Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, kkost сказав:

Європа вона різна і якесь село на кордоні Румунії та Сербії дуже відрізняється від села в Австрії

і де у вас євро не взяли?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

і де у вас євро не взяли?

Долари не взяли. В Сербії. В Австрії вночі теж навряд готівкою розрахуєшся, там здебільшого автомати, кеш не приймають.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, kkost сказав:

Долари не взяли. В Сербії. В Австрії вночі теж навряд готівкою розрахуєшся, там здебільшого автомати, кеш не приймають.

різні ми кіно дивимося (с) анекдот

що я можу сказати. вночі треба місцеву валюту мати. і перед поїздкою в Європу таки євро з собою брати, а не долари. або в більш-менш великий готель завітати і там цілодобово все що завгодно організують...

Посилання на коментар

"Дональд Трамп вместе с пасторами со всей страны помолился в Белом доме.

Видео опубликовал помощник президента США Дэн Скавино.

Среди прочего, молились за то, чтобы Бог «продолжал давать нашему президенту силу, которая ему необходима, чтобы вести нашу великую нацию»."--

.сборище псевдо- христианских пастырей  и государственных слуг еврейской веры Моисея.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 години тому, kkost сказав:

От ви цікава людина. Якщо говорити про реальну співпрацю з тими, хто торгує алокованим золотом то, щоб до ваших побажань ставилися з увагою, вважаю має бути трохи більше ніж 400 oz (думаю помилилися - має бути 12,5), а якщо говорити про те щоб заробити на зайву філіжанку кави, то й токенізоване піде. Там і 10 баксів гроші.

Каждый выбирает для себя, женщину, религию, дорогу.... (с)

Та ну, не все так погано у світі алакату :)

BullionVault, як пише, не проти працювати навіть зі кількома унціями. Інші теж не проти.
Ви просто ближче до європейських цінностей, тож і вирішив у вас запитати: може, мали справу з кимось із них.

Мета не була "намалювати багато циферок на моніторі" і спекулювати ними, отримуючі такі ж циферки та ачівки, як бонус). Мене цікавило інше: наскільки реально зручно зробити редемпшн цих циферок у країнах білих хазяїв.

І от тут повністю токенізовані, з більш-менш надійних, виглядають незручно. Бо, скажімо, Tether Gold (XAU₮) прямо пише:
"We normally advise that you deposit 430 XAU₮ tokens to ensure you have enough to redeem a full bar of gold. Our bars of gold (like all LBMA bars of gold) vary in size and can be as big as 430 fine troy ounces." Як на мене, це трохи занадто 😁
Чи я їх неправильно зрозумів, і десь на теплому узбережжі, в місті з білими людьми, можна забрати кілька унцій, щоб купити пляшку пива?

Ну і лікнеп по Україні: дніпровські євреї давно б померли з голоду, якби реальний спред на українському ринку фізичного золота був 10–15% :lol:  Зазвичай це 1-2-3%. А при тих гойдалках, що зараз творять метали, це взагалі стік з цукром до філіжанки кави.

А от тримати в Україні відчутні обсяги фізичних коштів, як на мене, вже давно зовсім не розумно. Більше ніж  поїсти та заправити авто іде в зону зайвого ризику. Тож бігати туди-сюди з тачкою металу, недоумкуватість і відвага ... нехай молоді так розважаються. :crazy: 

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

різні ми кіно дивимося (с) анекдот

що я можу сказати. вночі треба місцеву валюту мати. і перед поїздкою в Європу таки євро з собою брати, а не долари. або в більш-менш великий готель завітати і там цілодобово все що завгодно організують...

Такі різні))) Але мені моє подобається. А вашого не бачив. Але б з цікавістю подивився.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Та ну, не все так погано у світі алакату :)

BullionVault, як пише, не проти працювати навіть зі кількома унціями. Інші теж не проти.
Ви просто ближче до європейських цінностей, тож і вирішив у вас запитати: може, мали справу з кимось із них.

Мета не була "намалювати багато циферок на моніторі" і спекулювати ними, отримуючі такі ж циферки та ачівки, як бонус). Мене цікавило інше: наскільки реально зручно зробити редемпшн цих циферок у країнах білих хазяїв.

І от тут токенізовані, з більш-менш надійних, виглядають незручно. Бо, скажімо, Tether Gold (XAU₮) прямо пише:
"We normally advise that you deposit 430 XAU₮ tokens to ensure you have enough to redeem a full bar of gold. Our bars of gold (like all LBMA bars of gold) vary in size and can be as big as 430 fine troy ounces." Як на мене, це трохи занадто 😁
Чи я їх неправильно зрозумів, і десь на теплому узбережжі, в місті з білими людьми, можна забрати кілька унцій, щоб купити пляшку пива?

Ну і лікнеп по Україні: дніпровські євреї давно б померли з голоду, якби реальний спред на українському ринку фізичного золота був 10–15% :lol:  Зазвичай це 2–3%. А при тих гойдалках, що зараз творять метали, це взагалі стік з цукром до філіжанки кави.

А от тримати в Україні відчутні обсяги фізичних коштів, як на мене, вже давно зовсім не розумно. Більше ніж  поїсти та заправити авто іде в зону зайвого ризику. Тож бігати туди-сюди з тачкою металу, недоумкуватість і відвага ... нехай молоді так розважаються. :crazy: 

Нібито PAXGOLD надає таку можливість, але зара ліньки шукати. А зробити редемпшн будь чого, то без проблем. Навіть додому привезуть. Але, я б так не робив)))

Посилання на коментар

3 хвилини тому, kkost сказав:

Нібито PAXGOLD надає таку можливість, але зара ліньки шукати. А зробити редемпшн будь чого, то без проблем. Навіть додому привезуть. Але, я б так не робив)))

Щиро дякую :beer:, в мене інтернет стабільний, подивлюсь.
А чому в цивілізованій Європі так лякає редемпшн? В них там це обкладається податком? Так? Я вгадав? 😉
Кляті кровососи )))

Посилання на коментар

Судя по текстам топика у мамоновых слуг седня знатный переполох с рвущимися пердаками от надвигающегося шухера : проблема куда перевложить непосильно нажитое . 

Друг у друга окольными путями выпытывают -куда бежать , что покупать- продавать, но коллеги не колются , ибо сами в панике .)))) 

" Не зупиняйтесь ".с )))

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Дякую, в мене інтернет стабільний, подивлюсь.
А чому в цивілізованій Європі так лякає редемпшн? В них там це обкладається податком? Так? Я вгадав? 😉
Кляті кровососи )))

Мабуть ми трохи про різні речі говоримо. Бо я мав на увазі ситуацію коли у вас є наприклад тезер, а вам потрібні готівкові євро. Тобто не дуже біла схема. Але за додатковий відсоток то все може вам і на рахунок прийти у якийсь місцевий райфайзен. А як там в світі рожевих поні, то я некомпетентний.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тож бігати туди-сюди з тачкою металу, недоумкуватість і відвага ... нехай молоді так розважаються. :crazy: 

Ви зараз Серджіо якось неоднозначно згадали :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

20 хвилин тому, kkost сказав:

Але б з цікавістю подивився

Як я завжди казав дітям, ніхто не повинен знати скільки у вас грошей, де ви їх берете і куди витрачаєте )

Тепер навіть я не знаю скільки у цих гівнюків і де заникано :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, kkost сказав:

Мабуть ми трохи про різні речі говоримо. Бо я мав на увазі ситуацію коли у вас є наприклад тезер, а вам потрібні готівкові євро. Тобто не дуже біла схема. Але за додатковий відсоток то все може вам і на рахунок прийти у якийсь місцевий райфайзен. А як там в світі рожевих поні, то я некомпетентний.

Якщо потрібна готівка то навіщо на рахунок? Кажуть що дніпровські євреї за малий відсоток вам одразу готівку привезуть куди скажете)

Посилання на коментар

9 хвилин тому, kkost сказав:

Нормальна біла схема, як на мене: не цигани ж привозять)))
"Там всі так роблять", але то на форумах не обговорюють - європейські гроші люблять тишу 😉
З PAXGOLD теж облом: "11.4. After your Account has been funded with PAXG, you will be given the option to redeem the PAXG tokens into Allocated Gold, as follows:  You must redeem a minimum of 430 PAXG tokens plus the fee set forth in the Paxos User Guide, per London Good Delivery gold bar. "

Вхід до клубу тільки заможним :pardon:
Іноді трошки сумно буває жити бідним та здоровим :lol:)))

Тож раз з грошима облом, можна про політику: що там за день начудив наш главпідор? 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Вхід до клубу тільки заможним

Ну якби для кожного обсягу свої інструменти. Все ж легко рахується...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Якщо потрібна готівка то навіщо на рахунок? Кажуть що дніпровські євреї за малий відсоток вам одразу готівку привезуть куди скажете)

Все правильно. У своєму попередньому повідомлені я саме таку ситуацію і мав на увазі. Але пан Дмитро почав говорити про якісь податки. То вже після цього я й писав про гроші на рахунок

Посилання на коментар

Тільки що, kkost сказав:

Все правильно. У своєму попередньому повідомлені я саме таку ситуацію і мав на увазі. Але пан Дмитро почав говорити про якісь податки. То вже після цього я й писав про гроші на рахунок

То він намагається в правовому полі залишатися думаючи що сплата податків додасть в карму :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kkost сказав:

Тю, я ж в Україні сплачую трошки податків, вже звик :) 
То богаті можуть собі дозволити не сплачувати, але мені так не буде)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

То він намагається в правовому полі залишатися думаючи що сплата податків додасть в карму :lol:

Вважаю, що в правовому полі тре завжди залишатися. Але при чому тут податки?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kkost сказав:

Вважаю, що в правовому полі тре завжди залишатися. Але при чому тут податки?

Дотепно)

Посилання на коментар

Тю, я ж в Україні сплачую трошки податків, вже звик :) 

все мы немного лошади (с)

Посилання на коментар

ua.news/ua/world/rada-es-ukhvalila-zakon-pro-skorochennia-vikidiv-na-90-do-2040-roku

Тут я довго думав і так і не придумав. Завтра буду ще думати...

Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

Просто в мене є авто і всякий інший мотлох, ще й кілька цеглин.
Ну і мозків трошки більше, ніж у деяких дядьків при владі, які кожен рік схови своїх бабусь по селах знаходять 😁
Я ще бачив "схЄму" коли майно на жінку оформлюють :lol:))))

Посилання на коментар

Просто в мене є авто і всякий інший мотлох, ще й кілька цеглин.
Ну і мозків трошки більше, ніж у деяких дядьків при владі, які кожен рік схови своїх бабусь по селах знаходять 😁
Я ще бачив "схему" коли майно на жінку оформляють :lol:))))

Ну тут теж деякі дуже розумні хати та машини купують на гроші позичені в "делаверських" компаній. На моє питання - А чи є в вас документи про погашення того займу?, на мене як на дебіла подивилися. Аж ніяково стало.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...