7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому ssu.gov.ua/novyny/sbu-vlashtuvala-rezultatyvne-poliuvannia-v-krymu-urazheno-3-korabli-rls-i-lohistyku-voroha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 20 минут назад, Canton сказал: Подполковник армии РФ «Предварительно стрелок — Дмитрий Васильченков, бывший военнослужащий ВСУ. Служил до 2004 года в Донецкой области (254-я мотострелковая дивизия, батальон обеспечения), затем ушёл в запас. После 2022 года снова проходил службу в украинской армии.» Змінено 3 години тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 31 минуту назад, karbo сказал: Дебіле, з тобою радянські вчителі не справились пишаюся тим , що радянські кампрачікоси зі мною не впоралися Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 минут назад, Бармалей сказал: он прав, в том контексте правильно - дива))) моё имхо, я ведь не языковед та й він , не вчитель , а кампрачікос Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: пишаюся тим , що радянські кампрачікоси зі мною не впоралися Та хто з таким кретином справиться? Лише патологоанатом 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 минут назад, karbo сказал: Не філолог аби не кампрачікос Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Слова "чудо" та "диво" в українській мові мають схоже значення, але використовуються в різних контекстах. Давайте розглянемо їх детальніше. ## Чудо 1. **Значення**: "Чудо" зазвичай означає щось неймовірне, те, що порушує звичні закони природи або людських очікувань. Це може бути явище, яке викликає захоплення або дивування. 2. **Приклади вживання**: - "Це справжнє чудо — як він зміг це зробити!" - "Чудеса відбуваються, коли ми їх найменше очікуємо." 3. **Контекст**: Часто використовується в релігійному або магічному контексті, наприклад, "чудо в релігійних текстах". ## Диво 1. **Значення**: "Диво" теж означає щось незвичайне, але частіше використовується для опису вражаючих явищ, предметів або ситуацій, які викликають захоплення. 2. **Приклади вживання**: - "Це просто диво, як природа створила такі красиві гори." - "Які диво-багаті фарби у вашому малюнку!" 3. **Контекст**: Часто вживається в літературі, мистецтві або у звичайних розмовах для вираження емоційного захвату. ## Підсумок - **"Чудо"** акцентує на неймовірності і порушенні звичних законів, має релігійний відтінок. - **"Диво"** вказує на естетичне або емоційне захоплення, більше стосується красивих або величних речей. Сподіваюся, це пояснення допоможе вам краще зрозуміти різницю між цими словами! Якщо у вас є ще питання, не соромтеся запитати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 минут назад, karbo сказал: Не філолог, але своїх три копійки вставиш 😂 нет, я правильно написал, есть различия в этих понятиях))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому фух...не циферный...а то схожие чем то судьбы))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому плохо, что люди погибли...хорошо что стрелка правильно обезвредили, но плохо, что причины срыва не установить теперь (имхо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: нет, я правильно написал, есть различия в этих понятиях))) Та ні, ти заперечив правильність мого використання в користь цього, з ким і радянські вчителі не справились 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, karbo сказал: Та ні, ти заперечив правильність мого використання в користь цього, з ким і радянські вчителі не справились 😂 прости, но тут ничего личного...я за истину и реальность, какова бы она не была Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: прости, но тут ничего личного...я за истину и реальность, какова бы она не была І ти промахнувся з встановленням істини))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 часа назад, Скромный прораб сказал: Еврейский гетьман не доволен, мало( Тепер зрозуміло, чому цього рашиста тут не банять. У нього з модерами спільне відношення до Зелі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 минут назад, Бармалей сказал: плохо, что люди погибли...хорошо что стрелка правильно обезвредили, но плохо, что причины срыва не установить теперь (имхо) та берете скромного прораба й допитуєте як слід Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, karbo сказал: І ти промахнувся з встановленням істини))) нет)) использование слова чуда это суржик, а дива - реальность мовы (имхо, как и писал, я ведь не языковед) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, ashim1990 сказал: Тепер зрозуміло, чому цього рашиста тут не банять. У нього з модерами спільне відношення до Зелі. У меня такое же отношение к Порошенко, к Бездомному, к тебе… Мне на вас всех пох. Вы все другу друга, рано или поздно сожрете, перестреляете или передушите, а я буду наблюдать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, ashim1990 сказал: Тепер зрозуміло, чому цього рашиста тут не банять. У нього з модерами спільне відношення до Зелі. просто цей представник коліна ізраілева - топікстартер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: та берете скромного прораба й допитуєте як слід Мордве слово не давали, пшёл вон! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Скромный прораб сказал: У меня такое же отношение к Порошенко, к Бездомному, к тебе… Мне на вас всех пох. Вы все другу друга, рано или поздно сожрете, перестреляете или передушите, а я буду наблюдать) не дождетесь (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Бездомный сказал: просто цей представник коліна ізраілева - топікстартер А еще говорил, что советские учителя тебя ничему не научили) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: не дождетесь (с) Уже, Алёша) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: та берете скромного прораба й допитуєте як слід не делайте из него демона...каждый из нас, в этой теме или в мире - специфичен...и он не настолько, как пытаетесь показать а вообще, пограничное состояние присуще каждому и как среагирует человек в момент, даже самый добрый, воспитанный и хороший - не известно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Бармалей сказав: нет)) использование слова чуда это суржик, а дива - реальность мовы (имхо, как и писал, я ведь не языковед) Ахаха Слово чудо вже суржик 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Ахаха Слово чудо вже суржик 😂 в том контексте - да))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз