Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Баран чи що. Та я й так знаю що капаци проти щоб їх звідси вибивали, адін народ вся фігня. Не адін нет не один народ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, Дощ сказав: А мені не пох на кацапів, чим менше їх - тим більше нас. Будують ті, хто може будувати, а кацапи лише окупують і будують кацапію, не Україну Я взагалі не знаю про що сперечатись - всі, абсолютно всі дії у нас направлені на знищення всього кацапського, що в умовах війни по іншому й бути не може. Що вам не подобається? Ви ж нібито офіцер. Маєте освіту. Прості питання - Що будуєте? Хто будує? Яка мета? А всі ваші попередні дописи у дусі звіту з 20 з"їзду КПРС. Змінено 1 година тому користувачем kkost Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, kkost сказав: Ви ж нібито офіцер. Маєте освіту. Прості питання - Що будуєте? Хто будує? Яка мета? А всі ваші попередні дописи у дусі звіцтів з 20 з"їзду КПРС Чого ви до мене причепитись? Я свою думку сказав, хочете кацапське - хочіть, але його буде все менше і менше, кінцева мета - щоб ви його не було зовсім, а все було Україна і світ. А кацапи - в кацапії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому кто там строит...ванька лежащий на русской печи возомнил себя иванком и пытается повелевать))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Чого ви до мене причепитись? Я свою думку сказав, хочете кацапське - хочіть, але його буде все менше і менше, кінцева мета - щоб ви його не було зовсім, а все було Україна і світ. А кацапи - в кацапії Я не чиплявся до вас. Хтів взнати що будуєте? І де у тій будові місце звичайній людині? А те що ви робите у діскусії - розбирають ще на першому курсі більш менш пристойного вузу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якщо ви думаєте що без кацапів і кацапського не можна прожити - ви помиляєтесь, поляки живуть, французи живуть, німці живуть, та весь світ живе - і ми проживемо, що там такого цінного? Сука, як на кацапський форум потрапив 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Дощ сказал: але його буде все менше і менше и в тоже время украинского в той же пропорции так же будет меньше Цитата кінцева мета - щоб ви його не було зовсім и далее в той же пропорции...земли тут такие, без многоязычия и воли народ вымрет или будет истреблен...я не шучу и в итоге Ваше мнение-цель получается деградация и самоубийство Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Так, все, йдіть геть, на якийсь севінфо і там надрочуйте хто що будує 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Дощ сказав: Якщо ви думаєте що без кацапів і кацапського не можна прожити - ви помиляєтесь, поляки живуть, французи живуть, німці живуть, та весь світ живе - і ми проживемо, що там такого цінного? Сука, як на кацапський форум потрапив Якщо склероз мені не зраджує - це називається підміна понять. Я питав геть про інше. Якщо у вас теж склероз, можу ще раз повторити - Що будуєте? Хто ці МИ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Так, все, йдіть геть, на якийсь севінфо і там надрочуйте хто що будує Не кажіть що мені робити, і я не скажу куди вам йти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, kkost сказав: Якщо склероз мені не зраджує - це називається підміна понять. Я питав геть про інше. Якщо у вас теж склероз, можу ще раз повторити - Що будуєте? Хто ці МИ? У мене склероз Я сказав що сказав, додати не маю що, дозволяю за мене щось додумати, написати і потім з цим сперечатись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, kkost сказав: Не кажіть що мені робити, і я не скажу куди вам йти. Я не казав що вам робити, а відправив по конкретній адресі Це не пропозиція, а напрямок руху 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 52 минуты назад, Дощ сказал: важливо все - мова, віра, стяг і навіть зовнішній вигляд. Неважливо лише неукраїнцям Так прочти в поиске, что : мова- руська, стяг- руський, герб- руський. Только с верой украинцев не понятно, но судя по массовке , то : православная , еврейско- ветхозаветная или идолам государственным поклоняются. Сказанное в Пересопницком Евангелии не исполняют , и кланяются попам , пастырям и идолам . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: У мене склероз Я сказав що сказав, додати не маю що, дозволяю за мене щось додумати, написати і потім з цим сперечатись За те що ви робите кожен день - щира повага. За те що ви пишете тут - не маю слів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ти бач як накинулись, як вороння Рибак я знаю ви вільна людина, нікому не кланяєтесь. Всі зеки вважають себе вільними, навіть в буцегарні вільні, і релігія відповідна, вільна. Але в мене інша релігія, я зеків не вважаю взірцем суспільства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 35 минут назад, Дощ сказал: Ми будуємо Україну без кацапів. Ось, в принципі, все. Нема чого додати А ви хочете Україну з кацапами? Что ты лично построил для общества или себя за время своего существования ? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, kkost сказав: За те що ви робите кожен день - щира повага. За те що ви пишете тут - не маю слів. Так а нафіг ви це мені пишете? Зайшов написав своє, тепер відгавкуюсь від латентних кацапів. Я лиш вказав як воно є: російські сайти закриті, музика фільми заборонені, все російське в опалі, його буде щораз менше, розетка викинула російську - це фундаментальна річ, коли піонер і монстр бізнесу відмовився, читай: від кривавих грошей. Далі буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Ти бач як накинулись, як вороння Рибак я знаю ви вільна людина, нікому не кланяєтесь. Всі зеки вважають себе вільними, навіть в буцегарні вільні, і релігія відповідна, вільна. Але в мене інша релігія, я зеків не вважаю взірцем суспільства Твоя религия - рабская , что тебе прикажет твой начальник , то ты и обязан делать . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Что ты лично построил для общества или себя за время своего существования ? Іді нах уй Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Так а нафіг ви це мені пишете? Зайшов написав своє, тепер відгавкуюсь від латентних кацапів. Я лиш вказав як воно є: російські сайти закриті, музика фільми заборонені, все російське в опалі, його буде щораз менше, розетка викинула російську - це фундаментальна річ, коли піонер і монстр бізнесу відмовився, читай: від кривавих грошей. Далі буде и науку...ту же таблицу Менделеева нафиг!!!🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Так а нафіг ви це мені пишете? Зайшов написав своє, тепер відгавкуюсь від латентних кацапів. Я лиш вказав як воно є: російські сайти закриті, музика фільми заборонені, все російське в опалі, його буде щораз менше, розетка викинула російську - це фундаментальна річ, коли піонер і монстр бізнесу відмовився, читай: від кривавих грошей. Далі буде От ви впертий))) Я ж тільки -за. Питання в іншому, в цьому вашому - далі буде. Що саме? Що саме далі буде? Що будуєте? Чи як завжди - весь мир до основанья мы разрушим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Дощ сказал: Іді Ты опять из своего погреба- бункера вылез форумчан посмешить . У тебя это получается :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, Canton сказав: Консервацию готовим - ядерку сбивать... Та щось ця ядерка нафіга не працює, а якщо в Ірану була/є ядерна бомба? І де вони з нею? Так само як в ПК - є немає - чим допоможе? Або в кацапів - вона якби ж, але це не заважає бомбити брянськ, чи деінде Ну хіба що є впевненість що ядеркою не бомбитимуть, ось і все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, kkost сказав: От ви впертий))) Я ж тільки -за. Питання в іншому, в цьому вашому - далі буде. Що саме? Що саме далі буде? Що будуєте? Чи як завжди - весь мир до основанья мы разрушим? Далі буде менше кацапського - щонеясно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: и науку...ту же таблицу Менделеева нафиг!!!🤣 Якжеж вам та кацапія та серцю мила... Почепіть собі ту таблицю на шию і ходіть з нею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз