Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

36 минут назад, karlito сказал:

— Фімо! Ти справжній невдаха! Скільки років ти живеш за мій рахунок, у моїй квартирі... Не дав мені за все життя ні копійки... Я тебе годую, одягаю, обпираю, по всяких курортах тягаю і ще в ліжко з тобою лягаю! А ти цілими днями лежиш на дивані!!!

— Сарочко, і ти після всього цього називаєш мене невдахою? ))

Это если бы , например, я назвал политрука ( или например номерного) тормозом или дебилом, то он бы мог парировать : " кто , я тормоз? У меня все отлично, я жив и здоров и дети мои живы и здоровы. "  . Именно так часто и происходит с народом и властью , когда народ считает действия власти - дебильными.  У них ( политрука и власти ) все хорошо( пока) , в отличии от народа . 

Но так будет не всегда .

и так не было всегда !

..вот и весь  ихний детерминизм :)))

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DYpqa4qNTas/

По перше може бути тцкашна підстава. 

По друге завдяки πιдарам з кабміну, які заборонили експорт брухту, ціни впали до 2-3грн/кг.

Той москаль нехай тону важить, але поставлять засор 20-30%, буде чистими 750 кг. За двущку звиздувати  в її село, причому на вантажівці з маніпулятором?! Хочаб бензин відіб"ється?! 

В Польщі зараз ціна 0,9-1 зл Тобто 10, 5-12 грн/кг зовсім інша справа. 

Пи. Си. Вчора дивився одного польского блогера,, що теж розбором техніків займається. Ну і збирає попутно баночкі з під пива, дик каже, що, як ввели заставу вартість 50 грошів за банку, тяжко стало, щось знайти, а раз взагалі бійку бачив під смітником з-за тих баночок. (Прям, як в дитинстві коли ми з другом збирали пляшки і була одна хороша точка, яку цинкувала ще  одна бабка, і коли ми одного разу виходили в неї з під носа досить багато пляшок кинула в нас своєю палицею😎

Ось, як треба. Чувак вже декілька років живе, що збирає рейки на закинутих лісозаготівках. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

35 минут назад, рыбак сказал:

Это если бы , например, я назвал политрука ( или например номерного) тормозом или дебилом, то он бы мог парировать : " кто , я тормоз? У меня все отлично, я жив и здоров и дети мои живы и здоровы. "  . Именно так часто и происходит с народом и властью , когда народ считает действия власти - дебильными.  У них ( политрука и власти ) все хорошо( пока) , в отличии от народа . 

Но так будет не всегда .

и так не было всегда !

..вот и весь  ихний детерминизм :)))

"У всякого своя доля

І свій шлях широкий,

Той мурує, той руйнує,

Той неситим оком

За край світа зазирає,

Чи нема країни,

Щоб загарбать і з собою

Взять у домовину.

Той тузами обирає

Свата в його хаті,

А той нишком у куточку

Гострить ніж на брата.

А той, тихий та тверезий,

Богобоязливий,

Як кішечка підкрадеться,

Вижде нещасливий

У тебе час та й запустить

Пазурі в печінки, —

І не благай: не вимолять

Ні діти, ні жінка.

А той, щедрий та розкошний,

Все храми мурує;

Та отечество так любить,

Так за ним бідкує,

Так із його, сердешного,

Кров, як воду, точить!..

А братія мовчить собі,

Витріщивши очі!

Як ягнята. «Нехай, — каже, —

Може, так і треба».

Так і треба! бо немає

Господа на небі!".  .с.

Посилання на коментар

6 минут назад, рыбак сказал:

"У всякого своя доля

І свій шлях широкий,

Той мурує, той руйнує,

Той неситим оком

За край світа зазирає,

Чи нема країни,

Щоб загарбать і з собою

Взять у домовину.

Той тузами обирає

Свата в його хаті,

А той нишком у куточку

Гострить ніж на брата.

А той, тихий та тверезий,

Богобоязливий,

Як кішечка підкрадеться,

Вижде нещасливий

У тебе час та й запустить

Пазурі в печінки, —

І не благай: не вимолять

Ні діти, ні жінка.

А той, щедрий та розкошний,

Все храми мурує;

Та отечество так любить,

Так за ним бідкує,

Так із його, сердешного,

Кров, як воду, точить!..

А братія мовчить собі,

Витріщивши очі!

Як ягнята. «Нехай, — каже, —

Може, так і треба».

Так і треба! бо немає

Господа на небі!".  .с.

"..Душе моя убогая,

Чого марне плачеш,

Чого тобі шкода? Хіба ти не бачиш,

Хіба ти не чуєш людського плачу?

То глянь, подивися; а я полечу

Високо, високо за синії хмари;

Немає там власті, немає там кари,

Там сміху людського і плачу не чуть.

Он глянь, у тім раї, що ти покидаєш,

Латану свитину з каліки знімають,

З шкурою знімають, бо нічим обуть

Княжат недорослих; а он розпинають

Вдову за подушне, а сина кують,

Єдиного сина, єдину дитину,

Єдину надію! в військо оддають!.."

Посилання на коментар

WSJ: Россия тратит $26 млрд на борьбу со старением для Путина и его окружения.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DYzpIGsClSi/

Істина кінец кінцем доходить як не через голову, так через ноги.image.thumb.png.1b029cff98d43fec9dab76a3abf62c69.png

Посилання на коментар

Іскандер та 2 літака Ту-142!

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

Біороботи поки що за деякими параметрами випереджають штучних роботів )

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Ось, як треба. Чувак вже декілька років живе, що збирає рейки на 

В психологии существует теория  условного  разделение на горизонтальную и вертикальную.

Вертикальная   изучает , условно,  " эволюцию сознания" ,развитие и уровни эго . 

В общем делят на 5 основных уровней , некоторые добавляют 6 и 7.

Четких границ  конечно же нет . В каждом уровне есть несколько подуровней и уровни переходные , как вперед , так и откат назад  и что к этому толкает.

Забавное  чтиво от ученых или от лжеученых психологов.

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

Но так будет не всегда .

и так не было всегда !

Вообще-то в асимметричной системе с переносом риска именно так всегда и было, что за проебы одних как правило расплачиваются другие.

Не стоит радоваться исключениям с гильотиной или ипатьевским домом - они настолько редкие и мизерные, что принципиальной роли не играют.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Біороботи поки що за деякими параметрами випереджають штучних роботів )

але штучні еволюціонують швидше

• Дякую 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, рыбак сказал:

В психологии существует теория  условного  разделение на горизонтальную и вертикальную.

Вертикальная   изучает , условно,  " эволюцию сознания" ,развитие и уровни эго . 

В общем делят на 5 основных уровней , некоторые добавляют 6 и 7.

Четких границ  конечно же нет . В каждом уровне есть несколько подуровней и уровни переходные , как вперед , так и откат назад . 

Забавное  чтиво от ученых или от лжеученых психологов.

'Джейн Лёвинджер (Стадии развития Эго).( Взроослого человека)

Модель описывает, как человек осмысляет себя и правила социума.
1. Досоциальная / Импульсивная: Эго слито с желаниями. Мир делится на «мне хорошо» и «мне плохо». Контроля нет, есть импульс.
2. Самозащищающаяся (Оппортунист): Главное — личная выгода и безопасность. Правила соблюдаются только ради избегания наказания. Эксплуатация других.
3. Конформистская: Главное — принадлежность к группе. Полное слияние с правилами и ценностями своего круга. Мышление стереотипами.
4. Добросовестная (Достиженец): Появление внутренних ценностей и самокритики. Главное — личные цели, ответственность и долгосрочный успех.
5. Автономная / Интегрированная: Осознание внутренней сложности и противоречивости жизни. Принятие чужой свободы, интеграция противоположностей, преодоление эгоцентризма."

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Вообще-то в асимметричной системе с переносом риска именно так всегда и было, что за проебы одних как правило расплачиваются другие.

Не стоит радоваться исключениям с гильотиной или ипатьевским домом - они настолько редкие и мизерные, что принципиальной роли не играют.

федір іоанович , федір годунов ,  василій шуйський , лджедмітрії , іван V,  петро І ,петро ІІІ ,іван VI антонович , павло І ,   олександр ІІ , ніколашка ІІ кривавий , троцький , сралін  - не кажучи вже про отих прихлебателів - лєфортів-гордонів-меншикових-біронів-потьомкіних-зінов'євих-каменєвих-ягод-єжових - берій -судоплатових е.т.с - на  кацапському владному олімпі перебувати  досить небезпечно  

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, рыбак сказав:

'Джейн Лёвинджер (Стадии развития Эго)

1. Досоциальная / Импульсивная: Эго слито с желаниями. Мир делится на «мне хорошо» и «мне плохо». Контроля нет, есть импульс.
2. Самозащищающаяся (Оппортунист): Главное — личная выгода и безопасность. Правила соблюдаются только ради избегания наказания. Эксплуатация других.
3. Конформистская: Главное — принадлежность к группе. Полное слияние с правилами и ценностями своего круга. Мышление стереотипами.
4. Добросовестная (Достиженец): Появление внутренних ценностей и самокритики. Главное — личные цели, ответственность и долгосрочный успех.
5. Автономная / Интегрированная: Осознание внутренней сложности и противоречивости жизни. Принятие чужой свободы, интеграция противоположностей, преодоление эгоцентризма."

рыбак так и не научился отличать науку от гуманитарных дисциплин типа психологии )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Интересно. Походу ко второй подхожу.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, рыбак сказал:

Подавляющее большинство взрослого  населения , это уровни 2 и 3.- ок 70-80 процентов.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

Интересно. Походу ко второй подхожу.

Там , как по мне, более интересно что двигает к переходу на  уровнь  выше или откату , и на какой уровень с какого и результат- последствия.

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Бездомный сказал:

але штучні еволюціонують швидше

Кіберіада -  Трурль з Кляпавцієм  Станіслава Лема  вже не здаються такою маячнею 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

WSJ: Россия тратит $26 млрд на борьбу со старением для Путина и его окружения.

Судячи, по три кратному-Уря!  не дуже успішно... Чи там гроші не пиляють, як всюди?! 

• Хаха 3
Посилання на коментар

Там , как по мне, более интересно что двигает к переходу на  уровнь  выше или откату , и на какой уровень с какого и результат- последствия.

Обстановка в обществе. Если нормально и стабильно то со второй на четвертую, если времена смутные и беспредельные то со второй на первую.

Посилання на коментар

Сили безпілотних систем Збройних сил України  вночі 30 травня знищили два літаки Ту-142 та ОТРК «Іскандер» на військовому аеродромі в російському Таганрозі.

Як передає Укрінформ, про це командувач СБС Роберт «Мадяр» Бровді повідомив у Фейсбуці.

«Птахи СБС знищили «Іскандер» та 2 літаки Ту-142 на військовому аеродромі у Таганрозі, РФ, вночі 30 травня», - зазначив Бровді.

За його словами, Ту-142 - це далекий протичовновий літак на базі стратегічного бомбардувальника.

«ОТРК «Іскандер» - російський оперативно-тактичний ракетний комплекс, який здійснює запуск ракет «земля-земля», впольований на пусковій позиції на болотах в околицях населеного пункту Таганрог Ростовської області», - поінформував командувач СБС.

Удари завдані дронами 1-го Окремого центру безпілотних систем.

«Результат не обмежився переліком вищевикладених цілей, у води теж прикурювало гут. Відео згодом», - додав Бровді.

www.ukrinform.ua/rubric-ato/4128757-sili-bezpilotnih-sistem-znisili-dva-tu142-ta-kompleks-iskander-na-aerodromi-v-taganrozi.html

image.thumb.png.81b5749232c2952dac4f35230664e5af.png

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

Обстановка в обществе. Если нормально и стабильно то со второй на четвертую, если времена смутные и беспредельные то со второй на первую.

Не только и не всегда.

Теория говорит , что практически невозможно перепоыгнуть через уровень . Но есть исключения .

Посилання на коментар

25 минут назад, vadimv сказал:

Если взять Украину и посмотреть 100 самых авторитетных людей во власти и бизнесе на 1996, 2010, 2026, то не все так однозначно. Многие лишились и состояний и влияний и жизни. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Если взять Украину и посмотреть 100 самых авторитетных людей во власти и бизнесе на 1996, 2010, 2026, то не все так однозначно. Многие лишились и состояний и влияний и жизни. 

Но не все жеж? Из-за чего эта асимметричная система до сих пор здравствует и процветает. И поток миндичей и реле, желающих нацарювать і втекти, не прекращается, а только усиливается.

Посилання на коментар

Если про Ту 142 правда, это круто очень!

Их больше кацапы не могут делать.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...