7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, karlito сказав: а можна цитату? бо ти мене якось криво цитуєш. вибіркове розуміння тексту, буває після радянської кращої в світі освіти) Тобі легше знайти, це де купа місцевих гуру ще лайки тобі поставили. Ти ж програміст, не я. Форум не передбачає легкого доступу до пошуку повідомлень юзерів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це тіпа як виховувати монашок у борделі Може і так. Як власник диплома про вищу педагогічну освіту можу підтвердити, що нічому такому поганому в школі не навчали, програма цього не передбачала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, vadimv сказал: Це тіпа як виховувати монашок у борделі трудно людей в одно истолочь (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Як власник диплома про вищу педагогічну освіту можу підтвердити Ще один камінаут ) 1 хвилину тому, karbo сказав: нічому такому поганому в школі не навчали, програма цього не передбачала. Програма передбачала штампування матросових і гастело для загибелі у першому ж бою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Ще один камінаут ) Програма передбачала штампування матросових і гастело для загибелі у першому ж бою. Програма передбачала розумовий та фізичний розвиток високоморальних людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, karbo сказав: Програма передбачала розумовий та фізичний розвиток високоморальних людей. Ну так камікадзе ж - вони ж високоморальні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 хвилин тому, karlito сказав: я був сказав в колективі в 2014 що українські ветерани Афгану по своїй суті такі ж для афганців , як для нас буряти - отримав "повну панамку", при чому аргументів краще ніж "ето другоє" я не почув Та тут прямо в цій темі у квітні 2022 одна модераторка написала, що паскудно ставити чорні мітки на афганцях. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Ну так камікадзе ж - вони ж високоморальні... Сильних, чесних, розумних, правдивих. Що і розірвало союз в наслідок не відповідності виховання людей існуючому ладу. Фактично союз виховав своїх могильників 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Сильних, чесних, розумних, правдивих. Що і розірвало союз в наслідок не відповідності виховання людей існуючому ладу. Ну да - їх масово готували віддати своє нікчемне життя, а підходящої за масштабом війни не сталося. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Ну да - їх масово готували віддати своє нікчемне життя, а підходящої за масштабом війни не сталося. А може вони настільки були за мир, що війна не починалася? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: в 1991 му я , якщо казати щиро - відверто , був совковою шудрою з геть промитими совдепівською пропагандою мізками Я прийшов з армії в кінці 1985 року -- і вже через півроку стільки всього "антисовецького" начитався и наслухався, як кажуть росіяни:"мама не горюй!" -- очі реально відкрилися -- ти, мабуть, в якомусь інформаційному вакуумі жив... Хоча такої пропаганди, як в частині, де я служив, напевно, ніде не було. У нас в офіцерів на розводі перевіряли ремні, чи затянуті. Офіцери ночували в ротах -- "дедівщини" не було, бо роти були однопризивні, сержанти на півроку старші за призовом і всі з учебок, останні півроку замість сержантів ефрейтори з того ж призову. Вільного часу у рядових не було зовсім -- це було офіційне правило, звільнень теж, взагалі. Стрільби кожен тиждень за будь якої погоди. Режимна частина. 1000 солдатів, 1000 офіцерів. uk.wikipedia.org/wiki/Желєзногорськ_(Красноярський_край) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 43 минуты назад, karlito сказал: і це їм допомогло? саме вихованні в ссср топлять за вбивство українців найбільше. щось не так з вихованням. і в Україні не ставлять бабло та кар'єру спереду воза, вчать багато гарного на словах в школі (без вогоньку, але все таки), та перебивають це шкільне виховання - навколишня реальність з її лицемірством, особливо вчительки, які витягують оцінки тим, хто ходить до них на репетиторство, ну і соцмережі. Навіщо в минулому копирсатись . Давайте в майбутнэ́ подивимось , що з цього покоління виросте . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Та тут прямо в цій темі у квітні 2022 одна модераторка написала, що паскудно ставити чорні мітки на афганцях. Лише цю війну фактично зупинив суспільний тиск Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 минут назад, 7351 сказал: Я прийшов з армії в кінці 1985 року -- і вже через півроку стільки всього "антисовецького" начитався и наслухався, як кажуть росіяни:"мама не горюй!" -- очі реально відкрилися -- ти, мабуть, в якомусь інформаційному вакуумі жив... Хоча такої пропаганди, як в частині, де я служив, напевно, ніде не було. У нас в офіцерів на розводі перевіряли ремні, чи затянуті. Офіцери ночували в ротах -- "дедівщини" не було, бо роти були однопризивні, сержанти на півроку старші за призовом і всі з учебок, останні півроку замість сержантів ефрейтори з того ж призову. Вільного часу у рядових не було зовсім -- це було офіційне правило, звільнень теж, взагалі. Стрільби кожен тиждень за будь якої погоди. Режимна частина. 1000 солдатів, 1000 офіцерів. uk.wikipedia.org/wiki/Желєзногорськ_(Красноярський_край) Гарного з тебе раба виховали. .слухняного, покірного кожному режиму. "Не зупиняйся".с Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 хвилин тому, рыбак сказав: Гарного з тебе раба виховали. .слухняного, покірного кожному режиму. "Не зупиняйся".с Ти скільки в дісбаті видсидів? А за дісиденство скільки, як Василь Василь Стус, наприклад? Чи аби щось бла-бла-бла? Чи ти брехав, що працював на радянську пенітенціарну систему водієм? Змінено 2 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, karbo сказав: Лише цю війну фактично зупинив суспільний тиск Може просто гроші на війну "перестали починатись"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, 7351 сказав: Може просто гроші на війну "перестали починатись"? Ну так, увесь радянський народ лише і мріяв про цю війну, лише як на зло гроші закінчилися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, 7351 сказал: Ти скільки в дісбаті видсидів? А за дісиденство скільки, як Василь Василь Стус, наприклад? Чи аби щось бла-бла-бла? Мене з Житомирського військомату 3 рази додому відправляли- не підходив " по моралі" . То "красначі" , то моряки , то ще якась мусорня. Я знав що їм казати . А піхота - то мені нормально. Та в армії таки 2 рази реально лиш трохи не загримів на " дизель". На " губі " відсидів дещо. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, karbo сказав: Ну так, увесь радянський народ лише і мріяв про цю війну, лише як на зло гроші закінчилися Радянський народ ніколи не питали -- йому наказували, а хто не підкорявся -- жорстоко карали, іноді мільйонами, як українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, 7351 сказал: Ти скільки в дісбаті видсидів? А за дісиденство скільки, як Василь Василь Стус, наприклад? Чи аби щось бла-бла-бла? В дисбат дисидентів не садили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, 7351 сказав: Радянський народ ніколи не питали -- йому наказували, а хто не підкорявся -- жорстоко карали, іноді мільйонами, як українців. Радянський Союз розпався під протестами його громадян, тих самих громадян, які чинили спротив війні в Афганістані, чи американський обком цьому посприяв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 минут назад, 7351 сказал: Чи ти брехав, що працював на радянську пенітенціарну систему водієм? Так весь срср - був зоною. Ты ж сам казав. Я ж не на зечці їздив, а на зілу , на якому їздив зека . То тоді і зека можна звинуватитии, що він на режим працював. Хтось працював работягою ,а хтось вислужувався перед владою. То минуле. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Мене з Житомирського військомату 3 рази додому відправляли- не підходив " по моралі" . То "красначі" , то моряки , то ще якась мусорня. Я знав що їм казати . А піхота - то мені нормально. Та в армії таки 2 рази реально лиш трохи не загримів на " дизель". На " губі " відсидів дещо. В мене "приписне" було "вдв та морська піхота", як і у всіх, кого з військомату в той день забрали на обласний збірний пункт. Всі були впевнені, що туди й попадемо. На збірному пункті зустрів декількох з тих, кого проводжав два тижні тому -- пиячили і чекали на "покупця". Тільки нашу "команду", 114 чоловік, строїли кожні півгодини з перекличкою. А вже ввечері посадили на потяг і відвезли до учебки під москвою... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Хтось працював работягою ,а хтось вислужувався перед владою. Я працював електромонтером КІП і А 5 розряду на тепловій електростанції, потім інженером-налаштувальником шахтної телемеханіки на шахті, потім керівником виробництва, яке починав з нуля (це була моя бізнес-ідея) в приватній фірмі, потім замом директора на приватному кабельному заводі і так далі. На будь яку владу ніколи не працював. Чи ти ненавидиш всіх, у кого вища освіта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз