Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Дощ сказал:

Баран чи що. Та я й так знаю що капаци проти щоб їх звідси вибивали, адін народ вся фігня. Не адін

нет не один народ...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, Дощ сказав:

А мені не пох на кацапів, чим менше їх - тим більше нас.

Будують ті, хто може будувати, а кацапи  лише окупують і будують кацапію, не Україну

Я взагалі не знаю про що сперечатись - всі, абсолютно всі дії у нас направлені на знищення всього кацапського, що в умовах війни по іншому й бути не може. Що вам не подобається?

Ви ж нібито офіцер. Маєте освіту. Прості питання - Що будуєте? Хто будує? Яка мета? А всі ваші попередні дописи у дусі звіту з 20 з"їзду КПРС. 

Змінено користувачем kkost
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kkost сказав:

Ви ж нібито офіцер. Маєте освіту. Прості питання - Що будуєте? Хто будує? Яка мета? А всі ваші попередні дописи у дусі звіцтів з 20 з"їзду КПРС

Чого ви до мене причепитись? Я свою думку сказав, хочете кацапське - хочіть, але його буде все менше і менше, кінцева мета - щоб  ви його не було зовсім, а все було Україна і світ.  А кацапи - в кацапії

Посилання на коментар

кто там строит...ванька лежащий на русской печи возомнил себя иванком и пытается повелевать)))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Дощ сказав:

Чого ви до мене причепитись? Я свою думку сказав, хочете кацапське - хочіть, але його буде все менше і менше, кінцева мета - щоб  ви його не було зовсім, а все було Україна і світ.  А кацапи - в кацапії

Я не чиплявся до вас. Хтів взнати що будуєте? І де у тій будові місце звичайній людині? А те що ви робите у діскусії - розбирають ще на першому курсі більш менш пристойного вузу.

Посилання на коментар

Якщо ви думаєте що без кацапів і кацапського не можна прожити - ви помиляєтесь, поляки живуть, французи живуть, німці живуть, та весь світ живе - і ми проживемо, що там такого цінного?

Сука, як на кацапський форум потрапив

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

але його буде все менше і менше

и в тоже время украинского в той же пропорции так же будет меньше

Цитата

кінцева мета - щоб  ви його не було зовсім

и далее в той же пропорции...земли тут такие, без многоязычия и воли народ вымрет или будет истреблен...я не шучу

и в итоге Ваше мнение-цель получается деградация и самоубийство

Посилання на коментар

Так, все, йдіть геть, на якийсь севінфо і там надрочуйте хто що будує

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, Дощ сказав:

Якщо ви думаєте що без кацапів і кацапського не можна прожити - ви помиляєтесь, поляки живуть, французи живуть, німці живуть, та весь світ живе - і ми проживемо, що там такого цінного?

Сука, як на кацапський форум потрапив

Якщо склероз мені не зраджує - це називається підміна понять. Я питав геть про інше. Якщо у вас теж склероз, можу ще раз повторити - Що будуєте? Хто ці МИ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Так, все, йдіть геть, на якийсь севінфо і там надрочуйте хто що будує

Не кажіть що мені робити, і я не скажу куди вам йти.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kkost сказав:

Якщо склероз мені не зраджує - це називається підміна понять. Я питав геть про інше. Якщо у вас теж склероз, можу ще раз повторити - Що будуєте? Хто ці МИ?

У мене склероз 

Я сказав що сказав, додати не маю що, дозволяю за мене щось додумати, написати і потім з цим сперечатись

Посилання на коментар

3 хвилини тому, kkost сказав:

Не кажіть що мені робити, і я не скажу куди вам йти.

Я не казав що вам робити, а відправив по конкретній адресі Це не пропозиція, а напрямок руху

• Хаха 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, Дощ сказал:

важливо все - мова, віра, стяг і навіть зовнішній вигляд. Неважливо лише неукраїнцям

Так прочти в поиске, что :

мова- руська, стяг- руський, герб- руський. 

Только с верой  украинцев не понятно,  но судя по массовке , то : православная  , еврейско- ветхозаветная или идолам государственным поклоняются.  Сказанное  в  Пересопницком  Евангелии  не исполняют , и кланяются попам , пастырям и идолам .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

У мене склероз 

Я сказав що сказав, додати не маю що, дозволяю за мене щось додумати, написати і потім з цим сперечатись

За те що ви робите кожен день - щира повага. За те що ви пишете тут - не маю слів.

Посилання на коментар

Ти бач як накинулись, як вороння

Рибак я знаю ви вільна людина, нікому не кланяєтесь. Всі зеки вважають себе вільними, навіть в буцегарні вільні, і релігія відповідна, вільна. Але в мене інша релігія, я зеків не вважаю взірцем суспільства 

Посилання на коментар

35 минут назад, Дощ сказал:

Ми будуємо Україну без кацапів. Ось, в принципі, все. Нема чого додати 

А ви хочете Україну з кацапами? 

Что ты лично построил для общества или себя  за время своего существования  ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kkost сказав:

За те що ви робите кожен день - щира повага. За те що ви пишете тут - не маю слів.

Так а нафіг ви це мені пишете? Зайшов написав своє, тепер відгавкуюсь від латентних кацапів. Я лиш вказав як воно є: російські сайти закриті, музика фільми заборонені, все російське в опалі, його буде щораз менше, розетка викинула російську - це фундаментальна річ, коли піонер і монстр бізнесу відмовився, читай: від кривавих грошей. Далі буде

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

Ти бач як накинулись, як вороння

Рибак я знаю ви вільна людина, нікому не кланяєтесь. Всі зеки вважають себе вільними, навіть в буцегарні вільні, і релігія відповідна, вільна. Але в мене інша релігія, я зеків не вважаю взірцем суспільства 

Твоя религия - рабская , что тебе прикажет  твой начальник , то ты и обязан делать .

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Что ты лично построил для общества или себя  за время своего существования  ?

Іді нах уй

Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

Так а нафіг ви це мені пишете? Зайшов написав своє, тепер відгавкуюсь від латентних кацапів. Я лиш вказав як воно є: російські сайти закриті, музика фільми заборонені, все російське в опалі, його буде щораз менше, розетка викинула російську - це фундаментальна річ, коли піонер і монстр бізнесу відмовився, читай: від кривавих грошей. Далі буде

и науку...ту же таблицу Менделеева нафиг!!!🤣

Посилання на коментар

От ви впертий))) Я ж тільки -за. Питання в іншому, в цьому вашому - далі буде. Що саме? Що саме далі буде? Що будуєте? Чи як завжди - весь мир до основанья мы разрушим?

Посилання на коментар

Только что, Дощ сказал:

Іді 

Ты опять из своего погреба- бункера  вылез форумчан посмешить . 

У тебя это получается :))

Посилання на коментар

9 годин тому, Canton сказав:

Консервацию готовим - ядерку сбивать...

Та щось ця ядерка нафіга не працює, а якщо в Ірану була/є ядерна бомба? І де вони з нею?

Так само як в ПК - є немає - чим допоможе?

Або в кацапів - вона якби ж, але це не заважає бомбити брянськ, чи деінде

Ну хіба що є впевненість що ядеркою не бомбитимуть, ось і все

Посилання на коментар

3 хвилини тому, kkost сказав:

От ви впертий))) Я ж тільки -за. Питання в іншому, в цьому вашому - далі буде. Що саме? Що саме далі буде? Що будуєте? Чи як завжди - весь мир до основанья мы разрушим?

Далі буде менше кацапського - щонеясно?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

и науку...ту же таблицу Менделеева нафиг!!!🤣

Якжеж вам та кацапія та серцю мила... Почепіть собі ту таблицю на шию і ходіть з нею

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...