7351 Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня ssu.gov.ua/novyny/sbu-vlashtuvala-rezultatyvne-poliuvannia-v-krymu-urazheno-3-korabli-rls-i-lohistyku-voroha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 20 минут назад, Canton сказал: Подполковник армии РФ «Предварительно стрелок — Дмитрий Васильченков, бывший военнослужащий ВСУ. Служил до 2004 года в Донецкой области (254-я мотострелковая дивизия, батальон обеспечения), затем ушёл в запас. После 2022 года снова проходил службу в украинской армии.» Змінено 18 квітня користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 7 часов назад, karbo сказал: Дебіле, з тобою радянські вчителі не справились пишаюся тим , що радянські компрачікоси свідомості зі мною не впоралися Змінено 19 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 7 часов назад, Бармалей сказал: он прав, в том контексте правильно - дива))) моё имхо, я ведь не языковед та й він , не вчитель , а компрачікос Змінено 19 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: пишаюся тим , що радянські кампрачікоси зі мною не впоралися Та хто з таким кретином справиться? Лише патологоанатом 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 7 часов назад, karbo сказал: Не філолог аби не компрачікос Змінено 19 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня Слова "чудо" та "диво" в українській мові мають схоже значення, але використовуються в різних контекстах. Давайте розглянемо їх детальніше. ## Чудо 1. **Значення**: "Чудо" зазвичай означає щось неймовірне, те, що порушує звичні закони природи або людських очікувань. Це може бути явище, яке викликає захоплення або дивування. 2. **Приклади вживання**: - "Це справжнє чудо — як він зміг це зробити!" - "Чудеса відбуваються, коли ми їх найменше очікуємо." 3. **Контекст**: Часто використовується в релігійному або магічному контексті, наприклад, "чудо в релігійних текстах". ## Диво 1. **Значення**: "Диво" теж означає щось незвичайне, але частіше використовується для опису вражаючих явищ, предметів або ситуацій, які викликають захоплення. 2. **Приклади вживання**: - "Це просто диво, як природа створила такі красиві гори." - "Які диво-багаті фарби у вашому малюнку!" 3. **Контекст**: Часто вживається в літературі, мистецтві або у звичайних розмовах для вираження емоційного захвату. ## Підсумок - **"Чудо"** акцентує на неймовірності і порушенні звичних законів, має релігійний відтінок. - **"Диво"** вказує на естетичне або емоційне захоплення, більше стосується красивих або величних речей. Сподіваюся, це пояснення допоможе вам краще зрозуміти різницю між цими словами! Якщо у вас є ще питання, не соромтеся запитати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 12 минут назад, karbo сказал: Не філолог, але своїх три копійки вставиш 😂 нет, я правильно написал, есть различия в этих понятиях))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня фух...не циферный...а то схожие чем то судьбы))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня плохо, что люди погибли...хорошо что стрелка правильно обезвредили, но плохо, что причины срыва не установить теперь (имхо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 3 хвилини тому, Бармалей сказав: нет, я правильно написал, есть различия в этих понятиях))) Та ні, ти заперечив правильність мого використання в користь цього, з ким і радянські вчителі не справились 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня Только что, karbo сказал: Та ні, ти заперечив правильність мого використання в користь цього, з ким і радянські вчителі не справились 😂 прости, но тут ничего личного...я за истину и реальность, какова бы она не была Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 хвилину тому, Бармалей сказав: прости, но тут ничего личного...я за истину и реальность, какова бы она не была І ти промахнувся з встановленням істини))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 3 часа назад, Скромный прораб сказал: Еврейский гетьман не доволен, мало( Тепер зрозуміло, чому цього рашиста тут не банять. У нього з модерами спільне відношення до Зелі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 10 минут назад, Бармалей сказал: плохо, что люди погибли...хорошо что стрелка правильно обезвредили, но плохо, что причины срыва не установить теперь (имхо) та берете скромного прораба й допитуєте як слід Змінено 18 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 4 минуты назад, karbo сказал: І ти промахнувся з встановленням істини))) нет)) использование слова чуда это суржик, а дива - реальность мовы (имхо, как и писал, я ведь не языковед) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 минуту назад, ashim1990 сказал: Тепер зрозуміло, чому цього рашиста тут не банять. У нього з модерами спільне відношення до Зелі. У меня такое же отношение к Порошенко, к Бездомному, к тебе… Мне на вас всех пох. Вы все другу друга, рано или поздно сожрете, перестреляете или передушите, а я буду наблюдать) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 4 минуты назад, ashim1990 сказал: Тепер зрозуміло, чому цього рашиста тут не банять. У нього з модерами спільне відношення до Зелі. просто цей представник коліна ізраілева - топікстартер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 минуту назад, Бездомный сказал: та берете скромного прораба й допитуєте як слід Мордве слово не давали, пшёл вон! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня Только что, Скромный прораб сказал: У меня такое же отношение к Порошенко, к Бездомному, к тебе… Мне на вас всех пох. Вы все другу друга, рано или поздно сожрете, перестреляете или передушите, а я буду наблюдать) не дождетесь (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня Только что, Бездомный сказал: просто цей представник коліна ізраілева - топікстартер А еще говорил, что советские учителя тебя ничему не научили) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 минуту назад, Бездомный сказал: не дождетесь (с) Уже, Алёша) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 минуту назад, Бездомный сказал: та берете скромного прораба й допитуєте як слід не делайте из него демона...каждый из нас, в этой теме или в мире - специфичен...и он не настолько, как пытаетесь показать а вообще, пограничное состояние присуще каждому и как среагирует человек в момент, даже самый добрый, воспитанный и хороший - не известно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 4 хвилини тому, Бармалей сказав: нет)) использование слова чуда это суржик, а дива - реальность мовы (имхо, как и писал, я ведь не языковед) Ахаха Слово чудо вже суржик 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 минуту назад, karbo сказал: Ахаха Слово чудо вже суржик 😂 в том контексте - да))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз