sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 минут назад, DimaF сказал: Лучше бы сказал где пару стиралок подрезать можно!?) Як раз зранку забрав, білоруську-Атлант, в багажнику лежить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: ... ні куя не робити... Не брешіть, я в робочий час будинок побудував. 😏 А ось за будівництво гаража з басіком в робочий час, мене вже з іншої роботи звільнили. Значить сидіти в робочий час, Ютубчики дивитись, нігти пиляти і тп куйньою займатись можна, а чимсь корисним займатись ні?! зараз навіть в держконторах все важче трутнів утримувати - зимою цегляні коробки нема можливості опалювати, щоб старі бляді свої фікуси вирощували і косинки розкладали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, MaxS сказал: зараз навіть в держконторах все важче трутнів утримувати - зимою цегляні коробки нема можливості опалювати, щоб старі бляді свої фікуси вирощували і косинки розкладали. В дружини файно було, коли на початку лютого блекаути були,начальство казало, якщо світла зранку немає, на роботу не виходити. Оплачувано звісно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Сижу. В вже двічі той самий ТЦКашник бусик поруч проїжджав, бачу в середині бугаї в чорному. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Як раз зранку забрав, білоруську-Атлант, в багажнику лежить. 1 хвилину тому, sergio сказав: Сижу. В вже двічі той самий ТЦКашник бусик поруч проїжджав, бачу в середині бугаї в чорному. можливо у них план по набору диверсантів в ССО? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Сижу. В вже двічі той самий ТЦКашник бусик поруч проїжджав, бачу в середині бугаї в чорному. Та ви б самі вже в ТЦК на роботу влаштувалися. Бо судячи з того, як ви сам стіралки з холодильниками тягаєте, то ви ще той бугай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, MaxS сказал: можливо у них план по набору диверсантів в ССО? Я надихав, щоб вікна не прозорі були. Заводське тонування слабувате. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 хвилин тому, sergio сказав: Маєте зв*язки?! В ПП. 😎 Воно вам не треба. Це ж рідний Львів треба буде покинути, в Київ переїхати. І хто тоді у Львові стіралки з холодильниками утилізовуватиме? Я не можу піти на такий злочин проти екології Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Та ви б самі вже в ТЦК на роботу влаштувалися. Бо судячи з того, як ви сам стіралки з холодильниками тягаєте, то ви ще той бугай Та яке. Все болить. Лікар казав не більше 3 кг можна піднімати. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Воно вам не треба. Це ж рідний Львів треба буде покинути, в Київ переїхати. І хто тоді у Львові стіралки з холодильниками утилізовуватиме? Я не можу піти на такий злочин проти екології Куєв не моє.Як була діра при совку, так і лишилась. Пи. Си. Техніку сюди здавати, якщо що. city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/ponad-1000-kg-nespravnoji-pobutovoji-tekhniki-lvivspetskomuntrans-vidpraviv-na-pererobku/ Бля клоуны одна тонна за два місяці. 😳 В мене бувало, за тиждень майже стільки. Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Пи. Си. Техніку сюди здавати, якщо що. city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/ponad-1000-kg-nespravnoji-pobutovoji-tekhniki-lvivspetskomuntrans-vidpraviv-na-pererobku/ То не моє, давайте домовимося, ви не пишете код, а я не торгую сємєчками не здаю стіралки з холодильниками на мідь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: То не моє, давайте домовимося, ви не пишете код, а я не торгую сємєчками не здаю стіралки з холодильниками на мідь Останній раз, я писав код на калькуляторі МК-61 на уроці інформатики в 11 му класі. 92/93 навчальний рік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 хвилини тому, sergio сказав: Та яке. Все болить. Лікар казав не більше 3 кг можна піднімати. 😏 Та не прибідняйтесь. Я, канєшно, тоже крупний кіт, сто вісімсят плюс сантиметрів зросту і дев'яносто кіло живої ваги, але холодильники з стіралками сам би тягати не здужав Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: Останній раз, я писав код на калькуляторі МК-61 на уроці інформатики в 11 му класі. 92/93 навчальний рік. В мене МК-53 був, з нього і почалося моє програмування:) Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та не прибідняйтесь. Я, канєшно, тоже крупний кіт, сто вісімсят плюс сантиметрів зросту і дев'яносто кіло живої ваги, але холодильники з стіралками сам би тягати не здужав Ріст десь ваш, а біцух на 20 кіля більше💪 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: В мене МК-53 був, з нього і почалося моє програмування:) В мене до того ще на ПК-01Львів., що якраз в кінці 80-х почали виготовляти на 125 му заводі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 годин тому, 7351 сказав: www.work.ua/jobs/5850353/ Це одна хвилина пошуку... Работа преимущественно на выезде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 годин тому, 7351 сказав: Саме цим держава стимулює національного виробника, Какой идиот... Где, когда был произведена последняя легковушка в Украине... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, sergio сказав: Мда, до ФОПа працевлаштовуватись таке собі. (, На паркані теж пишуть) Один предлагал мне 50. Потом оказалось электрик, механик, наладчик, инженер Кипра, электронщик , программист( Контроллеры)и все в одном лице. Без официального оформления черным налом. Оборудование не обслуживалось два года. Со своим инструментом, тестером, осциллографом, ноутбуком. Ездить за 50 км своей машиной. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В структурі НГУ сформовані нові підрозділи, наказ підписано - Клименко | УНН share.google/akd8dEFolcIkEuvit Альтернативна армія чи як сс у німців було? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, sergio сказав: По самому досвіду скажу, що краще працювати в великих конторах, бажано державних з розмитими посадовими обов"язками. А то оголошення скоріш за все замануха. По факту, :" Поробіть три місяці безкоштовно, а ми подивис'мось. " Реально месяц на испытательном сроке за 17 000. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, ks6 сказав: Там все просто. Небольшой сервисный центр по ремонту бытовой техники. Предлагается сделка, процент от выполненной работы. Те цифры ниочем. Что бы тот полтинник заработать нужно наверное кассу на 150 не считая запасных деталей. Думаю просто нет объемов на такие цифры, это при совке телевизоры раз в месяц ломались. Замануха и лохотрон. Большие компании больше 30 не платят, официально 15. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, ks6 сказав: Не сомневаюсь. Все упирается в цену ремонта и затраченному времени. По простому, есть хороший знакомый, имеет свое небольшое СТО на три бокса. Территория своя, не аренда. Проблема с персоналом. Всегда работали пятьдесят на пятьдесят. Мастер хочет двушку за восемь часов, а это малореально. Обычно штука, полторы. Повышать цены не вариант, конкуренция. А крупные и средние предприятия подняли зарплаты, причем белые. И когда раньше молодежь с удовольствием крутила гайки, получая больше чем на каком либо заводе, то сейчас это поменялось. Заехал отрегулировать газ . 1000 гр за час работы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, Vinsol2009 сказал: Реально месяц на испытательном сроке за 17 000. А потом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, ks6 сказав: Там все просто. Небольшой сервисный центр по ремонту бытовой техники. Предлагается сделка, процент от выполненной работы. Те цифры ниочем. Что бы тот полтинник заработать нужно наверное кассу на 150 не считая запасных деталей. Думаю просто нет объемов на такие цифры, это при совке телевизоры раз в месяц ломались. 50 штук реально для Києва по сьогоднішним цінам, на рахунок Харківа не знаю. Зарплата майстра 40-50 відсотків від роботи. Сам колись давно був у цьому бізнесі:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз