US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, US7IGN сказал: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, US7IGN сказал: історія - то географія в часі . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) в новоросійську повітряним дроном типу ФП 1 уражений фрегат адмірал ессен - красівоє - Голлівуд - лохи Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, рыбак сказав: Ты при чем к науке ? Відповідь є в тому тексті який ви процитували - читайте уважніше. 1 година тому, рыбак сказав: ты за себя говори Спробуйте перечитати ще раз що я написав - там якраз є про мене. 1 година тому, рыбак сказав: Зачем , цель этих исследований ? Какая конечная цель этих исследований , об этом говорит та наука.? 42 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 8 минут назад, Бездомный сказал: історія - то географія в часі . Цікаво, для чого сдачу тесту НМТ з історії зробили обов"язковим(тобто посилене її вивчення) ?! Щоб вже з дитинства вдовбити в голову, що місце в нас прокляте?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 12 минут назад, Бездомный сказал: в новоросійську повітряним дроном типу ФП 1 уражений фрегат адмірал ессен - красівоє - Голлівуд - лохи Щось його мінімум раз в тиждень уражають, а він далі на плаву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Щось його мінімум раз в тиждень уражають, а він далі на плаву. може це макет з чавуна який на дні лежить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 7 минут назад, US7IGN сказал: може це макет з чавуна який на дні лежить? Тобто оригінал вже давно на дні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 23 минуты назад, yuragon сказал: Відповідь є в тому тексті який ви процитували - читайте уважніше. Ты пьяный или тормоз ? Где в моей цитате , которую ты процитировал , слово наука или хоть намек, зачем ты её ( науку) приткнул в ответ на мою реплику по религии ? Если там пишется сугубо о сравнении твоей и поповской религии .Или для тебя политрук - это ученый ? ---"Еще раз : религиозной деятельностью занимался ты и разные попы. И ты и они втюхивали в мозги разные догматы и обряды , настановы же свои сами не соблюдали , как те книжники и фарисеи. Ты же учил солдат , что "батько наш Бандера" , но сам его за батька не считаешь и за Украину и за " нашу свободу" погибать не хочешь , а успешно сбег к жене. ....(Ще раз бо ви чомусь робите вигляд що не розумієте суті - різниця між "фарисеями і книжниками" від науки які мені імпонують, і попами і такими як ви - в науці відбувається пошук знань, .." Змінено 36 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Тобто оригінал вже давно на дні? ну може то оригінал і є. його колись взагалі в морі бачили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 27 минут назад, yuragon сказал: Спробуйте перечитати ще раз що я написав - там якраз є про мене. Да уже понятно : " не винаватая я" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Если там пишется сугубо о сравнении твоей и поповской религии . Так як я не належу до жодної релігії то я подумав що то ви так саркастично про науку і все раціоналне говорите... Тепер бачу що помилявся і вам просто зручно за своїм бажанням вішати ярлики і потім оперувати ними як чимось реальним - нічого не маю проти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому www.instagram.com/reel/DY1PEowEanq/ буряти, кажете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 19 минут назад, US7IGN сказал: ну може то оригінал і є. його колись взагалі в морі бачили? Так він Калібри і, від причала може запускати. Нафіга мазут палити?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DY1PEowEanq/ буряти, кажете... Дроти треба малого перерізу і алюмінієві давати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 34 хвилини тому, sergio сказав: Щось його мінімум раз в тиждень уражають, а він далі на плаву. не так просто вразити. і засоби враження мабуть слабенькі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому Только что, Александр Аврамчук сказал: не так просто вразити. і засоби враження мабуть слабенькі. I я про те. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому (змінено) 18 минут назад, yuragon сказал: Так як я не належу до жодної релігії то я подумав що то ви так саркастично про науку і все раціоналне говорите... Тепер бачу що помилявся і вам просто зручно за своїм бажанням вішати ярлики і потім оперувати ними як чимось реальним - нічого не маю проти. Оо, оказывается , что это я , а не ты повесил на меня свои выдуманные ярлыки и теории. Ты не ученый случаем ?:)))) " Чукча не читатель, чукча- писатель".с. Надо , наверное, будет попробовать и себя в роли ученого : придумывать теории , потом их опровергать другими теориями :))) Змінено 9 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 6 хвилин тому, sergio сказав: I я про те. зажали пару фламінгів. куди всі ті 300 на місяць йдуть? невже на поповнення запасів Пентагону? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз