рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 36 минут назад, karlito сказал: — Фімо! Ти справжній невдаха! Скільки років ти живеш за мій рахунок, у моїй квартирі... Не дав мені за все життя ні копійки... Я тебе годую, одягаю, обпираю, по всяких курортах тягаю і ще в ліжко з тобою лягаю! А ти цілими днями лежиш на дивані!!! — Сарочко, і ти після всього цього називаєш мене невдахою? )) Это если бы , например, я назвал политрука ( или например номерного) тормозом или дебилом, то он бы мог парировать : " кто , я тормоз? У меня все отлично, я жив и здоров и дети мои живы и здоровы. " . Именно так часто и происходит с народом и властью , когда народ считает действия власти - дебильными. У них ( политрука и власти ) все хорошо( пока) , в отличии от народа . Но так будет не всегда . и так не было всегда ! ..вот и весь ихний детерминизм :))) Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому (змінено) 10 часов назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DYpqa4qNTas/ По перше може бути тцкашна підстава. По друге завдяки πιдарам з кабміну, які заборонили експорт брухту, ціни впали до 2-3грн/кг. Той москаль нехай тону важить, але поставлять засор 20-30%, буде чистими 750 кг. За двущку звиздувати в її село, причому на вантажівці з маніпулятором?! Хочаб бензин відіб"ється?! В Польщі зараз ціна 0,9-1 зл Тобто 10, 5-12 грн/кг зовсім інша справа. Пи. Си. Вчора дивився одного польского блогера,, що теж розбором техніків займається. Ну і збирає попутно баночкі з під пива, дик каже, що, як ввели заставу вартість 50 грошів за банку, тяжко стало, щось знайти, а раз взагалі бійку бачив під смітником з-за тих баночок. (Прям, як в дитинстві коли ми з другом збирали пляшки і була одна хороша точка, яку цинкувала ще одна бабка, і коли ми одного разу виходили в неї з під носа досить багато пляшок кинула в нас своєю палицею😎) Ось, як треба. Чувак вже декілька років живе, що збирає рейки на закинутих лісозаготівках. Змінено 30 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 35 минут назад, рыбак сказал: Это если бы , например, я назвал политрука ( или например номерного) тормозом или дебилом, то он бы мог парировать : " кто , я тормоз? У меня все отлично, я жив и здоров и дети мои живы и здоровы. " . Именно так часто и происходит с народом и властью , когда народ считает действия власти - дебильными. У них ( политрука и власти ) все хорошо( пока) , в отличии от народа . Но так будет не всегда . и так не было всегда ! ..вот и весь ихний детерминизм :))) "У всякого своя доля І свій шлях широкий, Той мурує, той руйнує, Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. Той тузами обирає Свата в його хаті, А той нишком у куточку Гострить ніж на брата. А той, тихий та тверезий, Богобоязливий, Як кішечка підкрадеться, Вижде нещасливий У тебе час та й запустить Пазурі в печінки, — І не благай: не вимолять Ні діти, ні жінка. А той, щедрий та розкошний, Все храми мурує; Та отечество так любить, Так за ним бідкує, Так із його, сердешного, Кров, як воду, точить!.. А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята. «Нехай, — каже, — Може, так і треба». Так і треба! бо немає Господа на небі!". .с. Змінено 29 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 6 минут назад, рыбак сказал: "У всякого своя доля І свій шлях широкий, Той мурує, той руйнує, Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. Той тузами обирає Свата в його хаті, А той нишком у куточку Гострить ніж на брата. А той, тихий та тверезий, Богобоязливий, Як кішечка підкрадеться, Вижде нещасливий У тебе час та й запустить Пазурі в печінки, — І не благай: не вимолять Ні діти, ні жінка. А той, щедрий та розкошний, Все храми мурує; Та отечество так любить, Так за ним бідкує, Так із його, сердешного, Кров, як воду, точить!.. А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята. «Нехай, — каже, — Може, так і треба». Так і треба! бо немає Господа на небі!". .с. "..Душе моя убогая, Чого марне плачеш, Чого тобі шкода? Хіба ти не бачиш, Хіба ти не чуєш людського плачу? То глянь, подивися; а я полечу Високо, високо за синії хмари; Немає там власті, немає там кари, Там сміху людського і плачу не чуть. Он глянь, у тім раї, що ти покидаєш, Латану свитину з каліки знімають, З шкурою знімають, бо нічим обуть Княжат недорослих; а он розпинають Вдову за подушне, а сина кують, Єдиного сина, єдину дитину, Єдину надію! в військо оддають!.." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому WSJ: Россия тратит $26 млрд на борьбу со старением для Путина и его окружения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз