Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, karbo сказав:

Україна та США до кінця дня можуть досягти угоди, яка наблизить мир, - Умєров

"За останні два дні українсько-американські переговори були конструктивними та продуктивними, і було досягнуто реального прогресу. Ми сподіваємося, що до кінця дня ми досягнемо угоди, яка наблизить нас до миру", — зазначив секретар РНБО.

Діду, Україна і США досягнуть угоди, а Путін на них не погодиться))).

Весь цель спектакль для одного глядача - Трампа))).

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 5
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, DimaF сказал:

Какие противоречия?

Вы говорите что кино лежало на полке?

Где я такое сказал или подразумевал  ? Мной имелось ввиду , что за 5-10 лет до этого ( время трансляции 88г"- перестроечное время") этот фильм был бы под цензурой. 

Да и какая вообще вам разница : цензура - нецензура , считайте это моим мнением . Разговор был совсем об ином . Но вам необходимо придраться к какой букве или фразе.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

13 минут назад, XL.pro сказал:

1. Хто захистить Україну, як не власна армія?

2. Кількість СЗЧ - питання не до рядових громадян, а до військово-політичного керівництва.

Посмотрите фильм , если есть желание. Похоже , что мы с вами говорим о разном и поэтому не понимаем .

По вашей теории : "Единственный способ избавиться от дракона — это иметь своего собственного.".с.

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, рыбак сказал:

Мной имелось ввиду , что за 5-10 лет до этого ( время трансляции 88г"- перестроечное время") этот фильм был бы под цензурой. 

Не факт.

Советская цензура была туповата частенько, и могли пропустить по недоумию)

Посилання на коментар

10 минут назад, XL.pro сказал:

Діду, Україна і США досягнуть угоди, а Путін на них не погодиться))).

Весь цель спектакль для одного глядача - Трампа))).

Чоловіче, ти сам собі протиречиш, то Трамп за Путіна, то Путін це не прийме))

Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

Не факт.

Советская цензура была туповата частенько, и могли пропустить по недоумию)

Тут справа не в тупості, вони оцінювали баланс майстерності, художнього рівня та можливості нанести шкоду тодішній ідеології. Не владі. Якщо не вбачали такої загрози, то пропускали, не так вже багато хороших фільмів створювались, щоби все підряд забороняти.

Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

як в Україні, коли розпиляли на Фламінго п'ять мільярдів, а ракету робочу так і не зробили.

Можна посилання на джерело інформації про "п'ять мільярдів, розпиляних на Фламінго"?

Чи це брехня звичайна?

Посилання на коментар

На фоні розвінчання культу особи цей фільм ще Хрущов міг легко пропустити 

Так що цей фільм запізнився на тридцять років з появою))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

image.thumb.png.0f0f3acd06648ce9392bcc99ea27384c.png

www.dw.com/uk/droni-sbu-vtrete-za-5-dniv-atakuvali-naftovidobuvni-platformi-rf-u-kaspijskomu-mori/a-75165923?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Чоловіче, ти сам собі протиречиш, то Трамп за Путіна, то Путін це не прийме))

Не суперечу. Трамп за автократію і диктатуру як у РФ, Китаї, Ірані.

М'яч перекинуть Путіну, який всю цю муйню (напрацювання Віткоффа) відхилить.

І кого Трамп звинуватить в провалі: себе, Віткоффа, зятя чи Путіна?))) Ну, гавкне на Зеленського, але більша частина республіканського електорату підтримує Україну, не підтримує РФ.

Найгірше, що могло статися - було в овальному кабінеті на початку року. Тоді європейці усвідомили, що США - ненадійний партнер і в будь-який час може кинути.

Додивимось цю комедію до кінця. Залишилось не довго.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, XL.pro сказал:

Не суперечу. Трамп за автократію і диктатуру як у РФ, Китаї, Ірані.

М'яч перекинуть Путіну, який всю цю муйню (напрацювання Віткоффа) відхилить.

І кого Трамп звинуватить в провалі: себе, Віткоффа, зятя чи Путіна?))) Ну, гавкне на Зеленського, але більша частина республіканського електорату підтримує Україну, не підтримує РФ.

Найгірше, що могло статися - було в овальному кабінеті на початку року. Тоді європейці усвідомили, що США - ненадійний партнер і в будь-який час може кинути.

Додивимось цю комедію до кінця. Залишилось не довго.

Але під час цього процесу США, читай Трамп, постачає зброю Україні, дані, наводить її на цілі. 

Тобто тиск іде на всі сторони цих переговорів 

Я прекрасно розумію що всі ми любимо маніпулювати натягуючи власну сову на глобус 

Я розумію що пам'ять людська коротка, але саме Трамп зняв заборону з ударів в глибину Росії.

Це він благословив знищення нпз 

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

Як може претендувати на суб'єктність країна населена людьми які заперечують навіть свою власну суб'єктність?

Продивився сьогоднішній день - всі навколо заважають українському виборцю й громадянину думати головою і не підтримувати підорасив ...

Я так розумію - дітей їм теж сусіди зробили ... 

Розумію п'яного Коте ... я б теж, взувши сині кеди, та прочитавши це ..., так м'яко б не висловлювався 😉 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Служба безпеки України провела чергову унікальну спецоперацію та влаштувала морську «бавовну» у порту Новоросійська. Вперше в історії підводні дрони «Sub Sea Baby» підірвали російський підводний човен класу 636.3 «Варшавянка» (за класифікацією НАТО — Kilo). Унаслідок вибуху субмарина зазнала критичних пошкоджень і фактично виведена з ладу.

На борту підводного човна розміщувалися чотири пускові установки крилатих ракет «Калібр», які ворог використовує для ударів по території України.

Це була спільна операція 13-го Головного управління військової контррозвідки СБУ та Військово-морських сил України.

ssu.gov.ua/novyny/sbu-vrazyla-pidvodnyi-choven-rf-u-novorosiisku-video

• Лайк 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

я б теж, взувши сині кеди, та прочитавши це ..., так м'яко б не висловлювався 😉 

Та да -- полупідори, що начитались та надивились рашапідорів, "розійшлися"...

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Але під час цього процесу США, читай Трамп, постачає зброю Україні, дані, наводить її на цілі. 

Тобто тиск іде на всі сторони цих переговорів 

Я прекрасно розумію що всі ми любимо маніпулювати натягуючи власну сову на глобус 

Я розумію що пам'ять людська коротка, але саме Трамп зняв заборону з ударів в глибину Росії.

Це він благословив знищення нпз 

У Трампа немає вибору, як продавати зброю, це великі доходи для своїх спонсорів. Нехай заборонить продаж, відгребе від свого лоббі по повній.

Можна детальніше про заборону ударів в глибину Росії? Я десь пропустив передачу Тамагавків? Чи ЗСУ х..й клали на заборону і наносять удари своєю зброєю? А США допомогають тільки розвідданими.

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, 7351 сказав:

Можна посилання на джерело інформації про "п'ять мільярдів, розпиляних на Фламінго"?

Чи це брехня звичайна?

Можете у Касьянова попитати, він багато про це пише і ссилки на джерела дає. 

https://www.facebook.com/brtcomua  

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, XL.pro сказал:

У Трампа немає вибору, як продавати зброю, це великі доходи для своїх спонсорів. Нехай заборонить продаж, відгребе від свого лоббі по повній.

Можна детальніше про заборону ударів в глибину Росії? Я десь пропустив передачу Тамагавків? Чи ЗСУ х..й клали на заборону і наносять удари своєю зброєю? А США допомогають тільки розвідданими.

Томагавками Трамп з Путіном торгується 

Ти же бачив як він прибіг коли Україна їх майже отримала?

Про змушений давати зброю смішно 

Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Так в США не крадуть так тупо. І вони крадуть з прибутків. А не зі збитків, як в Україні, коли розпиляли на Фламінго п'ять мільярдів, а ракету робочу так і не зробили.

Я навіть у нас не бачив таких платіжок на ФОП  за інформаційно-консультаційно послуги

www.washingtontechnology.com/contracts/2024/07/deloitte-wins-24b-submarine-industry-development-contract/398078/

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Томагавками Трамп з Путіном торгується 

Ти же бачив як він прибіг коли Україна їх майже отримала?

Про змушений давати зброю смішно 

Я бачив як Путін пов'язує Трампа кров'ю.

Діду, сперечатися з трампістами/ порохоботами марна справа. Все одно буде роса Божа))).

Якби не Трамп/Порошенко, то війна не розпочалась би))).

Посилання на коментар

1 минуту назад, XL.pro сказал:

Я бачив як Путін пов'язує Трампа кров'ю.

Діду, сперечатися з трампістами/ порохоботами марна справа. Все одно буде роса Божа))).

Якби не Трамп/Порошенко, то війна не розпочалась би))).

Війна би не розпочалася якби хитровитрахані українці не продали свою безпеку заради дешевого газу 

Все продали від патронів до ядерної зброї 

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Можете у Касьянова попитати, він багато про це пише і ссилки на джерела дає. 

https://www.facebook.com/brtcomua  

Зрозуміло -- гіпотеза (брехня).

А точніше -- вкид брехні на користь вбивцям та викрадачам українських дітей.

Мене цікавлять посилання на державні офіційні джерела, або державні офіційні документи.

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, MaxS сказав:

Я навіть у нас не бачив таких платіжок на ФОП  за інформаційно-консультаційно послуги

www.washingtontechnology.com/contracts/2024/07/deloitte-wins-24b-submarine-industry-development-contract/398078/

Ну ви ж хоч погугліть хто такі Deloitte, щоб не смішити людей порівнянням з платіжкою на ФОП за фіктивні інформаційно-консультаційно послуги.

Ті чуваки своє відпрацьовують.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

Зрозуміло -- гіпотеза (брехня).

А точніше -- вкид брехні на користь вбивцям та викрадачам українських дітей.

Мене цікавлять посилання на державні офіційні джерела, або державні офіційні документи.

Да, блять. Прямо так і напишуть в офіційних джерелах, друг Зеленського Міндіч розпиляв 5 мільярдів на ракетах. 

Коли якась людина несе оту херню про офіційні джерела і документи, то ця людина явний дегенерат.

• Лайк 3
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну ви ж хоч погугліть хто такі Deloitte, щоб не смішити людей порівнянням з платіжкою на ФОП за фіктивні інформаційно-консультаційно послуги.

Ті чуваки своє відпрацьовують.

я  й без гуглу добре знаю хто це такі. До них якраз питань нема. Ціноутворення на рівні.

Ефективність витрат коштів вражаюча. 

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

16 хвилин тому, karbo сказав:

Війна би не розпочалася якби хитровитрахані українці не продали свою безпеку заради дешевого газу 

Все продали від патронів до ядерної зброї 

- Хто тиснув на українців?) 

- "хитровитрахані" американці

P.S. Проблеми з пам'яттю чи деменція?!)

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...