рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 36 минут назад, karlito сказал: — Фімо! Ти справжній невдаха! Скільки років ти живеш за мій рахунок, у моїй квартирі... Не дав мені за все життя ні копійки... Я тебе годую, одягаю, обпираю, по всяких курортах тягаю і ще в ліжко з тобою лягаю! А ти цілими днями лежиш на дивані!!! — Сарочко, і ти після всього цього називаєш мене невдахою? )) Это если бы , например, я назвал политрука ( или например номерного) тормозом или дебилом, то он бы мог парировать : " кто , я тормоз? У меня все отлично, я жив и здоров и дети мои живы и здоровы. " . Именно так часто и происходит с народом и властью , когда народ считает действия власти - дебильными. У них ( политрука и власти ) все хорошо( пока) , в отличии от народа . Но так будет не всегда . и так не было всегда ! ..вот и весь ихний детерминизм :))) Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 часов назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DYpqa4qNTas/ По перше може бути тцкашна підстава. По друге завдяки πιдарам з кабміну, які заборонили експорт брухту, ціни впали до 2-3грн/кг. Той москаль нехай тону важить, але поставлять засор 20-30%, буде чистими 750 кг. За двущку звиздувати в її село, причому на вантажівці з маніпулятором?! Хочаб бензин відіб"ється?! В Польщі зараз ціна 0,9-1 зл Тобто 10, 5-12 грн/кг зовсім інша справа. Пи. Си. Вчора дивився одного польского блогера,, що теж розбором техніків займається. Ну і збирає попутно баночкі з під пива, дик каже, що, як ввели заставу вартість 50 грошів за банку, тяжко стало, щось знайти, а раз взагалі бійку бачив під смітником з-за тих баночок. (Прям, як в дитинстві коли ми з другом збирали пляшки і була одна хороша точка, яку цинкувала ще одна бабка, і коли ми одного разу виходили в неї з під носа досить багато пляшок кинула в нас своєю палицею😎) Ось, як треба. Чувак вже декілька років живе, що збирає рейки на закинутих лісозаготівках. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 35 минут назад, рыбак сказал: Это если бы , например, я назвал политрука ( или например номерного) тормозом или дебилом, то он бы мог парировать : " кто , я тормоз? У меня все отлично, я жив и здоров и дети мои живы и здоровы. " . Именно так часто и происходит с народом и властью , когда народ считает действия власти - дебильными. У них ( политрука и власти ) все хорошо( пока) , в отличии от народа . Но так будет не всегда . и так не было всегда ! ..вот и весь ихний детерминизм :))) "У всякого своя доля І свій шлях широкий, Той мурує, той руйнує, Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. Той тузами обирає Свата в його хаті, А той нишком у куточку Гострить ніж на брата. А той, тихий та тверезий, Богобоязливий, Як кішечка підкрадеться, Вижде нещасливий У тебе час та й запустить Пазурі в печінки, — І не благай: не вимолять Ні діти, ні жінка. А той, щедрий та розкошний, Все храми мурує; Та отечество так любить, Так за ним бідкує, Так із його, сердешного, Кров, як воду, точить!.. А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята. «Нехай, — каже, — Може, так і треба». Так і треба! бо немає Господа на небі!". .с. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, рыбак сказал: "У всякого своя доля І свій шлях широкий, Той мурує, той руйнує, Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. Той тузами обирає Свата в його хаті, А той нишком у куточку Гострить ніж на брата. А той, тихий та тверезий, Богобоязливий, Як кішечка підкрадеться, Вижде нещасливий У тебе час та й запустить Пазурі в печінки, — І не благай: не вимолять Ні діти, ні жінка. А той, щедрий та розкошний, Все храми мурує; Та отечество так любить, Так за ним бідкує, Так із його, сердешного, Кров, як воду, точить!.. А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята. «Нехай, — каже, — Може, так і треба». Так і треба! бо немає Господа на небі!". .с. "..Душе моя убогая, Чого марне плачеш, Чого тобі шкода? Хіба ти не бачиш, Хіба ти не чуєш людського плачу? То глянь, подивися; а я полечу Високо, високо за синії хмари; Немає там власті, немає там кари, Там сміху людського і плачу не чуть. Он глянь, у тім раї, що ти покидаєш, Латану свитину з каліки знімають, З шкурою знімають, бо нічим обуть Княжат недорослих; а он розпинають Вдову за подушне, а сина кують, Єдиного сина, єдину дитину, Єдину надію! в військо оддають!.." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому WSJ: Россия тратит $26 млрд на борьбу со старением для Путина и его окружения. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 10 годин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DYzpIGsClSi/ Істина кінец кінцем доходить як не через голову, так через ноги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) Іскандер та 2 літака Ту-142! Змінено 30 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Біороботи поки що за деякими параметрами випереджають штучних роботів ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 1 час назад, sergio сказал: Ось, як треба. Чувак вже декілька років живе, що збирає рейки на В психологии существует теория условного разделение на горизонтальную и вертикальную. Вертикальная изучает , условно, " эволюцию сознания" ,развитие и уровни эго . В общем делят на 5 основных уровней , некоторые добавляют 6 и 7. Четких границ конечно же нет . В каждом уровне есть несколько подуровней и уровни переходные , как вперед , так и откат назад и что к этому толкает. Забавное чтиво от ученых или от лжеученых психологов. Змінено 35 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: Но так будет не всегда . и так не было всегда ! Вообще-то в асимметричной системе с переносом риска именно так всегда и было, что за проебы одних как правило расплачиваются другие. Не стоит радоваться исключениям с гильотиной или ипатьевским домом - они настолько редкие и мизерные, что принципиальной роли не играют. Змінено 45 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 8 минут назад, vadimv сказал: Біороботи поки що за деякими параметрами випереджають штучних роботів ) але штучні еволюціонують швидше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 22 минуты назад, рыбак сказал: В психологии существует теория условного разделение на горизонтальную и вертикальную. Вертикальная изучает , условно, " эволюцию сознания" ,развитие и уровни эго . В общем делят на 5 основных уровней , некоторые добавляют 6 и 7. Четких границ конечно же нет . В каждом уровне есть несколько подуровней и уровни переходные , как вперед , так и откат назад . Забавное чтиво от ученых или от лжеученых психологов. 'Джейн Лёвинджер (Стадии развития Эго).( Взроослого человека) Модель описывает, как человек осмысляет себя и правила социума. 1. Досоциальная / Импульсивная: Эго слито с желаниями. Мир делится на «мне хорошо» и «мне плохо». Контроля нет, есть импульс. 2. Самозащищающаяся (Оппортунист): Главное — личная выгода и безопасность. Правила соблюдаются только ради избегания наказания. Эксплуатация других. 3. Конформистская: Главное — принадлежность к группе. Полное слияние с правилами и ценностями своего круга. Мышление стереотипами. 4. Добросовестная (Достиженец): Появление внутренних ценностей и самокритики. Главное — личные цели, ответственность и долгосрочный успех. 5. Автономная / Интегрированная: Осознание внутренней сложности и противоречивости жизни. Принятие чужой свободы, интеграция противоположностей, преодоление эгоцентризма." Змінено 23 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 13 минут назад, vadimv сказал: Вообще-то в асимметричной системе с переносом риска именно так всегда и было, что за проебы одних как правило расплачиваются другие. Не стоит радоваться исключениям с гильотиной или ипатьевским домом - они настолько редкие и мизерные, что принципиальной роли не играют. іван V, петро І ,петро ІІІ , павло І , олександр ІІ , ніколашка ІІ кривавий , троцький , сралін - не кажучи вже про отих прихлебателів - лєфортів-гордонів-меншикових-біронів-потьомкіних-зінов'євих-каменєвих-ягод-єжових - берій -судоплатових е.т.с - на кацапському владному олімпі перебувати досить небезпечно Змінено 32 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: 'Джейн Лёвинджер (Стадии развития Эго) Модель описывает, как человек осмысляет себя и правила социума. 1. Досоциальная / Импульсивная: Эго слито с желаниями. Мир делится на «мне хорошо» и «мне плохо». Контроля нет, есть импульс. 2. Самозащищающаяся (Оппортунист): Главное — личная выгода и безопасность. Правила соблюдаются только ради избегания наказания. Эксплуатация других. 3. Конформистская: Главное — принадлежность к группе. Полное слияние с правилами и ценностями своего круга. Мышление стереотипами. 4. Добросовестная (Достиженец): Появление внутренних ценностей и самокритики. Главное — личные цели, ответственность и долгосрочный успех. 5. Автономная / Интегрированная: Осознание внутренней сложности и противоречивости жизни. Принятие чужой свободы, интеграция противоположностей, преодоление эгоцентризма." рыбак так и не научился отличать науку от гуманитарных дисциплин типа психологии ) Змінено 33 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 6 минут назад, рыбак сказал: 'Джейн Лёвинджер (Стадии развития Эго) Модель описывает, как человек осмысляет себя и правила социума. 1. Досоциальная / Импульсивная: Эго слито с желаниями. Мир делится на «мне хорошо» и «мне плохо». Контроля нет, есть импульс. 2. Самозащищающаяся (Оппортунист): Главное — личная выгода и безопасность. Правила соблюдаются только ради избегания наказания. Эксплуатация других. 3. Конформистская: Главное — принадлежность к группе. Полное слияние с правилами и ценностями своего круга. Мышление стереотипами. 4. Добросовестная (Достиженец): Появление внутренних ценностей и самокритики. Главное — личные цели, ответственность и долгосрочный успех. 5. Автономная / Интегрированная: Осознание внутренней сложности и противоречивости жизни. Принятие чужой свободы, интеграция противоположностей, преодоление эгоцентризма." Интересно. Походу ко второй подхожу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 10 минут назад, рыбак сказал: 'Джейн Лёвинджер (Стадии развития Эго) Модель описывает, как человек осмысляет себя и правила социума. 1. Досоциальная / Импульсивная: Эго слито с желаниями. Мир делится на «мне хорошо» и «мне плохо». Контроля нет, есть импульс. 2. Самозащищающаяся (Оппортунист): Главное — личная выгода и безопасность. Правила соблюдаются только ради избегания наказания. Эксплуатация других. 3. Конформистская: Главное — принадлежность к группе. Полное слияние с правилами и ценностями своего круга. Мышление стереотипами. 4. Добросовестная (Достиженец): Появление внутренних ценностей и самокритики. Главное — личные цели, ответственность и долгосрочный успех. 5. Автономная / Интегрированная: Осознание внутренней сложности и противоречивости жизни. Принятие чужой свободы, интеграция противоположностей, преодоление эгоцентризма." Подавляющее большинство взрослого населения , это уровни 2 и 3.- ок 70-80 процентов. Змінено 28 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому Только что, ks6 сказал: Интересно. Походу ко второй подхожу. Там , как по мне, более интересно что двигает к переходу на уровнь выше или откату , и на какой уровень с какого и результат- последствия. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 18 минут назад, Бездомный сказал: але штучні еволюціонують швидше Кіберіада - Трурль з Кляпавцієм Станіслава Лема вже не здаються такою маячнею Змінено 23 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 1 час назад, Бездомный сказал: WSJ: Россия тратит $26 млрд на борьбу со старением для Путина и его окружения. Судячи, по три кратному-Уря! не дуже успішно... Чи там гроші не пиляють, як всюди?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 6 минут назад, рыбак сказал: Там , как по мне, более интересно что двигает к переходу на уровнь выше или откату , и на какой уровень с какого и результат- последствия. Обстановка в обществе. Если нормально и стабильно то со второй на четвертую, если времена смутные и беспредельные то со второй на первую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому Сили безпілотних систем Збройних сил України вночі 30 травня знищили два літаки Ту-142 та ОТРК «Іскандер» на військовому аеродромі в російському Таганрозі. Як передає Укрінформ, про це командувач СБС Роберт «Мадяр» Бровді повідомив у Фейсбуці. «Птахи СБС знищили «Іскандер» та 2 літаки Ту-142 на військовому аеродромі у Таганрозі, РФ, вночі 30 травня», - зазначив Бровді. За його словами, Ту-142 - це далекий протичовновий літак на базі стратегічного бомбардувальника. «ОТРК «Іскандер» - російський оперативно-тактичний ракетний комплекс, який здійснює запуск ракет «земля-земля», впольований на пусковій позиції на болотах в околицях населеного пункту Таганрог Ростовської області», - поінформував командувач СБС. Удари завдані дронами 1-го Окремого центру безпілотних систем. «Результат не обмежився переліком вищевикладених цілей, у води теж прикурювало гут. Відео згодом», - додав Бровді. www.ukrinform.ua/rubric-ato/4128757-sili-bezpilotnih-sistem-znisili-dva-tu142-ta-kompleks-iskander-na-aerodromi-v-taganrozi.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Только что, ks6 сказал: Обстановка в обществе. Если нормально и стабильно то со второй на четвертую, если времена смутные и беспредельные то со второй на первую. Не только и не всегда. Теория говорит , что практически невозможно перепоыгнуть через уровень . Но есть исключения . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 25 минут назад, vadimv сказал: Вообще-то в асимметричной системе с переносом риска именно так всегда и было, что за проебы одних как правило расплачиваются другие. Не стоит радоваться исключениям с гильотиной или ипатьевским домом - они настолько редкие и мизерные, что принципиальной роли не играют. Если взять Украину и посмотреть 100 самых авторитетных людей во власти и бизнесе на 1996, 2010, 2026, то не все так однозначно. Многие лишились и состояний и влияний и жизни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Если взять Украину и посмотреть 100 самых авторитетных людей во власти и бизнесе на 1996, 2010, 2026, то не все так однозначно. Многие лишились и состояний и влияний и жизни. Но не все жеж? Из-за чего эта асимметричная система до сих пор здравствует и процветает. И поток миндичей и реле, желающих нацарювать і втекти, не прекращается, а только усиливается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз