мало того что они поступают сами безумно , так они еще насильно втягивают других людей в свою секту насилия и говорят - утверждают , что так нужно и правильно. То вы Докинза не читали, потому и понять не можете. Они пляшут под дудку ДНК, для которой дырявые кожаные мешки - тупо транспортно-множительные машины, расходный материал. Змінено 15 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, vadimv сказал: Мы пока полтора часа ехали на катере до острова на Мальдивах,. Ты такой весь крутой , даже на Мальдивах бывал. Дорого там , да ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Це де таке, в Хургаді? І ви ще не берете до уваги місцеве населення. Не всім підходить жити серед жебракуючих папуасів. Обана, багатим і успішним на Теслах підходить, а мені чим не підійде, бомжу все просрамши ) 20.06.2024 в 11:56, seksinika сказав: придется чую заливать антифриз в отопление, сливать воду и в октябре в Хургаду перебираться, но я и до войны там зимовать любила). Змінено 14 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, vadimv сказал: То вы Докинза не читали, потому и понять не можете. Они пляшут под дудку ДНК, для которой дырявые кожаные мешки - тупо транспортно-множительные машины, расходный материал. Мне достаточно тебя тут читать, еще докинза не хватало . Ты хочешь чтобы я помер от смеха ?:)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 29 хвилин тому, sergio сказав: Не успели в електронную форму перевести? Бумажки. Электронная форма может резко закончиться вместе с Дией ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, DmiVady сказав: І англійську не став вчити) а зараз ... може технічну трошки поганяю, але світ не стоїть: OpenAI тихо запустила ChatGPT Translate . Може скоро буде чіп в голові перекладати з 50 мов та ще з різними стилями) Я б на місці Вадима напрягся б:)) Змінено 15 годин тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 3 години тому, DmiVady сказав: На тій яхті, по суті, бомжуєш, а 99% підпрацьовують клоунами у ***асів (возять туристів). Яка то воля!?) То до першого гарного урагану ) Потім вже повна воля від колеса карми )) Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Їсти картоплю, вирощену на гербіцидах - так собі ідея. Та й сапачкою бур'ян збивати не розгинаючись і жуків руками збирати - такая собі ідея ) Змінено 15 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: а що в Єгипті пишуть? Будь-який поліціянт-бармалей може виїбати українця кийком у сраку, а консульство України це зглитне. Завжди є ціна, яку людина змушена платити. Тому в цьому супермаркеті "життя" кожен сам набирає свій кошик по дорозі до каси 😉 Змінено 15 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та й сапачкою бур'ян збивати не розгинаючись і жуків руками збирати - такая собі ідея ) Так я її не саджаю. Я в знайомої купляв, вона вирощує екологічно чисту:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 28 хвилин тому, рыбак сказав: Ты опять за " очевидное" говоришь , но так и не осилил дать определение " очевидному". Определение простое - очевидные вещи лупят по лбу, как грабли. А если истина не доходит через голову - она в конце концов доходит через ноги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: Обана, багатим і успішним на Теслах підходить, а мені чим не підійде, бомжу все просрамши ) Ну як вам норм жити серед бармалєїв, то живіть, хто ж не дає. Мене такий варіант не влаштовує. Змінено 15 годин тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 23 хвилини тому, рыбак сказав: Как говорил про таких как ты Бездомный :" За шмат гнилої ковбаси , ти навіть матір продаси " Если б это было так, я бы выехал из Украины до 24.02.2022 и не возвращался бы за нею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: Определение простое - очевидные вещи лупят по лбу, как грабли. А если истина не доходит через голову - она в конце концов доходит через ноги. Неудивительно , что ты постоянно бежишь. Но опять же , что может дойти до твоей пустой головы ? Т.е для тебя очевидное , это то , что " лупит по лбу":))))) Змінено 15 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 26 хвилин тому, US7IGN сказав: а що в Єгипті пишуть? ХЗ, я еще арабську не вивчив ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 12 минут назад, vadimv сказал: Обана, багатим і успішним на Теслах підходить, а мені чим не підійде, бомжу все просрамши ) Ну, такое. У тех про кого Вы пишете несколько перестраховок и запасных вариантов. А прикиньте через десятку Вам уже 63. Не кажется Вам что кирпичики даже в Сумах очень могут быть уместны? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, vadimv сказал: Если б это было так, я бы выехал из Украины до 24.02.2022 и не возвращался бы за нею. Да не оправдывайся ты так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б на місці Вадима напрягся б:)) Йому-то чого? Він айтішник, казав. Тобто заробляє в будь-якій точці світу і, мабуть, непогані гроші. *З вами весело, але треба прогулятися, доки за вікном день. Без електроенергії й бігові доріжки у спортзалах не працюють, тож доведеться мені по снігу тупцювати ... а я комфорт полюбив, старію 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: І англійську не став вчити) No comments ) 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Може скоро буде чіп в голові перекладати з 50 мов та ще з різними стилями) Що тільки люди не видумають, аби не думати власною головою )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Йому-то чого? Він айтішник, казав. Тобто заробляє в будь-якій точці світу і, мабуть, непогані гроші. *З вами весело, але треба прогулятися, доки за вікном день. Без електроенергії й бігові доріжки у спортзалах не працюють, тож доведеться мені по снігу тупцювати ... а я комфорт полюбив, старію 😁 Він перекладач. Айтішніком від був у 90-их:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 21 хвилину тому, рыбак сказав: Ты такой весь крутой , даже на Мальдивах бывал. А шо, побывать где-то - это признак крутости? Тю, а я думал это Тесла ) 21 хвилину тому, рыбак сказав: Дорого там , да ? Та я бы не сказал, что прям дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 21 хвилину тому, рыбак сказав: Мне достаточно тебя тут читать, еще докинза не хватало . Ты хочешь чтобы я помер от смеха ?:)))) Ну не - так не. Ходи дальше в непонятках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, vadimv сказал: А шо, побывать где-то - это признак крутости? Тю, а я думал это Тесла ) Та я бы не сказал, что прям дорого. Да понятно , что для тебя это копейки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б на місці Вадима напрягся б:)) Вадім напрягся ще у 1991, коли з'явився ПРОМТ ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Будь-який поліціянт-бармалей може виїбати українця кийком у сраку Це мабуть з власного досвіду ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз